Kızlar ben önceden lazere gidiyordum bebeğim 1 yaşında ben lazeri yaklaşık bir 1,5 yıldır kestim öncelerde bir sorun yoktu şimdi birdenbire bacaklarımda tüyler çıkmaya başladı ve almaya da kıyamıyorum çünkü çok değil yani böyle çok az alsın çoğalır diye korkuyorum genital bölgeme gelince o da hiç yoktu normal tek tük ben eldivenle alıyordum o da birden çoğaldı şimdi eldivenin böyle bir sorunu var açık konuşacağım bazılarınız tepki verebilir ele gelmeyene kadar alamıyorsun hani çünkü ucu çıktığı gibi erkekler rahatsız olur bence eşin benden gittikçe uzaklaştı böyle gece hayatını 15 gün 1-1 birliktelik oluyor belki o yüzdendir hani kısacası bana önerdiğiniz bir şey var mı jilet asla kullanmam ağda jiletin güzeli yok ben genital bölgemi nasıl kolay bir şekilde halledebilirim bebekle de zor oluyor eldivenle Bir de eşim beni hep temiz görsün isterim Bu arada koltuk altım yok o da birkaç tane çıkmaya başladı onu hemen eldivenle alıyorum çok detaylı konuştum kusura bakmayın ama belki fikir veren olur içinizden Bu da benim için çok güzel olur