0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar ben önceden lazere gidiyordum bebeğim 1 yaşında ben lazeri yaklaşık bir 1,5 yıldır kestim öncelerde bir sorun yoktu şimdi birdenbire bacaklarımda tüyler çıkmaya başladı ve almaya da kıyamıyorum çünkü çok değil yani böyle çok az alsın çoğalır diye korkuyorum genital bölgeme gelince o da hiç yoktu normal tek tük ben eldivenle alıyordum o da birden çoğaldı şimdi eldivenin böyle bir sorunu var açık konuşacağım bazılarınız tepki verebilir ele gelmeyene kadar alamıyorsun hani çünkü ucu çıktığı gibi erkekler rahatsız olur bence eşin benden gittikçe uzaklaştı böyle gece hayatını 15 gün 1-1 birliktelik oluyor belki o yüzdendir hani kısacası bana önerdiğiniz bir şey var mı jilet asla kullanmam ağda jiletin güzeli yok ben genital bölgemi nasıl kolay bir şekilde halledebilirim bebekle de zor oluyor eldivenle Bir de eşim beni hep temiz görsün isterim Bu arada koltuk altım yok o da birkaç tane çıkmaya başladı onu hemen eldivenle alıyorum çok detaylı konuştum kusura bakmayın ama belki fikir veren olur içinizden Bu da benim için çok güzel olur

8 Cevaplar

0 oy
(974 puan) tarafından
Epilasyon aleti alın onunla yapın
(38 puan) tarafından
Genital bölgede mi peki hangisi önerirsin ya böyle elimde bir şey olsun böyle hep gidip gelip temizlemek istemiyorum takıntım var böyle bir tane bile görsem rahatsız oluyorum
(974 puan) tarafından
Benim önereceğim yok bende yok ağdaya gidiyorum ben annemde var ama markası ne bilmiyorum canım ama trendyoldan bakabilirsin
(38 puan) tarafından
Tm olur
(7,712 puan) tarafından
Philips lumea al
(38 puan) tarafından
Tmm olur
-Reklam-
0 oy
(478 puan) tarafından
Valla benim eşim hiç kıldan rahatsız olmaz ben lazere kendim için gidiyorum temiz ve rahat olmak için yine lazere git tarama yaptır zaten niye evde alıyorsunki
(38 puan) tarafından
Şimdi günah olduğunu öğrendiğimiz için artık izin vermiyor gitmeme şu arkadaşımıza söyledi doğru empilasyon alet
 alacağım ben ya da 5 tane hakkım kalmış gidip onları tamamlayacağım mecburen sonuçta paramı vermişim ama bebeğim 1 yaşında oldu alırım onu da onu da bilemem çünkü çoktandır gitmemişim
(478 puan) tarafından
Valla canım günah işine bişey diyemem ama ben gitmekten tarafım ve sonuçta 5 hakkınds var yani tamamla
0 oy
(2,280 puan) tarafından
2 tüy için eşin uzaklaşmış olamaz bence. O kadar rahatsız etmiyodur tahminimce. Kendisiyle konuşmayı denedin mi neden uzaklaştın diye. Karı kocalar her şeyi konuşmalı aceba diye içinde sorular bırakma. Birde boncuk ağda kullanabilirsin ama hangi markası iyidir bilmiyorum. Gebelik hormonuyla alakalı tekrar çıkmasıda genelde bu sorunu çok kişiden duydum
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Kesinlikle ağda yapmalsn benden korkagi yoktu ama bir iki yaptım baya pürüzsüz oluyo

Epilasyon batık yapiyo tahriş yapıyor 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bende lazere gidiyordum gebe olduğumu öğrendim kestim şuan çıkıyor jilet kullansam daha kötü olacak ağda korkuyorum vede utanıyorum gitme bilmiyorum ne yapcam
0 oy
(324 puan) tarafından
Jilet neden asla lazerden sonra zaten jilet kullanıliyor çoğalma falan yapmaz ki tüyler yine tüy olarak çıkar 
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Jiletle al canım merak etme artmaz. Veya tüy dökücü krem. Ben evde kendim lazer yapmıştım. Philips lumea ipl var bende. Tabi boykottan önce almıştım 2016 yılında. Muadilleri vardır ama bilemiyorum onları. Yorumlara bakarak alabilirsin. Bende de gebelikte geri dönüş oldu kılların bazılarında. Jiletle tüm vücut 5 dkda alıyorum. Hiç de artış olmadı bundan dolayı
(988 puan) tarafından
Memnun kaldın mı cnm lumeadan. O uyutuyor devam etmezsen geri çıkıyor diyorlar doğru mu. Bir de avitiyormu
(1,115 puan) tarafından
Çok memnun kaldım. Düzenli kullanınca 7 seansta bitirdi. Sonra 2 gebelik geçirdim. Tek tük geri döndü. 7 yıl oldu yapalı. Ve hala atışları var. Öyle duruyor. Tekrar başlayacağım bazı bölgeler için.  Günah meselesinden dolayı ben de almıştım.
Ha bu arada en erken ve hızlı geri dönen terli bölgeler oluyor. Koltuk altı ve bikini bölgesi. Ama geri dönme olayı merkezlerde en afili cihazlara yaptıranlarda da oluyor. Bu en azından elinin altında. İhtiyaç duydukça kullan temiz temiz
(988 puan) tarafından
Acıtıyor mu cnm
(1,115 puan) tarafından
1den 5e kadar derecesi var.sen ayarlıyorsun. Ben hep 5te kullandım. Öyle pek bi acısı olmadı. Bikini bölgesi hariç. Oraya 4 derecede atış yapıyordum. Ama baktım ki 4ten aşağıda pek etki etmiyor. Katlanmaya çalıştım. 4te bile acıyordu
(988 puan) tarafından
2 kişi kullanabilir mi peki cnm. Kız kardeşimle mesela
0 oy
(6,895 puan) tarafından
Ben jiletle alıyorum direk vurmuyorum köpüklüyken vuruyorum ve direk vurmaya göre daha seyret alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 218 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 360 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buse255 (29 puan) tarafından soruldu

408,429 soru

12,271,155 cevap

37,595 kullanıcı