0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından
Esenyurt yeni hayat hastanesi doğum yapan var mı sezeryan ne kadar ve hangi doktor a gidiyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(837 puan) tarafından
Meral Hanıma gıdıypruom doğum orda düşünüyorum ama bakalım
tarafından
Daha varmış canım
(837 puan) tarafından
Ewt ya hıc gecmıyor sezerıyan ya
tarafından
Geçer geçer canım
(837 puan) tarafından
İnşallah allah razı olsun cane
tarafından
Sendende razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(837 puan) tarafından
Kordon baglamasıyla30 bın d dediler
0 oy
(476 puan) tarafından
Orayı bilmiyorum ama Ocak ayında Anadolu hastanesinde doğum yaptım sezaryan ve kuzenim de orda doğum yaptı aynı doktora memnun kaldık ve sürekli ulaşılabilir biri doğum sonrası da aynı şekilde cok ilgili
(160 puan) tarafından
Hangi doktor ve fiyat ne kadar orda
İlk kızımda uğraş hanıma gidiyordum severek ama baya pahalı orası
(476 puan) tarafından
Evet diğer doktorlara göre orası pahalı biraz , Özcan beye hep gittim çokta memnun kaldım aşırı ilgili, şu an da dikiş yerim neresi anlamak o kadar zor ki herkes şaşırıyor buna , ve çok uzun yıllardır orada Özcan bey genel olarak onun hakkında ki yorumlarda hep olumlu, ben sene başında doğum yaptığım için zamlı fiyattan almadı 20 bin TL ödedik , bu sene için fiyat nedir emin değilim, ama yardımcı olan bir doktor konuşunca , benim ilk doğumum normaldi aşırı sorunlar yaşadım bu ikinci sezaryan olmak zorunda kaldım ona rağmen Özcan bey diğer doğumum da yaşadığım sorunları yaşamamam için özellikle ilgilendi hemşireler aynı şekilde , hastane için iyi ve kötü yorumlar var , hijyen olarak iyi diyende var kötü diyende var ama en iyi hastaneye bile gitsen önemli olan şey doktor ve bence birazda şans meseli umarım istediğin gibi olur her şey
(476 puan) tarafından
Ve bütün hamileliğim boyunca her mesajda ulaştım Özcan beye ve doğum sonrası kırkım çıkana kadar her mesajda yine ulaştım ve hatta üç ay sonra bir şey sormak için yazdım yine cevap verdi , bu çok önemli benim için çünkü ağrı oluyor sızı oluyor insan panik yapıyor doktora ulaşmak insana güvende hissettiriyor, suyum patladı gibi hissettim ama değilmiş gittim buna rağmen bir hafta her gün gittim muayene için çağırdı, yani paramı alım ne oluyorsa olsun demiyor, kırkın çıkana kadar her sorunda git muayene ücretsiz ve sen iyileşene kadar her hafta kontrole çağırıyor ücretsiz, belki bana iyi denk gelmiştir benim sansimdir bilmiyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
2 ay önce halam orada doğum yaptı Meral diye bir doktor.

Memnundu sezeryan 13 bin demişti yanlış değilsem 
(837 puan) tarafından
Bende yapıxam meralde inşallah
(213 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsin amin.
Sağlıkla bebeğini al inşaallah
(837 puan) tarafından
Amın allah raI olsın kardesım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 288 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde elis (2,031 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,302 soru

23,678,063 cevap