0 oy
1,319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Babamın kuzeni a101 e girdiririm istersen dedi bi arada düşündüm mantıksız geldi eşim 55 bin maaş alıyor mesaiyle birlikte 70 90 bin arası oluyor benim alacağım asgari ücret hemde 3 yaşında çocuğum kreşe gitecek mecbur ama a 101 vardiyalı olduğu için öğleden sonra gittiğimde saat 9 a kadar bakacak birini bulmam lazım bende şöyle düşündüm eşim o kadar maaş alırken benim bu kadar az paraya çalışmam mantıksız zaten bu paradan fazlasını eşim bana veriyor her ay eşimde evde dur çocukların düzeni bozulur değmez bu kadar para için diyor bide 12 yaşında çocuk var siz olsanız napardınız çok karıştı kafam lütfen maddi durumunu belirtmek için post açmış vs demeyin böyle açık yazmam lazımdı bana fikir vermeniz için 

42 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Asla çalışmazdım :) hem ihtiyacınız yok hem de çocuklarınızın en kıymetli zamanlarını birlikte geçirmenize engel bir durum yok. Meblağ çok olsa belki çalışın derdim ama asla kendinizi yormanıza değmez. 
tarafından
Değil mi kız valla doğrusun
-Reklam-
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Çalışmak sadece para için olmazki manevi olarakta ihtiyacı var bence insanın eşim 100 binde kazansa ben genede asgeri ucretede calisirim çünkü o kazandığım benim emeğim benim alın terim sigortada önemli burda günde kaç post okuyoruz eşi aldatan şiddet gösteren istediğini almayıp madur eden vs.bir çok konudan yada her lafı söyleyip ezmeye çalışan benim kocam öyle değil yapmazlarla bahane arama ama hiç kendine bir kadinin çalışması maddi manevi cok önemli bütün hayatı için gün gelip birşey olduğunda yada eşin vefatı bile olabilir gelecek  emekli maaşı ile çocuk büyütmek geçinmek mümkün değil bu zamanda hayat bu günden ibaret değil benim eşim bana daha evlenmeden çalışman gerek olurda birgun bana birşey olsa tecrüben olmadan yaşın ilerleyince düzgün iş bulamazsın maddi manevi güçlü kalman gerek dedi şuan çocuktan dolayı çalışmıyorum yaşında daha ama çalışacağım günleri dört gözle bekliyorum tekrar ve sadece para için çalışmadığımı çok çok iyi anladım 
tarafından
Daha dinç olurum hemde sigortam yatar ama çocuklar işte tüm düzenleri bozulacak
(2,189 puan) tarafından
Düzenleri bozulur ama alışırlar bende çalışacağım Allah nasip ederse emmeyi bırakınca ve çalıştığım parayı oyun atölyesine  ev içi de yardımcı ya vereceğim annem bakacak cocugada kendimi parcalamam para yanıma kalsın diye aldığımı böyle verecegim düzeni bozulur alışırlar evde sürekli kendin baktiginda kaliteli zaman geciremiyorsun ki çalışan anneler çocuklarıyla daha verimli kaliteli zaman geçiriyor emin ol çevremde herkes çalışıyor ve bir fark görmüyorum kendi bakanla çalışan annelerin çocukları arasında
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Senin az dediğin paraya a101 de 4 sene çalıştım eşim evi geçindiremiyor diye değil ekonomik özgürlüğüm olsun diye sonra müdür oldum eşimdende fazla maaş aldım. Hep söylerim kocasının maaşı 100 binde olsa bi kadın çalışmalı insanın kendi parasını harcamanın verdiği keyfi kocanın parası vermiyor. BENCE şuan çalışmıyorum taşındığımız için iş arıyorum
tarafından
Eşimin maaşına göre az insanlar ev geçindiriyor o parayla
(373 puan) tarafından
Bunun için çocuğunu kreşe vermesi gerek ama öncelik çocuk olmalı bu yüzden ben sıcak bakamadim
0 oy
(647 puan) tarafından
Başka bir iş olsa çalışın derdim ama marketlerde çalışmak çok yorucu
tarafından
Lise mezunuyum küçük ilçe iş imkanı yok ki bide fabrika olur oralar da tozlu ve gece vardiyalı olur hiç olmaz
0 oy
(436 puan) tarafından

