0 oy
391 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (909 puan) tarafından
Eşim asker yeni evlenen iş arkadaşını eşiyle çağırmayı düşünüyoruz bebeğim var bir buçuk yaşında yapabileceğm haşhaşlı kek poğaça yanına da havuç tarator mu yapsam ve ya ne yapsam üçüncü çeşitli bulamadım ikindi çayına gelecekler sarma düşündüm ama oğlumla anca zor olur ve yapragim çok az fikriniz var mı kızlar 

13 Cevaplar

+1 oy
(5,800 puan) tarafından
Canım yemek daha uygun olmaz mı hani eş ile olduğu için
(909 puan) tarafından
Memlekete izne gidecekler bugün ancak gündüz musaitiz
-Reklam-
0 oy
(5,607 puan) tarafından
Borek yapabilirsin hazir yufkada. Makarna salatasi da olabilir daha basit. 

Sarma zor yani hele bebekle. Ama kuru-patlican biber dolmasi da yapabilirsin bence kolay yani.
(909 puan) tarafından
Kuru dolmayi hiç tutturamadim henuz
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Patates salatası olabilir Rus salatası olabilir(daha serinletici olur) yufkadan börek yapabilirsin gül böreği gibi patatesli peynirli vs 
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
tarafından
İlk tercih yemekten yana ama çay yanı yapıcam diyosan patates salatası, börek, makarna salatası seçeneklerinin yanısıra eşine biraz kurabiyeyle tatlı da aldırabilirsin
(909 puan) tarafından
Tamam canim börek iyi gibi
0 oy
(20,186 puan) tarafından
Ben genelde 

börek 

Kedidilli pasta ve 

patates salatası ya da kısır ya da makarna salatası yaparım. 
(909 puan) tarafından
Tavuklu börek yapmayi dusundum
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Salata kek poaça gelin pastası sarma zaten kaçar tane koyacaksın ki 3-4 tane yeter. Bence ama sen bilirsin tuzlu kurabiye veya yoğurtlu tavuklu salata yap içinde mantı da var hazır alıpta çok güzel oluyor 
(909 puan) tarafından
AA çok iyi fikir canim sagol
(1,229 puan) tarafından
YouTube da var gözdenin tenceresi diye kanal da ben hep misafirlerime yaparım
(909 puan) tarafından
Sağol canım bakarım
0 oy
(2,366 puan) tarafından
İkindi vakti olunca yemek daha uygun gibi ama yinede sen bilirsin. İkiside uğraştırır seni yemekte, hamur işleri de. Madem doyurucu bir tabak hazirlaman gerekiyor. Poğaça, hazır yufka böreği,kek,salata tarzı işte makarna salatası olur şehriye salatası olur. Ya da poğaça börekten birini çıkarıp tavuklu yahut etli pilav koyabilirsin
(909 puan) tarafından
Sağol canım ama akşama uygun değiliz ki zaten bebeğim akşam durmuyor zor olur
0 oy
(708 puan) tarafından
Akşam yemeği bunlardan daha kolay. Sür fırına patatesli tavuğu yanına pilav çorba salata karpuz. Ortaya yoğurtlu makarna araya taze fasulye
(909 puan) tarafından
Ben zaten hizliyim yemek tatlı yaparım da akşam çocuk durmaz
0 oy
(692 puan) tarafından
Yanına pratik çiğköfte yada mercimek köftesi yapabilirsin canım yanına marul limon turşu
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canım mantikli
0 oy
(626 puan) tarafından
Bence yemek yapmak çay yani yapmaktan daha kolay ya
(909 puan) tarafından
Yemek bence de daha kolay ama bebeğim durmaz uyku vakti olur ve tık sesine uyanır olmaz
0 oy
tarafından
Börek de güzel olur 
(909 puan) tarafından
Tavuklu olabilr tesekkurler
0 oy
(2,612 puan) tarafından
Çıtır börek olabilir 
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Valla canim ben geçen komşuları çağırdım ilk defa diyeyim.6 aylık bebeğim vardı ve bendeki şans bebeğim o gün kabiz oldu ikinciye kadar aglaxi ben.evi supurup bulaşığı yıkayıp, tel kadayıf dan tatlı, börek ve garniturlu makarna yaptım çok sevdiler 
(909 puan) tarafından
Doğrudur yani akşam daha uygun olabilir ama şart mı desen değil  çünkü benim bir buçuk yaşında bebeğim var herseyimi ona göre ayarliyorsam bunu da ona göre ayarlayabilirim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 142 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eymir (1,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 567 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
13 cevap 219 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Minikii (713 puan) tarafından soruldu

411,418 soru

12,384,691 cevap

43,446 kullanıcı

Kategoriler

...