0 oy
1,671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,000 puan) tarafından
Herkese iyi geceler 

Malum kişinin biseyler kullandığını düşünüyorum yakalamaya çalışıyorum ama denk gelemedim ne olduğunu bilmiyorum sigara içicem diye balkona veya banyoya giriyor gelince böyle mayhoş uykulu gözleri kızarık ve iğrenç bişey kokuyor hemen acıkıyor çok açım diyor hep ben araştırdığım ve okuduğum kadarıyla kullandığını düşünüyorum ve damacana şişeleri keserek bişey yapıyor ne bu diyorum bahçeyi suluyorum diyor ama o şişe De çok kötü kokuyor. Böyle bir kullanımı varsa ben kabul edemem çocuğum var görürsem Napıcam onu da bilmiyorum ama aynı evde onla barınmak istemediğim kesin . Telefonunda birileriyle konuşmaları var geldin mi şurda şu saatte bulusalim kayıtsız erkek numaraları ya esas sorun şu ben kullanıyorsa bu nedenle nasıl boşanma davası açıp kendimden ve çocuğundan uzak tutabilirim ayrılırsam ben madde kullanan birine çocuk gönderemem nasıl bir yol izlemeliyim mahkemeye nasıl kanitlayacagım Allah aşkına illa ki bilgi sahibi olmasanız bile empati yapıp istişare edelim kesinlikle devam etmek istemiyorum. Okuyandan yazandan Allah razı olsun. 

40 Cevaplar

0 oy
(376 puan) tarafından
Eşinin tlfnundan görüştügü kişinin numarasını al gizlice polise şikayet polisler araştırırlar eğer gerçekten kullanıyorsa  kurtulmuş olursun boşanmanız kolaylaşır yeni  başlamışsa tedavi olur geri bırakır. İçindeki şüpheden kurtulmuş olursun. 
(1,000 puan) tarafından
Anladım tamam çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Sen avukatla görüş ya da tanıdığın güvendiğin ailenle biriyle görüşsün avukatla nasıl delil ne şekilde toplamalı. Bilgi verir sana. Sen koca olacak adama da sakın çaktırma belli etme bildiğimi şüphe ettiğini. O adamın telefon mnumarasını birine at onda dursun belki sicil kaydına baktırılar kestiği damacanaları fotosunu wptan birine at onda durdun 2 3 kişiye at daha temkinli olur. Delil toplamaya bak ama en iyi sonuç iyi bir avukatla ya da hukuk bilgisi tam bilen biriyle konuşman. Burdaki kimse avukat değil işin ehli değil. ALLAH yardımcın olsun yavrunu o zihniyetsizden korusun
(1,000 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun hepsini fotoğrafladım ama avukatı aradım yetmis bin TL tutar dedi danışmanlığı bile ucretliymis bilgi veremem dedi nasıl bir yol izleyeceğim avukat siz bilmiyorum
(498 puan) tarafından
İnternetten araştır okum etmiş tanıdık varsa sor. Adket polis tanıdıklar varsa sor onlarında kafası erer bu tür olaylara
(1,000 puan) tarafından
Çok araştırdım ve hala araştırıyorum malesef hiç öyle tanıdığımız yok keşke olsaydı ama karakola gidip danismayi düşünüyorum
(498 puan) tarafından
İyi fikir ama bilmesin gittiğini kaç aylık bebeğin
0 oy
(927 puan) tarafından
ayrilabiliyorsan simdiden ayril.cocugu da gosterme.delil bulmadan cikma evden.kullanirken polis cagir onceden de resmini cek videoya cek.kullanirken
(1,000 puan) tarafından
Kullanırken ihbar etmeyi düşündüm ama salıyolarmış o zaman bana musallat olur diye korktum dava acacagim ama mahkemeye nasıl sunacağım bunları onu bilmiyorum
(927 puan) tarafından
senin ihbar ettigini anlamasin ihbar et polis gelsin disarda yapiyorsa yaptigi yere polis gonder onlar kayda alir
0 oy
(465 puan) tarafından
Cnm senin kanitlaman lazım bunu adama yakalanmadan o yapdigini nerde saklıyor anlık hemen yapiyormu bilmiyorum o yapdigi sıra telefonu sessize al video sesi çıkmasın diye,  hemen sen onu videoya cek net bi şekilde elinde kanıtın olsun , Allah yardımcımız olsun inşallah o sıra kötü bişe yapmaz size çok dikkatli ol sende , bende boşanma durumundayım inşallah kurtuluruz bu adamlardan
(1,000 puan) tarafından
Amin amin inşallah bu delilleri ben topluyorum ama avukatı aradım yetmis bin TL dedi onu verecek durumum yok avukat siz bunları nasıl mahkemeye sunup ilerletecegim birtek orda takıldım
(465 puan) tarafından
Avukatn yoluyla sunabilirsin mahkemeye
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Eğer bundan adam olur diyorsan çok meşakkatli bir yol sizi bekliyor ilk önce amateme gidiceksiniz kabul ederse tedaviyi yatiracaklar hapis gibi bir yer zaten hapları kullanıp mala dönecek yemekten yemeğe zor ayağa kalkacak yaşayan bir ölü olacak tedavi boyunca ondan sonra amatem izleyecek hareketlerini tedavisini bundan tamam oldu derlerse ordan Yeşilay var devletin oraya gönderecekler terapistler var haftada en az 1 görüşmesi olacak onlarla hayat nasıl gidiyor vs diye onu yalnız birakmayacaklar ve seninlede gorusucekler bunun durumu hareketleri evde nasıl diye. Yani en az 1 yıl ömrün gidecek yorucu.. 