Valla sistem vardiyalı olmasa ben markete razıyım daha önce çalıştım 1.5 yıl ama vardiyalı sistem no yani :((((((

tarafından
Vardiya küçük çocuklulara sıkıntılı
(436 puan) tarafından
Aynen hele de güvendiğin çocugu bırakacak kimse olmayınca da olmuyo
0 oy
(8,639 puan) tarafından
Biz ölem ozaman biz o parayla ev gecindiriyoz
tarafından
Kız çoğu kişi böyle yorum yapmış ben eşimin maaşına göre değerlendirdim
0 oy
(5 puan) tarafından
Biz o parayla bir çocuk bakıyoruz ve kiradayız
tarafından
Allah yardımcınız olsun ben eşimin maaşına göre değerlendirdim
(5 puan) tarafından
Haklısın kendince sende.
0 oy
(7,349 puan) tarafından
Ben olsam çalışmam.  Cocuk küçük daha . Maddi durumunuz da iyiymis
tarafından
Teşekkür ederim yorum için
0 oy
(51,278 puan) tarafından
sigortan odenmesi için gireceksen çalış market.isi zor bir ay anca dayanirsin
tarafından
Korkuttu burda herkes beni market zor diye :(
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Asla ama asla çalışmam ben a101 de çalıştım bir daha asla girmem girmemeni tavsiye ederim
tarafından
Bir marketin işi niye bu kadar zor olur ki yukarda bi kaç kişi daha yazmış
(13,533 puan) tarafından
Çünkü her işi toylara yaptırıyorlar. Reyon düzeltmek kolay değil benim çalıştığım zaman telefon yasaktı markette kimse yoksa reyon gezip duzelteceksin telefonla oynamayacaksin iş yoksa bile iş yapar gibi görüneceksin. Mola saatin belli değil yemek saatin belli değil ki ne yiyeceğini de bilemiyor insan öyle yemek yapıp yemeye vaktin yok. Mal sayımı oluyor gece 12 1 artık işin kaçta biterse gibi gibi
0 oy
(4,222 puan) tarafından
Durumun varsa strese hic girme cocuklarini buyut 
0 oy
(3,199 puan) tarafından
A.101 sirket canım oranın maaşları diğer marketlere göre fazla 
0 oy
(142 puan) tarafından
Bencede calisman sacma olur
0 oy
(79 puan) tarafından
Bosver a101 boykot zaten başka yerlerde çalış mesela giyim mağazaları gibi
0 oy
tarafından
Bende hastanede iş buldum temizlik görevlisi olarak özel hastane çalışma saatleri çok ağır geldi askari ücret vereceklerdir kızım çok küçük diye vazgeçtim kızım biraz daha büyük olsaydı çalışırdım 
0 oy
(580 puan) tarafından
Bu a101 saat 9 da kapatıyor ama eve 10dan aşağı gelemiyorlar. Benim eşim bimde çalışıyor bim a101 e göre daha rahat ama o da gelemiyor 9.5-10 dan aşağı eve. Cumartesi pazar tatil olmuyor. Mesela ben bugün izinliyim evdeyim ama eşim çalışıyor. Senin eşinin de haftasonu izinli olduğunu varsayarsak siz de bizim gibi görüsemiceksiniz anlaşılan. Kariyer yapabileceğin düzenli bir iş olsa hiç düşünme çalış derdim ama kariyer yapacağın meslek değil, ihtiyacın da yok, küçük çocuğun da var. Bana saçma geldi. Çocuk büyüyünce olabilir ama böyle zincir marketler çok zor 
0 oy
(547 puan) tarafından
En büyük hayalim atanmakkk...
0 oy
(11,227 puan) tarafından
Valla brn senin yerinde olsam calismam esinin maasj gayet yeter yani benim rsim 20 bin alsa sukrediyoruz surekli sikinti halindeyiz oglum 2 bucuk yasinda guvenecek kimsem yok ki calissam 
0 oy
tarafından
Bence calısma benimde 2 cocugum var bazen calısmayı dusunuyorum ama mantıklı bi iş olursa hafta sonun olsa hafta icide sabah gitsen aksam gelsen maaş ücretide asgaridan fazla olsa ozaman mantıklı olurdu calısmaya ama 101 e girmen sacma  olur bence cunki ihtiyacın yok boşu boşuna kendini zora sokucaksın zaten işe girincede inam bir kac gun sonra pişman olursun
0 oy
(373 puan) tarafından
Esin haklı ve a 101 işi çok ağır izin günleri bile belli olmuyor ekstra çocuklarımla iliskini etkileyebilir 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 498 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
13 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 595 göst.

408,122 soru

12,256,304 cevap

37,257 kullanıcı