0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (935 puan) tarafından
benim mutsuz olmam.icin ellerinden geleni yapiyorlar cocuklari kiskirtiyorlar sorun cikarsinlar diye 2 ve 5 yas cocuklar var.ortaligi batirsinlar aglasin zirlasin beni sevmesin diye bir olmuslar onalr beni yordukca gulusuyorlar biyik altindan ve esim de bunlara dahil oluyor.fisir fisir konusuyorlar telefonda.iyi bi sey oldugunda bizi cagirmiyorlar gizlice yapiyorlar en kotu isleri bana duyuruyorlar.hicbir imkanlarindan faydalanamiyoruz cocuklar benim esim ve ajlesi baska bj aileden sanki.araba aldik ne kullandiriyor ne dolastiriyor.istedikce sjnirleniyor onlar da gulusuyorlar.isteseler cocuklara falan ne jmkanlar saglarlar ama hicbirsey yok.ailesinin yapmamasini.anlarim.ama esim de onlarin izinden.gidiyor.sanki ben ve cocukalr.onun bi.parcasi degiliz.ben cok.yoruldum 13 sene.oldu ama artik hevesim yok esimden nefret etmeye basladim ailesi yuzunden.kendinin de akli fikri onlar zaten.

1 cevap

+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Sakın yanlış anlamayın dedikleriniz doğru olabilir ama biraz takıntılı olabilir misiniz? Vesveseye kapılmış da olabilirsiniz. Bol bol okuyun ve saydığınız kişilerden biraz uzak durun. 
(1,121 puan) tarafından
Teşekkürler :)
(935 puan) tarafından
hayir kesinlikle keske oyle olsaydi unutur giderim ama hepsi dusman gibiler cocuklara da canim cicim yapiyorlar hic onlar degillermis gibi
tarafından
ayni seyi dusundum valla somut bisey yok kesinlikle psikolojik bi durum oldugunu dusunuyorum bunun esinizle iletisim kurmayi deneyin
(935 puan) tarafından
evlenirken arabamiz vardi ben binmeyim dye aldilar elimizden simdi esimin durumu iyi araba aldi ona da binmemi istemiyor.bag evi yaptirdilar bana hep gelme diyor cocuklara rahaf vermiyorlar orayi sevmesinler orda kalmasinlar diye ellerinden geleni yapiyorlar git dedikleri halde zorla.duruyorum yanlarinda
(616 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun insallh cnm :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 87 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 673 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 273 göst.
12 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,593 cevap

43,837 kullanıcı

Kategoriler

...