0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (797 puan) tarafından
Tam olarak diyet sayılmaz. Ekmeği bıraktım sadece. Sabah kahvaltıda yulaf yiyordum kabız yapiyor. Alternatif ne yenilebilir?

7 Cevaplar

0 oy
(2,941 puan) tarafından
Yulaf sindirime yardımcı olur ama :/ 
(797 puan) tarafından
Ben de anlamadım ki ne zaman yesem kabız oluyorum
(2,941 puan) tarafından
Ay bilemedim ki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl yapıyorsun?
(797 puan) tarafından
Hmm pişirmeyi hiç denemedim bide öyle deneyim teşekkürler
tarafından
Pişirmeden metabolizmayı da kötü etkiler çünkü sindirilmesi zor. Gerçi hazır alınan yulaflar ekstra buharda haşlama işlemi görüyorlar ama yine de diyetisyenler tarafından tavsiye edilmiyor.
(797 puan) tarafından
Aslında hazır diyet seylerinde çiğ yulaf var ama yine de mantıklı sanırım
tarafından
Bende de var ama 1 tatlı kaşığı Yulaf, yoğurt ve kapya biber şeklinde tavaya atıp ufak omlet yapıyoruz tam çiğ değil yine ve az
(797 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Wasa tüketebilirsiniz
(797 puan) tarafından
O nedir ki
0 oy
(75 puan) tarafından
Canım geceden bı su bardagi suya iki tane kuru kayısı ikiye keserek at sabah kalkinca aç karına o suyu iç kayısıyı da ye çok iyi gelir. Ama diyet süresince yap bunu kabızlık yasamazsin
(797 puan) tarafından
Normalde kayısı bende işe yaramıyor ama denicem teşekkür ederim
0 oy
(14,407 puan) tarafından
bir yerde hata yapıyorsun yulaf aksine sindirimi kolaylaştırır 
(797 puan) tarafından
Ben de anlamadım ki. Süt,yulaf,kuru üzüm, elma, kayısı falan dogruyorum üstüne de tarçın atiyorum
0 oy
tarafından
Bu yulafı bi ben sevemedim gitti 
0 oy
tarafından
Sadece ekmegı bırakmam dıyet değil kı yulafı koymuşsun yerıne başka neler yedıgın önemli pilav makarna vs abur cubur kek börek vb hamur ısı 

Bence suç yulafta degıl yulaf lif oranı yüksek bır besın bende diyetteyim kullanıyorum aksıne bağırsaklar çok hızlı çalışıyor
(797 puan) tarafından
Abur cubur kek börek çörek alışkanlığım yok. Sadece ekmeği çok yiyordum. Kilo da almıyorum normalde ama bu ara almaya başladım o yüzden sadece ekmeği kestim de. Yoksa tek derdim ekmek :) bir oturuşta 1 ekmek yiyorum çünkü. Ekmek yemeyince aralarda acikiyorum bastirsin diye yulaf yiyordum onu yeyince nedense kabız oluyorum ben de anlamadim
tarafından
Maş fsulyesı ile  salata yap kendıne sindirimi hzılandırıyor
Kayısı suyu ıyı gelır
(797 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 69 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 147 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu

414,221 soru

12,466,121 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler

...