0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim ki eşimin yanında olacağımız bir işi olması yaşadığımız ilçede eşimin işinin hakkını veren yok dışarda çalışmak zorunda bende hakkını alacağı ve bizim yanımızda olacağı hergün akşam evimize geleceği bi imkanı olsun istiyorum 

34 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Kendimize ait bahçeli bir evimizin olmasını isterdim eşimle kızımla beraber evimizde yaşamaya içini istediğimiz gibi dekor etmeyi geniş güzel bir mutfak ahhh ahhh. 
tarafından
İnşallah olur bunlar olmicek şeyler değil
-Reklam-
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Hayalimiz mi kaldı şu yalan dünyada herşeyin içine ettiler 
tarafından
Haha hayallerinden vazgeçme bende derdim ben mutlu olamam benim hayatım değişmez böyle geldi böyle gider sonra eşim girdi hayatıma herşey değişti çok güzel hayatım var şükürler olsun.
0 oy
(410 puan) tarafından
Seninle hayalimiz aynıymış, bnde o günlerin gelmesi için dua ediyorm 
tarafından
İnşallah gerçek olur ya bazen akşam olunca eşimle kahve içip sohbet etmek istiyorum ama nerdeee
(410 puan) tarafından
İnşallah cnm, en kötüsü de çocuklarımız baba sevgisi görmeden büyüyor, eşlerimiz çocukların en güzel dönemini görmüyor bu çok zoruma gidiyor...
tarafından
Benim eşim haftada bir geliyor da keşke hergün gelse
(410 puan) tarafından
Gene iyiymiş cnm, bnm eşim ayda bir iki gün gelir oda nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz.
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Aileme kavuşmak. Ülkeme dönmek. Gurbetten kurtulmak. Şükür gerisi iyi hayatımda
tarafından
Bende gurbette olmak isterdim daha mutlu olacağımıza inanıyorum ama maalesef
(3,329 puan) tarafından
Ailem çok iyidir şükür. Evlendim de sabah annemlere giderdim akşam eve dönerdim eşim gelince. Kaynanamlar başka sehirdeydi maalesef geldik bakalım Rabbim büyük inşallah kavuşuruz bir gün
tarafından
İnşallah
0 oy
(152 puan) tarafından
Öncelikle çocuklarımın benim eşimin ailemin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü güzel zamanlarımız olmasını isterim.Rabbim çocuklarımın karşısına hep iyi insanlar cıkarsın onları bana benide onlara bağışlasın.Hayalim bu 
tarafından
İnşallah gerçek olur
(152 puan) tarafından
insallah teşekkür ederim
0 oy
(520 puan) tarafından
Hayallerimizin n bir çoğunu gerçekleştirdik aslında evlendik bir evlat istedik oldu ev istedik aldık araba istedik aldık 2 inci kez evlat istedik çok şükür hamileyim şimdi de evi değiştirmek istiyoruz ama bakalım 2 3 seneye inşallah o da olur
tarafından
Olur inşallah
(520 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(540 puan) tarafından
İçimde ukte kalan gelinliği giyip dış çekim yaptırmak 
tarafından
Ayy canım yandı bi an ilk evliliğimde bana da giydirmediler kaçtım diye ikinci de çok güzel düğünüm oldu hayalimden daha güzel düğün yaptı eşim herşey senin istediğin gibi olsun dedi anlattım istediklerimi sonra bana döndü ne dedi ben bu işlerden anlamam sen organizasyonu vs ayarla bana da ne kadar fiyatı olduğunu söyle ben atarım hesabına dedi gülmüştüm öyle diyince
(540 puan) tarafından
Benim de gelinlik vs var herşey ama gelinliğim bebekten önce aldım şimdi olmuyor üzerime yeni bir tane ikinci el uygulama üzerinden almıştım birde 300 TL ye hayalimde ki gelinliği giymek istiyorum aslında ucuz olduğu için gelinlik giymek ile hayaldaki farklı eşim de söz dedi giydirecem maadi olarak elimde bunun için para olunca diye inşallah olur eşiniz de ne kadar iyiymiş Allah razı olsun ondan içinizde ukte bırakmamış zaten 2. Evlilik ne gerek var diyerek iyi ki de yapmışsınız düğün
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Şehir içinde çekirdek ailemle naçizane bi evde huzurla yaşamak.
tarafından
İnşallah gerçek olur
0 oy
tarafından
Şuan hayattan sadece ailem cocuklarim icin saglik ıstiyorum bide kocamın parasi çok olsun borç kaygısına düşmesin yeter ☺
tarafından
Borç biter mi hiç
tarafından
Bitmiyo valla evde tadilat istiyo yetmiyoki yapalim
0 oy
tarafından
Ikinci universiten mezun olup atanmak istiyorum ama ayni zamanda da cocuklarima yetebilmek istiyorum ikizler ve ayni anda hem cocuklar hem ev hem sinav nasil olacak hic bilmiyorum 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Kendime ait kaynanamdan uzak aileme yakın bir evim olsun istiyorum 
0 oy
(779 puan) tarafından
Kızımın metroloji Dr olduğunu görmek böylece gözüm hiç arkada kalmaz bana bişi olduğunda:((
0 oy
(985 puan) tarafından
Burdan  sehir gitmek eşimin kendine iş bulması 
0 oy
(26 puan) tarafından
Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah benim hayalim ailemle sağlıklı imanlı huzurlu bir yaşam

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 565 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minikfare (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 590 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 908 göst.
0 oy
59 cevap 834 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,621 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...