0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (3,568 puan) tarafından
Bir arkadaşım yıllık izin için memleketine gitti kendisi sürekli Cevşen kullanıyor dışını da böyle boncuklu süslü falan yaptırmış kolye gibi oğlum ve benim için de hediye yaptırmış bugün görüştük telefonla gelirken getireceğim dedi memleketinden yiyecek şeyler falan da getirecek ama daha önce hiç Cevşen kullanmadım çocuğum içinde kendim için de kullanıp etkisini Gören oldu mu hani nazardan kazadan beladan falan korur diyorlar ya

7 Cevaplar

0 oy
(1,961 puan) tarafından
İçeriğini bilmediğin bir şeyi takma ve taktırma çocuğuna canıım

Ahir zaman kimin ne yapıp yapmadığını

İyi ya da kötü olmadığını bilemeyiz. Teşekkür et ve bence hiç getirmesin. Kibar dille reddet.
(3,568 puan) tarafından
Yok kuzum senelerdir birlikte çalıştığım bir abla iyi niyetimden hiç şüphem yok öyle bir şey olacağını zannetmiyorum ama ne bileyim daha önce hiç kullanmadım açıkçası böyle şeylere çok da inancım yok o yüzden sormak istedim
(1,961 puan) tarafından
Bence iyi niyetinden şüphen olsun canım . Bu kadar körü körüne güvenme lütfen kendine. İnsanlar neler neler yapabiliyorlar. Ne gelirse en en yakınından geliyor insanın. Seni tanıyan sana zarar gelebilecek en iyi düşman en yakınındır.
-Reklam-
0 oy
(506 puan) tarafından
Cevşen bir inanç ama onun yerine günlük dualarını etmek daha doğru geliyor bana 

Kaynana bana da korku için Cevşen vereyim dedi ama içini merak edip açtım hoca eşliğinde hoca dedi bu büyü kızım takma çocuğunu kaybetmen için yapılmış dedi. Taktiğim gün çocuğum karnimdaydi düşük tehlikesi yaşadım tesadüf mü bilemem ama Bende o günden beridir Cevşene inanmıyorum onun yerine dualarımi ediyorum 
(3,568 puan) tarafından
Ya bu senelerdir birlikte çalıştığım bir abla kesinlikle iyi niyetinden şüphem yok ama daha önce kullandığım bir şey değil açıkçası benim de böyle şeylere pek inancım yoktur daha çok batıl inançmış gibi geliyor bana da o yüzden bir sormak ihtiyacı duydum canım teşekkür ederim cevabın için
(506 puan) tarafından
Rica ederim ne demek...
Belki bizim ki tesadüftür ama kaynanayi hiç sevmem koca tarafının canı cehenneme odun ateşi olsun.
(498 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah o kağıdı kaynanaya yedirseydin hoca da iyi anlamış.
(506 puan) tarafından
İnkar etti hocayı da ben tembihlemisim güya...
Ben mersinliyim onlar Antepli Antep'e hiç gitmemisim kimseyi tanımıyorum. Dediği lafa bak
(498 puan) tarafından
Allaha inancı yok Allahtan korkan bu günahı işlemeye korkar azabı büyük.
Deseydin yedim yuttum sanma yalanını elinden 1 bardak su içmem deseydin. Gerçektende içme ne evine al ne muhatap ol herşey yapar böyle insan. Birde torunu ya
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben senelerdir takıyorum canım öyle inanç için değil ama seviyorum o yüzden takıyorum 10 yıl olmuştur rahat.. boncuklu kolye şeklinde kullanıyorum aldığım yerde içini de gösteriyorlar Ayetel Kürsi amenerrasulü gibi sureler var içinde 
0 oy
(436 puan) tarafından
Ben de 20 yıla yakındır kullanıyorum . Cevşen askılarından alıp içindekini çıkarıp kendi hazırladıgım sureleri sıkıştırarak sığdırdım . Dua nın gücüne inanıyorum günlük duarımı da okuyorum şükür .içini bilmediğim şeyi takınca rahat edemem ki bu dünya da artık kimseye güvenmemen gerektiğini anlamış olman lazım . Hediyesini al geri çevirme bence. Ama içindekini çıkarıp kendin bilgisayardan ayetel kürsi falan çıkartıp koysan daha iyi olur 
(498 puan) tarafından
Aynen çok doğru
0 oy
(5,875 puan) tarafından

image

Böyle bırsey galiba demek istediğin 2 yıl önce güvendiğim bır abladan almıştım kızıma taktım çoğu şeyden korkuyodu onun için 

(3,568 puan) tarafından
Evet canım aynısı
0 oy
(7,123 puan) tarafından
Ben başkasının getirdiğini takmam şahsen ama 3 çocuğumda da Cevşen takıyorum şuan 
0 oy
tarafından
Bende ve oğlumda Ümmü sübyan var ondan korunmak için takıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
26 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN18 (2,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 179 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,122 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,307 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...