0 oy
1,100 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar eşim muhafazakar bir insan. Öyle olduğu için evlendim. Aynı apartman da bir tane bayan hoca var. O bayan hocanın eşiyle eşim arkadaş. Kadınla bizde tanışıyoruz. Neyse eşimle ikimiz arabada oturuyorduk. Arabanın kapıları da açıktı. Karşıdan bu kadın gelince eşimle o kadın birbirilerine hayırlı akşamlar dedi. Ben hiç bişey demedim yalnız. Ben varken eşimin atlaması normal mi sizce. Bana çok tuhaf geldi. Birde dediğim gibi muhafazakar birisi. Ben aynı şeyi yapamazdım bilmiyorum ya. Tepki vermelimiyim

29 Cevaplar

0 oy
(6,897 puan) tarafından
Öyle bir döneme denk geldik ki selam versen suç selam vermesen suç hemen neden altında birşey arıyorsun ki binada yönetici biziz bende biliyorum herşeyi ama kadın erkek fark etmez eşim gelince onunla konuşun diyorum binadan bir kaç kişi kadın eşimle konuşuyor ne yapayım yani herkes yerini bildikten sonra 
-Reklam-
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Evet haklısın sen dururken eşinin atlaması tuhaf ayrıca kadın erkeğe yada erkek kadına mecburi olmadıkça selam vermemeli 
0 oy
tarafından
Allahın selamı tabikide alacak cevap verecek.yolda tanimadiklarim bile selamünaleyküm diyor.
0 oy
tarafından
Allahtan selam vermişler. Neyine şok oldun tövbe estağfurullah.  birde bayıl istersen feriha
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Kadın selam verdiyse ikinizin de aynı anda demesi lazımdı sen niye demedin ki bence eşin senin de diyeceğini düşünüp öyle demiştir sonuçta ordat tek sen yoksun yada o yol ikinize denilen birşey 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bu sabahki postlar beni benden aldı.
0 oy
(3,086 puan) tarafından
Kadın belkide sana dedi senden cevap bekledi . Kocanın atlamaması lazım. Belki o kadında kötü oldu . Yinede eşine güzelce bir uyarı gecebilirdin
0 oy
tarafından
düzenlendi
Benim anladığım kadın yabancı miydi tanıdığınız degilmiydi ve ikinizi gördü de  yani bitek esinlemi  gozgize gelip selam verdi sana vermedimi.bence yanlış erkek olsa olsbilir eşine selam berebilir.kadinsa ne munasdbet sen varken eşimle gozgoze gelipte selamlasiyor..
(119 puan) tarafından
İkimizin de tanıdığı bir kadındı. Yanında ben vardım arabanın içinde. Aynen dediğin gibi kadınla göz göze gelip birbirlerine hayırlı akşamlar dediler. Hayır bilmiyorum ben varken sen ne münasebet ya. Aynı durumu ben kocam yanımdayken bir erkeğe yapsam nasıl bir durum çıkar sence ortaya empati yapınca
tarafından
Canım bunun için eşinle kavga etme kadın ona selam vermiş oda gericevirmemis  bunda sorun yok ama kadin cidden saçmalamış yani senin ne suçun varda saymamis seni  sende git onun kocasına selam ver ona   verme diyicemde işte anca öyle anlar böyleleri ben tanidigimin Kocasına kafamı kaldirip bakmam o olsun olmasın munasebetim selamim ancak   kadınla olur
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Hiç takmam böyle şeyleri benmde eşim hangi komşu görse kadın erkek selam verir kötü niyet aramadım sende arama sonuçta iyi akşamlar demiş

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 418 göst.
21 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rukj (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,474 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,454 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...