0 oy
162 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
Kizlar bişey için adak adadım şimdi ben bu adağı bağış yaptırarak kestircem bize video aticaklar eşimin abisi araciligyla kestircem ama ben ne dilediğim ona söylemek istemedim oda iki defa şunun icinmi kestiriyosun dedi bende hayır dedim aslında oydu sen adak kurbanı diye soyle abi kessinler dedim şimdi içim bı tuhaf oldu kötü bisey mi yaptım bilsiinler istemedim allahla benim aramda kimse.duymasin eltimin fesatligindan bilmesinler istedim 

4 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Canım niye kestiğini kimsenin bilmesine gerek yok falancanın adak kurbanı adağını yerine getiriyor Allah kabul etsin desinler yeterli bence. Başka bir yerde sen kestiriyor olsaydın yabancı birine şunun için kestiriyorum der mıydın yani bence denmez. Özeldir sonuçta.
(33 puan) tarafından
Yani kimseye demedim eşim ve ben biliyoruz abiside şunun için kestiriyorsunuzmu diyim dedi bende yok dedim ama acaba Rabbime karşı yanlismi yaptım dedim içim huzursuz oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ne için olduğunu soylemene gerek yok. Abdestini al vekaletini ver adagin için. 2 rekat şükür namazını kıl duanı et ne niyetle olduğunu söyle o kabul olur inşallah. Allah kabul etsin
(33 puan) tarafından
Aksam kilsam olurmu burda kesilmeyecek cunki bide nasıl kılınır normal namaz gibimk
(465 puan) tarafından
Niyet ettim şükür namazı kılmaya diye niyet edeceksin gerisi normal namaz gibi. Google yaz şükür namazı diye çıkıyor zaten
0 oy
(687 puan) tarafından
Söylemek zorunda değilsiniz ne için olduğunu
(687 puan) tarafından
Yalan söylemek tabiki doğru bir şey değil ama söylediğiniz takdirde sıkıntılı durum oluşacaksa ehliyet veriliyor diye biliyorum ama yinede fetva verecek durumda değilim tabi
0 oy
tarafından
Niyetinin ne olduğunu mutlaka söylemen gerekiyor 
(33 puan) tarafından
Söylemek istemiyorum kimse bilmeisn
tarafından
Benim de adagim vardı eşim ilgilendi sadece ben ve eşim biliyoruz adak kestigimizi cevremizdekiler bile bilmiyor
(33 puan) tarafından
Benim eşimin abisi biliyor kesenleri o yüzden aslında abisi tek olsa soylerdik eltime söylesek bir sağır sultanın duymadığı kalır
tarafından
Keşke eşin numarasını falan alsaydı abisinden bu eltiler de her yerden çıkıyor
(33 puan) tarafından
Eşim tanimiyor ben anlamam bu işlerden desj

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir343434 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aylin35ksk (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 406 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 151 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,817 cevap

36,609 kullanıcı

...