0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (1,477 puan) tarafından

YKS puanım 231 ama ek yerleştirme ile 293 oluyor. Açıköğretim çocuk gelişim falan yetiyor ama kabul etmiyor puan yetersiz diyor. Sanırım ek yerleştirme puanını kabul etmiyor. Etmiyorsa neden gösteriyor o zaman çok saçma bana mı öyle geliyor anlamadım puf :(

6 Cevaplar

+1 oy
(844 puan) tarafından
Şu çocuk gelişimi yazmayın artık gözünüzü seveyim ya aşırı derecede yığılma oldu artık 
tarafından
Kesinlikle canım
Artık özelde bile iş bulamaz oldu bitirenler
(844 puan) tarafından
Ya çok sıkıntı artık formasyon alırım diyen geliyor önce ihtiyaç vardı iş bulabiliyorlardı ama şimdi çok çok zor artık
-Reklam-
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Çocuk gelişimi mi okumam şart mı hem lise hem üniversite okuyan olarak diyorum başka bölüm yaz ataması da zor ve formasyon da yok artık
(1,477 puan) tarafından
Açıköğretime ait bütün bölümleri denedim kabul etmiyor puan yetersizliğinden tercihiniz kabul edilmemekte diyor
0 oy
tarafından
Nasıl puan yetersiz diyor ya tercih yaparken öyle bı şey çıkmaz ki tercih kodlarını girip onaylaya tiklayinca hata veriyorsa sonra tekrar tekrar dene sistem yoğun olduğu için hata verir 
(1,477 puan) tarafından
Hata vermiyor onaylaya tıklayınca puan yetersizliğinden ilgili bölüm kabul edilmemekte diyor
tarafından
Hmm bilmiyorum o zaman yanlış yonlendirmeyeyim
(1,477 puan) tarafından
Neyse ki uzatılmış ayın dördüne kadar :)
0 oy
tarafından
Ya suresi geciyo son dakikalar acele et ben burdan heyecanlandim . Lisede ne okudun meslek lisesi imam hatip felan okuduysan  diyelim ki imam hatipte okudun ek yerlestirme puaninla ilahiyat yazabiliyosun. Yada dini bi bolum iste ne bileyim ondan tercih kabul etmiyo olabilir mi
tarafından
Baktim ataturk anadolu istanbul üçünün de 2 yillik cocuk gelisimi var kontenjani da epey yuksek . Istedigin olur insallah
tarafından
Osym sitesinde var . Yada googledan yks kilavuz yazsan cikiyo zaten
(1,477 puan) tarafından
Yaptım canım ya çok teşekkür ederim. İlk kılavuz 2 yıllık bölümlerimle ben ona değil 4 yıllık olanlara bakmışım. Bende diyorum neden 2 yıllık bölüm yok. Yaptım şimdi ve kabul etti :) çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim adina sevindim :)) insallah kazanirsin
(1,477 puan) tarafından
İnşaAllah :)
0 oy
(449 puan) tarafından
Bacım boş bölüm yaz gelsin 2. Üni hakkın doğar çocuk gelişim vs ne istersen oku
(1,477 puan) tarafından
Açıköğretimde bütün bölümleri yazdım ya olmadı :(( olması lazım aslında ama olmadı
(449 puan) tarafından
Bacı örgünde yaz amaç kayıt açmak ben birçok kişiye böyle yardımcı oldum
(1,477 puan) tarafından
Olur mu ki öyle
0 oy
(449 puan) tarafından
Kız acele et son dakikalar 
(1,477 puan) tarafından
Aynen sadece tyt girdim
(449 puan) tarafından
O zmn 4 yıllık planları yaptığın için kabul etmediler 2 yıllık bütün bölümleri yaz canım sana illaki biri gelir o zmnda ikinci üni hakkını kullanırsın
(1,477 puan) tarafından
O şekilde yaptım canım :)
(449 puan) tarafından
Hayırlı olsun inşallah canım ♥️
(1,477 puan) tarafından
İnşaAllah ❤️

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 372 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asdfhlya (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu

405,897 soru

12,165,703 cevap

36,622 kullanıcı

...