0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
İlk bebeğimi maalesef kaybettim büyük haftaydı birde neyse o konuya hiç girmeyeceğim sobrasında uzun bir süre atlatamadım yakın çevremizde nazar oldun vs dediler halbuki çeşitli sağlık sıkıntılarım da vardı neyse şimdi tekrar hamileyim  sizce ne zaman söylenmeli hamilelik haberi siz ne zaman söylediniz 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla kaynanama demem yetti :))  o cünkü ayaklı gazete gibi herkesi aradı
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Ben de ilkini 10 haftalıkken kaybettim. Annem teyzem sayılır yakınımıza söylemişti ninem sevinsin diye rahmetli. Sağır sultan bile duymuştu. Akrabalardan duyan vardı kuzenim hem de erkek ablam bebek mi aldırdı bile bile dedi. Ben de oğlumda 4 lü tarama hatta kan testi var pahalı onu da yaptırdık onun sonucu çıktı 5 ayllıkken oğlum olduğunu öğrendikten sonra söyledim bu sefer de trip attılar yicez mi bebeği diye. Kaynana tarafında da sadece aile içi biliyordu. 
0 oy
(1,063 puan) tarafından

3 aylıkken söyledik herkese zira ben de 3 aylıkken öğrendim ahahahh 

Şaka bi yana yine hamile olsam 3 aylık olmayı beklerim esim dışında kimse bilmesine gerek yok ilk üç ay malum sıkıntılı zamanlar
0 oy
tarafından
3 aylikken soyledim akrabalara falan ikiz gebelikti doktorumda ayni sekilde soyledi kimseye deme sakın gibisinden ama biz dayanamadik annelere vs söyledik herkesten oncesinde yemin aldık tabi 
0 oy
(13,606 puan) tarafından
İlk hamilelik 3.ayda ikinci hamilelik 5.aylıllen
0 oy
(29,270 puan) tarafından

Yani ilkinde bir aylıkken tabi oda otomatikmen duyulmuştu ikincide etrafa demem bir kaç kisiye gerekte yok dört ayda fln en iyisi varlığı sağlıklı belli olunca her kafadan bir ses çıkmaktansa sessiz geçirmek en güzeli bakalm :)

0 oy
(587 puan) tarafından
İlk hamileligimde arkadaşımla görüntülü konuşurken ilk ona söylemiştim sonra eşim ailesi annem abim calsiiyodum iş yerinde kiler felan herkes duymuştu. Ve bana sürekli ne zaman doğacak doğmadi mi bu tür şeyleri soranlar çok oldu. İkinci hamileliğimde akillandım kimseye söylemedim daha :)) böyle 3 4 ay geçsin öyle soylerim
0 oy
tarafından
İlk bebegimi kaybettim bende onda hemen söylemiştim 2. De 3 ay doldu öyle söyledim 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim bebeğim doğdu 40 günlüktü vefat etti ben kıyamadım söyleyim bir sonraki hamileligimi 7 aylıkken öğrendi herkes aile apartmanındayım kimse  bilmiyordu. ne milletin gözü kalsın ne boş beleş akıl verip yorum yapsınlar karnım çıkmasa doğumda haber verirdim :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 146 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 419 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 337 göst.