0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
5 yas ve 40 gunluk 2  oglum var şimdiden yoruldum uykusuzum ev işini yemek yapıyorum hergun ama kostur koştur her aksam oglumu parka çıkarıyorum bide buyuk oglum sıkılıyo evde parktan gel yemek ısıt koy derken esim 9 da geliyo yemek yiyip yıkarken 10 oluyo ben hemen uyuyorum artık kendime hic bakamıyorum bile 3 4 çocuklu anneler nasil yapıyor yahu ya bu arada tek çocuk hic çocuk mus anladim oglum yaramaz baya ama baya rahat mısım ben araya zaman girince rahata alışiyo insan cok fena korumam gerek 2 3 sekilde:)  baska asla istemiyoruz allahim evlatlarıma saglikli uzun omur versin acisini gostermesin inşallah  psikoljik olarak baska cocuga bakmam imkansizzzzz

28 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
4 cocuklu ben allah sana kolaylik versin der gun ici yasadiklarimi hatirlamamak icin sessizce burdan birsey yazmadan ceker giderim:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek çocukla yetişiyor ama iki çocukla yetişir miydi bilmiyorum ya 

Allah yardımcınız oldunuz büyük oğlunuz okula gidince rahatlarsiniz biraz aslında 
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Ben temizlik yemek akşam uyurken onlar yapıyorum gün içinde yemek ve sadece onlarla ilgilenme basta zor geliyo ama rutin oturunca çok rahat ve temizlikle günümü bitirmiyorum.  ve mesela kek mi poğaça mi yaptım yarısını direk buzluğa atıyorum örnek veriyorum bi hafta sonra tekrar bi kek yapmam gerekmiyor zamandan tasarruf. uyanır uyanmaz kahvaltı yaptık mesela sonra herkes bi duş saçlar taramıyor giyiniyorum parka çıkmam gerekirse veya misafir cat kapı gelirse hazır oluyoruz
0 oy
(608 puan) tarafından
Benimde 3.5 yaş ve 45 günlük bebeğim var canım inan yetismiyor hep bir yerler eksik yada uykuya dalınca halim olursa ancak yapıyorum çok yorucu geçiyor günler küçük yine gündüz simdjlik uyuyor ama ilerde uyumayacak o bile üzücü tam birini buyuttum rahatım derken ikinci oldu bol bol sabır çekiyorum oğlum dışarı istiyor bebek küçük ben yorgunum anlamıyor o da haklı ve iyice sinirli olmaya başladı istediğini yapincada çok simariyor sürekli bana vurma zarar verme eyleminde bu da beni çok yıpratıyor yapmadan anlamiyor çok kötü çok üstelik hala ben goturmesem asla tuvalet e gitmiyor 
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Kızım 5 buçuk oğlum 3 buçuk yaşında düzenleri var gece en geç 10 buçukta yatakdalar Sabah ta 9 u geçerek uyanırlar (bazen kaçamaklar oluyor tabi gec yatiyoruz) içerde kendi hallerine oynarlar o arada işlerimi hallederim ben biriktirmemeye çalıyorum hergün mutlaka kapı önü bile olsa kapıya çıkmayı istiyorlar çıkarıyorum seninki daha minicik :) düzenin olucak o büyüdükçe ben aralarında yaş farkı az diye yararlanıyorum oynuyorlar çünkü
0 oy
(14,128 puan) tarafından

5 yas ve 2.5 yas iki oglum var yorucu da olsa iste alistik duzene :D

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında oğlum 2 buçuk yaşında..herşeye yetişiyorum.kendim hariç :D kızım kreşe gidiyor oğlum da başlayacak inşallah bende çalışan anneyim eşim pek destek değil canları sağolsun 
0 oy
(395 puan) tarafından
Küçük daha çok küçük 40 günlük o zamanlar ben de çok kötüydüm ne yalan söyleyeyim ağlıyordum gün içinde bütün hayatım bitti 2.çocuktan sonra diye aynı şekilde tek çocuk hiç çocuk bu doğru cidden. Büyük kızımla hiç ilgilenemiyodum ki 5 yaşındaydı o zaman kendi kendine büyümüş gibi oldu şimdi küçük 2 buçuk yaşında büyük 7 buçuk yaşında Allaha şükürler olsun o günler geçti gitti en azından kendini ifade ediyo oynuyorlar yiyo içiyo geziyoz. Ha iş hiç bitmiyor orası ayrı evin işi çamaşır bulaşık ama en azından büyünce benden bağımsız biraz vakit geçiyor. Geçecek bu günler de işte kendini çok sıkma düşünme normal yani şuanki herşey tek sen değilsin 
(217 puan) tarafından
Cokk sagolun allah razi olsun sizden icim rahatladı biraz

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 330 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 948 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu