0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
merhaba arkadaşlar ben artık korunmak istiyorum geri çekilme eşim korunuyordu o şekilde riske atmak istemiyoruz eşimde çocuk istemiyor ben daha önce spiral takmıştım psikolojik olarak beni çöktürdü resmen bunalıma sokuyordu çıkarttım ve hap kullanmak istemiyorum takip edemiyorum yani diğer farklı hangi yöntemler var sağlık lı uzun süreli istiyorum 

iğne yöntemleri varmış sağlık açısından nasıl bişey kullanan varmı  tavsiyeleriniz  benim en çok düşündüğüm bu kolunun içine bişey yerleştiriyor o yöntem nasıl bilgileriniz bekliyorum teşekür ederim herkese

8 Cevaplar

0 oy
(5,478 puan) tarafından
İmplant regl kesiyormus yada az gelmesini sağlıyormuş ama %99 koruduğu söyleniyor çıkarıldığında bile etkisi devam edip geç gebe kaliniyormus
-Reklam-
0 oy
(13,857 puan) tarafından
prezervatif kullanın 
(7,322 puan) tarafından
Kız bnmkide eczaneden almaya utanıyor:D
(13,857 puan) tarafından
çocuk mu arkadaş ahdhajsb:) İnternetten alsın o zaman
(7,322 puan) tarafından
Vllh kız ettim etmedim almadı baktık olmuyor spiral taktım şimdilik iyiyiz bugün midem bulanıyordu basım kaç gündür sürekli dönüyor çok rahatsızım diye eşimden test istedim inşallah korktuğun şey olmaz inşallah inşallah:(
(13,857 puan) tarafından
erkekler niye hep kendini düşünür! nasıl bu kadar bencil oluyorlar anlamıyorum. inşallah değildir canım
(7,322 puan) tarafından
Çok şükür çok şükür yaptım yoktu test yapacağım vakit üstümden terler aktı vllh
0 oy
(2,278 puan) tarafından
Kadınlar için yapılan herşey zararlı malesef. En zararsızı kocan gitsin yumurtalarını bağlatsın onuda erkekler yapmıyo
0 oy
(4,892 puan) tarafından
İğne iki şekilde biri rahatsız ediyormuş baya ama hangisi hatırlamıyorum biri 3 aylık digeri aylık diye geçiyor bana göre implant daha iyi gibi 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
İmplant kitleye sebep olabiliyormuş. Ben aylık iğne kullanıyorum. Eşim prezervatif arti geri çekilme. 
(59 puan) tarafından
Aylık iğne hastanede mi yaptırıyorsunuz yoksa sağlık ocağında falan mı . Herhangi bi ücret ödüyor musunuz
(2,939 puan) tarafından
Sağlık ocağında yaptırıyorum. 300 liraya aldım dün. Devlet karşılamıyor zaten.
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2,939 puan) tarafından
Rica ederimm
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Kadına yapılacak her şey kadının hormonlarını etkiliyor prezervatif en güzeli kocanız da neden istemiyor acaba size zararı olacaksa az keyfinden feragat etsin 
0 oy
(7,006 puan) tarafından
Ben hap alıyorum birde prezervatif ek olarak iki yöntem yani hapı hiç kesmeden kullanacağın hap var canım mesela yazz hiç ara verilmiyo telefonuna bı alarm kur ona göre atarsın ondan da kullandım bı ara bence spiral koldan korunma vs sıkıntı olur gibi bilmiyorum 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
En sağlıklısı eşiniz korunsun. Vücudunuza bir şey almayın (ilaç, iğne vs. Vs.) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 2,741 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.