0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Hanımlar 39+4 haftalık gebeyim diğer yerden sordum pek cevap veren olmamış .Dün Kusma şikayetiyle acile gittim.Nst ye bağlandım  sancılarim var düzensiz 1.5cm de açıklık var doktor 3 güne kadar doğum olmazsa gel dedi .Bu sabahta belimden karnıma bi ağrı vurdu gecti ona uyandım lavaboya gittim boyle sümük gibi hafif sarı jöle tarzı bi akintim geldi acaba nisanmıydı sancılarım yok sadece ara ara adet sancısı gibi olup geçiyor. Gün içinde de normal akıntım artmaya başladı baya .

8 Cevaplar

0 oy
(1,460 puan) tarafından
Nişan olabilir canım sancılarini takip et 
(55 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından
Vaktin gelmiş canım nişan gelince hemen doğum olmaz 1 haftayı felan bulabilir. Kusma ishal de doğum belirtisi açılmanda güzel sıcak duşa gir çömel kalk merdiven in çık ne temizlik yap yerleri elinle sil faydasını görürsün. Sağ salim kucağına alirsin inşallah 
(55 puan) tarafından
Dediklerinizin hepsini yapıyorum bakalım hayırlısı ile gelir inşallah. İlk gebeligim herkes dört gözle bekliyor sürekli doğdu mu diye diye strese soktular beni iyice
(276 puan) tarafından
Beklenince vakit de geçmez zamanda :) benim ilk doğumun 41 haftalikken oldu bakalım seninki nasıl olacak
0 oy
(55 puan) tarafından
Post yukarı lütfen!!!!
0 oy
(18,117 puan) tarafından
Nisan olabilir 3 gün içinde sancılar başlar 
(55 puan) tarafından
İnsAllah teşekkür ederim.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Nişan gelmedi benim. Önce yeşil akıntı sonra kahverengi oldu sonra kanama başladı. Ama bel ağrısı öyle değişik oluyor ki kemiklerin kırılıyor gibi biliyorsun zaten o sancıyı. Sen aralıklarına dikkat et. Benimki 1 saatte 3 dk ya düşmüştü. 
(55 puan) tarafından
Bel ağrım var karnımın altına kasıklarıma ağrı geliyor ama.düzensiz ve şiddetli deil regl ağrısı gibi .
0 oy
(696 puan) tarafından
1 hafta önce doğum yaptım aynı jöle kıvamında nişanım geldi renkli, 2 gün sonra suyum geldi sancım gelmeye başladı dopuma gittim
(55 puan) tarafından
Darısı başıma inşAllah
0 oy
(475 puan) tarafından
Canım bana da nişan gibi geldi anlattığn benim nişanım geldi 1 gün sonra sancim başladı doğum yaptım suyum gelmedi mesela hastanede geldi. Sancini takip et kaç dakika da bir geliyor diye benimde adet sancısı gibiydi hatta herkes sancı çok ağır olur dediği için ben sancinin daha da fazlalasmasini bekledim ama acı eşiğim yüksekmiş bekleye bekleye gittiğimde 7 cm açıklık vardı :) Rabbim kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
(55 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim.
0 oy
(2,660 puan) tarafından
Büyük ihtimalle nişan, benimde sabah gelmişti gece de sancım başlayıp kızım geliyorum demişti:) inşallah kolay doğumunuz olur
(55 puan) tarafından
Amin insAllah .Şimdi sadece ara ara regl sancılarım var .Sizin nasıl başlamıştı acaba sancılarınız
(2,660 puan) tarafından
Benim birden geldi canım bi de suyum geldi hemen arkasından doğum olduğunu ordan net anladım
(55 puan) tarafından
Hayırlısi ilk gebeligim olduğu için çok merak ediyorum nasil olur nasıl olacak diye
(2,660 puan) tarafından
İnşallah kolay bi doğum geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız canım
(55 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 456 göst.

411,005 soru

12,369,163 cevap

42,244 kullanıcı

Kategoriler