Cinsiyetle hiç alakası yok. Ama 9 ay süresinde yaşadığın yaşayacağın her ruh hali, evladının ömrünün tamamında etkili olacak.
Annemin 6 evladı var ve hepimizi daha hamileyken tanıyormuş. Anne, hamileyken evladının karakterine de benzer, evladı annesinin hamileyken takındığı tavra da benzer gibi bir şeyler demişti. Yani ikiniz de birbirinize etki ediyorsunuz.
Onun karakteri biraz sana sirayet ediyor ve senin tavrın da onun karakterini biraz olsun belirliyor.
Ben çok gamsız biriyim, hiçbir şeyi umursamam. Hamileyken yurtdışındaydım, yalnızdım. Üstüne her şeyden de mahrumdum çünkü benim memleketim değil. Dilini bilmem, yöresini bilmem. İslamın yaşanmasına da kötü bakan bir yerdi, çarşafımla dışarı çıkmak bile eziyet olurdu. O sebeple hep evdeydim ki zaten Evi de severim.
O dönem eşimden başka kimseyi görmüyordum ve memleket çekiklerin çok olduğu bir yerdi. Annemi de çok özlüyordum, durduk yere ağlıyordum. Yani sebepsiz mızmızlık edesim geliyordu, ben neden buradayım diye. Zaten yüksek riskli gebelik geçiriyormuşum, hipertansiyon varmış ama bizim haberimiz yokmuş. 7.5 aylık erken doğum yaptım.
Eşim de ben de yuvarlak gözlüyüz, oğlum çekik. Mızmız. Çok duygusal ve anneci. Babasına tıpatıp benziyor. Yani gebelikte yaşadığım ne varsa oğlumda gördüm.