0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Temmuz 25 de yani 9 gün önce 2 sezeryanimi oldum 2 evladımı kucağıma Aldım şükürler olsun.

Eşim 3 erkek kardes ortancisi eşim ve 3 erkek kardeşin 3 de oğlu var yani 2 eltimin de 1 er oğlu var benim de aile de kız çocuk yok haliyle kaynanamlar çok meraklı benim ikinci kucağıma aldığım evladım kız çocuk ve her zaman doğum yapmadan önce benim oğlumu ayrı tutarlar diğer 2 torununa borç bulur yaparlar mesela bayram olur herkese harçlık bazen oğluma denk geldi param kalmadı maas alınca vericem der kayinpederim vermez. Ama diğerlerine gider dilenir getirir. Neyse dogum yaptım hastane uzaktı gelmediler bahaneleri oldu sonra 3 gün sonra evime geldim geldiler kahvaltıya ekmek simit almışlardı kayinpederim geldi beşiğe 200 tl koydu onun hediyesi bende şuan bunu verim dedi yine maaşta dedi yani neyse kaynanam sutume kadar karıştı etti hatta onun yüzünden ağladım esimle kavga ettim istemiyorum gelmesinler diye 40 çıkana kadar psikolojim cidden iyi değil Ağlama krizleri felan geliyor. Neyse diğer gün baktım yemek yapıp getirdi azcik yapmış kocasinin işten gelmesini bekletti sonra hepsini kendileri yedi kahvesini içtiler gittiler bende odamdan çıkmadım anlasın gitsin diye habire odama gelip durdu kaynanam üstüm müsait değil gelip duruyor habire buzdolabi açıyor kontrol ediyor dolu dolu diyor çok ayıp oğlunun evi tamam ama on kez açılmaz. Görgüsüzlüktur buda sevmediğim şeyler ama birsey demiyorum demedikçe yapiyolar yani kadın kudurttu beni gitti eşime yine dedim asla istemiyorum diye haklısın dedi çok şükür 7 gündür gelmiyor :)) arıyor arada acıyorum zoruma giden ilk kız torunun hiç mi değerli değildi diğerleri gibi gerçi oğluma aynısı yaptılar keşke diyorum o 200 tl koydu ya verseydim ne bilim herkese gelince var bize her seferinde böyleler 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim Allah yardımcın olsun bu lohusalıkla ilgili bir durum değil kayınpederin ve kayınvalideni. ***** olmasından kaynaklı hiç  çekinme öyle insanlardan ağzının payını ver kurtul hem  başın rahat eder
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç takma yapmıyorlarsa yapmıyorlar muhtaç misin onların hediyelerini parasına kaynana olayını eşini karıştırmadan kendin halledersin hiç sorun kalmaz
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Ahh ahh evlat ayrımcılığı hıc sevmem benimki de aynı 
0 oy
tarafından
Öncelikle gözun aydın stres yapma boşa insanlar değişmez çünkü

Bunun kız erkek torunla falan alakası yok apaçık esıne ayrım yapıyorlar ve çocuklarına da yapıyorlar haliyle onlara var sıze yoksa ben bunu anlarım
tarafından
Bende genelde böyle düşünüyorum. Bir evlat ne kadar kıymetli ise ailesi için torun da o kadar kıymetli oluyor. Davranışlara da yansıyor bu .
0 oy
(639 puan) tarafından
Canim hiç takma bnm kaynanam doğum yaptım bir gün gelip bakmadı kendi yemegimi kendim yaptım hasta oldum eşim koşturdu arkamdan çocuğum 3 yaşına girecek toplasan en fazla 5 6 kere baktı çocuğuma oda 1 2 saat kadar geçen incir toplamaya gitcez incirlik vardı gıdin ben bakayım demedi dağın başında çocuk duscek diye korktum kendim hamileyim. Eltimin 2 çocuğuna baktı gorcinkilere baktı bakiyo benimki yok uzak yok isim çok oluyo ben takmayı bıraktım Allah'a havale ettim 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Hayırlı olsun bence takma umursama bile benm kızım evin hata ailen ilk torunu biri çıkarıp bir şey yapmadı etmedi kaynanam bir hırka getirdi millete 20 tane götürdüm dedi sen düşün tersine gelip bana iftira attı eşimle aramı bozdu iftirası ben ona kahvaltı yemek vermiyorum gitmesi için yeni doğum yapmışım hizmet bekliyor Allah'a havale ettim 

Şuan gebeyim eşime kimse istemiyorum sen bana bak iki gün tamamdır dedim ciden kimse kaldıramaz bu sefer son kızımda stresten sütüm cekilde sende takma gerekirse kov gitsin
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bebeğin erkek de olsa kız da olsa yaptıkları çok yanlış insanda bir heves olur 200 lira neymiş ya 
0 oy
(8,892 puan) tarafından
Tek eşimin amcası verdi 10 bin TL bebek için diyerleri 1000 TL ananem zaten ayreten hediyeler aldı az bişey para verdi benim kendi amcam az verdi 200 tl bu paralar gelmese sorun etmezdim 
0 oy
(304 puan) tarafından
Üzme kendini bu onların ayıbı 200 lirayı biz bayram harçlığı diye yegenlerimize veriyoruz. Gönülleri dar demek ki 
0 oy
(838 puan) tarafından
Ah ben neler yaşadım beni sürüme emzirmene kayinpederim karışıyordu düşün Allah'a havale ettim benim kizimda aynı senin gibi sulalede tek kız 100 tl takdilar utanmadan 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Benimkiler de kızından olma toruna dünyaları aldılar benim çocuğuma da o kızın eski yırtık dikilmiş, tek gözü olmayan oyuncağını getirdiler. Oğluma takılan 500 TL ile sucuk getirdiler onu da oturup yediler. 1 çeyrek altın aldılar sonra geri dönerken de o parayla kendilerine uçak bileti aldırdılar.  Daha neler neler ettiler şükür 7 aydır küsüz oğlumun yüzünü bayramdan bayrama göruyorlar. Bunu bile hak etmiyorlar. Şimdi 2.ye hamileyim doğumumu haber bile verdirmeyeceğim internetten falan akrabalar görüp söyler 
0 oy
(147 puan) tarafından
200 lira ne ya 200 lira komşuya takılmaz bu devirde bide dede san takma onların parasına muhtaç değilsin sonuçta 
0 oy
(248 puan) tarafından
Basbaya evlat ayrimi denen bisi var var işe anne baba hwr evladina ayni sekilde yaklasmiyor ve davranmiyor 200 tl nedir dicemde belki okadar vardi onu verdi. Birde yeni dogum etmis kadinin evinde bukadar ye ic ne isin var yaaa ne isiniz var benim kayinvalidemde kavanoza corbayi doldurur kapida elime verir hadi hazirla yiyelim derdi hep yemek vakti gelir ve eltimlwride pesine takardi cocugu emzirmeye gidemezdim asla bisi istemezdim hamileyken canim cekse dahi cunku alir gelir kaynimlari toplar kayinbabami falan aksam bize cagirir banada karni burnunda onlara hizmet etmek düserdi. Ya sütüne karisir gazina tuzunq karisir bosver bunlari sen tecrubeli annesin gerekirse karisma anne de takma yani ben hic umursamadim kednine güzel bak bebeğimmmm üzmeeeee yavrularin var senin asla bak taviz verme be gerekiyirsq soyle iyilikten herzaman verim alamiyor insan

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,431 göst.
12 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 870 göst.
0 oy
7 cevap 318 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 844 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,709 cevap

43,848 kullanıcı

Kategoriler

...