0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Dokuz ay önce Hepsiburadadan blendir seti satın aldım dün ekmek cekecektim ki çalışmadı blendir mikser basliklarinda sorun yok robotta sıkıntı var neyse eşim bugün servis bayisine guturdu dişli başlığınin dişleri gitmis motor dışında bu parçalar garantiye girmiyor demiş yalan oysaki motor gitseydi bu seferde motor garantiye girmiyor diyecekti bir önceki seneler başıma geldi ordan biliyorum bide sadece ekmek çekiyorum öyle tavuk falanda çeken biri değilim bir ekmek cekmekle böyle olduysa tavuk cekseydim demek ki ilk gün giderdi ne yapicam bilmiyorum yazık günah ya bide çok pahalı artık alınmıyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benımde motor hariç diğerleri garantiye dahıl demişlerdi arzum markası:⁠-⁠)
(1,014 puan) tarafından
Yani motor gidince mantık olarak bir anlamı kalmıyor artık bunlar dalga geçiyolar bide 400 TL para istemişler
tarafından
Artık muadil marka küçük elektronık aletler alıyorum önceden marka olsun uzun sürelı dayansın diye uçuk fiyatlarla alıyordum artık muadil alırım. En azından cok para verdim dıye üzülmüyorum
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Şikayet vara yaz
0 oy
(7,227 puan) tarafından

Kivi marka vs gibi olan robotları alsak daha ucuz olur bence:angel:

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Bacım ben robotumla herşeyi çekerdim yıllardır kullanırdım. Ta ki ekmek çekene kadar. Ekmek çekince gitti. Sanırım ekmek çekmemek gerekiyor
0 oy
tarafından
Ben neler çektim bozulmadı ekmek çektim robotum bozuldu çok tuhaf
(1,014 puan) tarafından
Yaa olsaydı ekmek çabuk parçalanan bişey
0 oy
(433 puan) tarafından
Canım şikayet var sitesine yaz . Hemen dönüyorlar . Biz den de para istemişlerdi garanti süresindeyken. Tabiki vermedim. Şikayetvar sitesine şikayet ettik 2 güne aradılar ücretsiz yapalım dediler.
(1,014 puan) tarafından
Canım ben garanti belgeseni kaybetmişim ya ne yapcam bilmiyorum
(433 puan) tarafından
Makinenin üzerindeki koddan aldıgın tarih görünüyor .onalr görür sen yaz şikayet var a onlar döner

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu