0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Hanımlar Instagram açıldı mı Açılmadı mi en son akşam 11 di girdim bı. Baktım gene Kısıtlanması Geldi Bidaha da giremedim :(

5 Cevaplar

+1 oy
(1,462 puan) tarafından
Bu saatte bebek sallayan ben instagramı düşünen sen :)) kız niye bu kadar önemli bu saatte bu soracak uyu uyuuuuuuu
(1,462 puan) tarafından
10 aylıkda bişi mi :))) bizimki 3,5 aylık  uyu oğlum diyorum pis pis gülüyor yaaaa
(709 puan) tarafından
O aylarda uyku vardi yaa bizim iyiydik simdi diş  dönemi  var icimden geciyo
(96 puan) tarafından
Kızlar gece uyuyamadım Bebem erken yattı ama ev işleri topla derken uyku tutmadı Instagrami girmeye çalışıyorum yok giremiyorum en son saat gece 11 de girdim çıktım bidaha da giremedim ve VPN girenler varmış ama oraya girmem hayata Başıma gelir falan diye
(693 puan) tarafından
Kız girme kaç gün nolmus:)))))
(96 puan) tarafından
Abla Fenomenleri Merakimdir :D hahaha Instagramsiz olmuyor yaa
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ayy çok alismisim valla elim hep oraya gidiyo instagram yokken napiyomusuz:)
(96 puan) tarafından
Valla ben ben bütün gün Ev topla 2 çocukla uğraş yat kalk böyle sıkıldım ama genelde Instagram da dolaşırim Fenomenleri izlerim sjsjsj :D fenomenleri hayraniyimdir bu arada :D
(4,248 puan) tarafından
Hiç fenomen izlemem sadece bebek emzirirken can sıkıntısı video izliyodum o da gitti tam oldu
(96 puan) tarafından
Genelde bende izlemezdim ama Sonra sonra izlemeye başladım sevdiklerim de var sevmediklerimde var fenomen olarak yani
(4,248 puan) tarafından
Ben hepsini engelledim karşıma çıkmasınlar diye :)
0 oy
tarafından
Instagramsiz hayat geçmiyor mu
(96 puan) tarafından
Malesef Instagram bagimlisiyiz :D
0 oy
(12,610 puan) tarafından
instagram yönetimi şartları kabul ederse açılacakmış. 1-2 günü bulur
(96 puan) tarafından
Evet 24 saat ile 48 saat arası Diyo ama bakalım
0 oy
(1,222 puan) tarafından

Bazı lüzumsuzları sessize almıştım :D onlar düşünsün sahte hayatlarını paylaşmayı hiç te aklıma gelmiyor kapansada gelmez açıkçası insanlar alışınca. Herkes birbirine sormaya başladı sen kullanabiliyor musun açıldı mı falan diye en azından sanal temizlik yapıldı bence radyasyondan uzak durmakla 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,048 göst.
6 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Ergenin annesi (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esilla Miray (6,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (310 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,080 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...