0 oy
553 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Hanımlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim biliyorum çok erken ama herkes gibi ben de cinsiyeti çok merak ediyorum.bu arada ilk başta çok uysal ve mutluydum.simdi ise iki haftaya yakın çok sinirliyim. Herşeye çok kızıyorum. Bir çocuğum var o da huysuz ve uyumuyor.kendime çok kızıyorum.

Demem o ki sinirli olmak cinsiyeti etkiler mi ?

Ve siz nasıl hamilelik geçirdiniz ruh haliniz nasıldı ve cinsiyet ne oldu?

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cinsiyetle hiç alakası yok. Ama 9 ay süresinde yaşadığın yaşayacağın her ruh hali, evladının ömrünün tamamında etkili olacak.

Annemin 6 evladı var ve hepimizi daha hamileyken tanıyormuş. Anne, hamileyken evladının karakterine de benzer, evladı annesinin hamileyken takındığı tavra da benzer gibi bir şeyler demişti. Yani ikiniz de birbirinize etki ediyorsunuz.

Onun karakteri biraz sana sirayet ediyor ve senin tavrın da onun karakterini biraz olsun belirliyor.

Ben çok gamsız biriyim, hiçbir şeyi umursamam. Hamileyken yurtdışındaydım, yalnızdım. Üstüne her şeyden de mahrumdum çünkü benim memleketim değil. Dilini bilmem, yöresini bilmem. İslamın yaşanmasına da kötü bakan bir yerdi, çarşafımla dışarı çıkmak bile eziyet olurdu. O sebeple hep evdeydim ki zaten Evi de severim.

O dönem eşimden başka kimseyi görmüyordum ve memleket çekiklerin çok olduğu bir yerdi. Annemi de çok özlüyordum, durduk yere ağlıyordum. Yani sebepsiz mızmızlık edesim geliyordu, ben neden buradayım diye. Zaten yüksek riskli gebelik geçiriyormuşum, hipertansiyon varmış ama bizim haberimiz yokmuş. 7.5 aylık erken doğum yaptım.

Eşim de ben de yuvarlak gözlüyüz, oğlum çekik. Mızmız. Çok duygusal ve anneci. Babasına tıpatıp benziyor. Yani gebelikte yaşadığım ne varsa oğlumda gördüm.
-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Cinsiyet baştan bellidir.  Ne yaparsanda değişmez 
0 oy
(29,291 puan) tarafından

Cinsiyeti değil huyunu etkiler

0 oy
(580 puan) tarafından
Cinsiyeti sinir etkilemez ama Hamilelik hormaonları seni etkilemiş :)
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Kızımda çok sinirliydim herkes üstüme gelirdi delirirdim eşimi öldürmek bile isterdim kaynanam sen kız doguracaksin derdi çünkü oda gebeligimde gorumceme hamileyken çok sinirliymiş eşini bile görmek kstemiyormuş 

Şuan yine gebeyim çok sakinim tersine ilk gebeligim gibi değil bilemiyorum artik
0 oy
(883 puan) tarafından
Cinsiyeti etkilemez qma karakterini etkiler
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Cinsiyeti babanın kromozomu belirler :) o da spermle yumurta birleşir birleşmez bellidir. Tabii gözükmesi zaman alıyor :) 
0 oy
(536 puan) tarafından
Üçüncü hamilelgimde çok sinirliydim hep uykum geliyordu. Çocuklarım ne yapsa gözüme batıyordu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halidbebek (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,621 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,154 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...