0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Her ziyarete gittiğimizde kaliyoruz mecbur babası hasta diye ev tıklım tıklım dolu ihtiyaç da yok kayinlarim da var ama özellikle benim eşimden sürekli olarak hep masraf yapmasını istiyolar ben eşime biraz tutumlu olman lazım borç harç var seni düşünüyorum diyorum sana yakışmıyor böyle şeyler diyor anlamıyor ne demek istediğimi ayrıca ikiside özellikle benim yanımda isterler vede gözüme soka soka bak bunu eşin aldı gibi konuşurlar. Ben eltimin kocasından yani kaynimdan çekinip utanırım bikere tenezzül bile etmezken eltim iyice bokunu çıkardı yüzsuz ve pişkin oldukları için çok dikkatimi çekti artık sinir oluyorum bu duruma nasıl engel olabilirim siz ne diyorsunuz ya hepinizin yorumunu okuycam 

10 Cevaplar

+5 oy
(361 puan) tarafından
Annesine bişey diyemem kendi bileceği iş ama eltim böyle arsızlık yapsa direk kocasına derim abi sen karının isteklerini neden yapmıyosun da benim kocama muhtaç ediyosun diye bak bakalım bi daha bişey isteyebiliyo mu 
-Reklam-
+4 oy
(1,655 puan) tarafından
Kocanın parası yok mu da gelip abinden istiyorsun eşin sana yetemiyorsa maaş bağlayalım de.

Annesine babasına harcadığı gözüme batmaz ama elti ne alaka ya
(361 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim hiç çekinme söyle.
(1,655 puan) tarafından
Anne babası  onların yüzüne demem ama eltiye derim
(139 puan) tarafından
Annesi eltiden daha beter benim de gözüme batmazdi ama keyfi sırf şımarıklik olsun diye oda eşimi sömürüyor demez yani borcu var Uzak yoldan geliyor kira ödüyor
(1,655 puan) tarafından
Direk annesine de o zaman anne bizim durumumuz belli eşim fazla harcama yapmasın diye eşinde biraz tutumunu bilsin sürekli sürekli de yapılmaz benim eşimde yeri gelince harcama yapar anasına babasına
+3 oy
(2,280 puan) tarafından
Benim kocam olmasa hepiniz açlıktan oleceksiniz . Şükredin kocam var , durumu kotu olanlara , muhtaçlara , sefalet icindekilere hep çocuklarım ve benim icin sadaka niyetine bagışlar canım kocam de . 
(6,961 puan) tarafından
Allah seni ya kahkaha attım öyle ölmez füze at ☺️
(1,655 puan) tarafından
Buda güzel cevapmış :D
(410 puan) tarafından
Vallaha aynen böyle desin bir sohbet ortasında lafı ortaya at böyle mükemmel bir cevap :⁠-⁠)
(4,248 puan) tarafından
;))) açlıktan ölse isteyemezler bi daha
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Kayınvalideminkine hadi neyse doğurdu büyüttü emeği var der geçerim ama eltim ne münasebet benim eşimden bir şey istesin 
0 oy
(842 puan) tarafından
Kayınvalidem size takımı ben alıyım ikinizede kemeri sen al dedi kocama benim yanim da eltim olacak kadından bahsediyor yani, bende yüzüne dedim kaynanamin niye benim kocam alıyor herkes kendi alsın dedim, sustukça tepene çıkarlar esinde gözünü açsın biraz yahu elti ne alaka.
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Esinde bir iki reddesin almasın unutum desin istemezler eltinde de niye senin kocan birşey almıyor mu biz gelince hep bunu şunu alın diyor iyiki biz varız geliyoruz yoksa aç kalırsın yoksa de geç 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Lafı gelince sende lafını ver eltine de kayınvalidene de sürekli birşey mi istenir hele ki eltin ne alaka en sinir olduğum durum git kaynina söyle abi durumunuz iyi değil mi eltim böyle yapıyor de 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Valla canım bizimkide aynıydı dedim ki bir ara bizim rizkimizi veriyorsun hakkım sana helal değil zen bizim rizkimizi eltime nasıl göndersin tabi şuan yollamiyor 
0 oy
tarafından
Annesine bişey diyemem de elti benim kocamdan bişey isteyemez yırtarım ağzını orda ...
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Benim değil de eşimin tepkisi olurdu. Eltiye direkt git kocandan iste der eminim. Annesinin isteklerine de mantıksızsa almaz ihyaçsa alır. Benim tepki vermeme gerek kalmaz. Maşallah diyin :) 

İlgili sorular

0 oy
73 cevap 983 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 535 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 372 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,407 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...