0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Rahim sarkması olup da normal doğum yapan var mi

6 Cevaplar

0 oy
(38 puan) tarafından
???? Yok mu hiç 
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
İlk kızımda çıktı canım ikinci kızımı da normal doğurdum daha fazla sarktı 
(38 puan) tarafından
Benim ki 2. Doğumda çıktı şuan 3. Hamileyim napcam ya acaba sezeryan mi olsam
(398 puan) tarafından
Devletse sezeryan acil olmadıkça yapmıyorlar
(38 puan) tarafından
Napcagimi şaşırdım
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Ben canım doğumdan sonra ameliyat oldum ama iyce sarktı idrar torbası da sarktı üstüne 
(38 puan) tarafından
Ben şey düşünüyorum bu doğumumda sezeryan olsam o sıra rahîm sarkmami da duzeltseler daha iyi olur sanki daha doktorumla görüşmedim önce bir arstirmak istedim
(4,917 puan) tarafından
Canım rahîm sarkması ameliyatı mesaneden kapalı yapılıyor sezryanda yapılacağını sanmıyorum
(38 puan) tarafından
Zor mu ameliyatı
(4,917 puan) tarafından
Yani zordu benim için iki ay popomun üstüne oturmadim
(38 puan) tarafından
Ayy şimdi yine rahîm sarkmaniz var Allah yardımcınız olsun ben en iyisi sezeryan olayım daha fazla sarkmasın
0 oy
(275 puan) tarafından
Ben kizimin dogumundan sonra yaşadım daha kirkim çıkmamıştı sonra doktora gittim doktor kirkin cikana kadar duzelmezse ameliyat yapariz bundan sonraki dogumlarin sezeryanla yaparsin dedi bende hep ayaklarimi yukari diktim agir is yapmadim sonra kirkimdan sonra gecti suan 24 haftalik hamileyim daha doktora sormadim normal dogum yapacakmiyim diye
(38 puan) tarafından
Ben geç farkettim ama şimdi 3. Hamileyim normal doğum da daha da sarkar acaba sezeryan olup hem de rahîm sarkma mi düzeltirler mi
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Rahim sarkması diye bir şey var mı gerçekten? 

Bir ara ben bacak aramda sanki bebek kafası var gibi bir his vardı bir tanıdığım bana rahimin sarkmıştır doktora git dedi gittim doktora aynısını söyledim bana güldü kim söyledi sana bunu dedi bir tanıdığım dedim sadece dalga geçer gibi güldü hey Allah'ım ya dedi o an kendimi çok kötü hissettim halk ağzından duyup da doktora gittim diye
(38 puan) tarafından
Bana doktor kendisi dedi rahîm sarkması diye başka bir doktora daha gozuk bence bu sebeple ameliyat olan çok kişi taniyorum
(3,387 puan) tarafından
Ben sezaryen oldum sezaryenden ssonra kadınlarda organ sarkması çok oluyormuş doktora söyledim aşağılarcssınaa gülünce bir tuhaf oldum. Şimdi burada görünce şaşırdım demek ki Bir ben söylemiyorum bunu
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Bendede var arkadaşımda da var doktorlar kadinlarin 80 inde oluyor dedi arkadaşım 2.yi normal doğurdu 
(1,654 puan) tarafından
Sarkık hala doktor bana 2. doğumda istersen ameliyat ol dedi onun doktoruda bi sıkıntısı olmaz demiş
(38 puan) tarafından
Şuan hamilemisiniz
(1,654 puan) tarafından
Yok değilim kızım daha küçük ama arkadaşım 2.yi rahim sarkması ile doğurdu bi sorun olmadı
(38 puan) tarafından
Daha da sarkmadi mi yoksa aynı şekilde mi kaldı
(1,654 puan) tarafından
Aynı şekil

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Freedomm (5,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,833 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...