Ama istemiyorsan hemen ceplerini kurcala ve illaki taşıyor olacak resmini çek ve bosanma davan açılınca kanına bakacaklar en az 1 ayda kalıyor kanda ve kullanıcı olarak çıkıyor çocuğuna ve sana dokunmasın istiyorsan dişli bir avukata ihtiyacın var Allah yardımcin olsun kardeşim 
(1,000 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun aradım yetmis bin TL dedi imkansız avukat tutmam kendi başıma ne kadarını hallederim bilmiyorum ama devam etmeyeceğim kesin
0 oy
tarafından
Eve gizli kamera koyup ailene yatılı gitme imkanin varsa yatılı git o zaman evde rahat rahat takilir sende kamera gorüntüsuyle kanit elde etmis olursun tek celsede bosanma gerceklesir ve cocuguna musade etmezler zaten 
0 oy
(841 puan) tarafından
E.s.r.ar kullaniyordur pet şişe ile içiliyor telefonunu banyoya köy bir yere sakla aç videoyu kayıt et ne yapıyor anlarsın 
0 oy
(213 puan) tarafından
Canim benim mahkemede sen dilekcene yaz herseyi bu sekil kanita gerek yok esinden kan örneği isticek mahkeme eger maddeyi bikez bile ictiyse aninda kanda cikiyor hic merak etme rabbim yar ve yardimcin olsun 
(1,000 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Bir avukata danışabilirseniz iyi olur. En sağlıklı yoldan nelerin delil sayılacağını öğrenir ve işinizi garanti altına alırsınız çünkü eşiniz madde kullanıyor bu şüphe götürmez bir gerçek 
(1,000 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
tarafından
madde kullanan insanın maddeden sonra gözleri kızarık olur. eğer hemen uyuyorsa es*rar kullanıyordur  uyumama problemi varsa met kullanıyordur. eğer davranışları çok abuk subuk oluyor ve yerinden kımıldayamaz hâle geliyorsa bonzai kullanıyordur. pet şişe olayını genelde met için şişirecek bişey bulamaynlar kullanır. biraz daha gözlemleyin. eve geldiğinde ceplerini kontrol edin. büyük ihtimalle aliminyum ya da bir kağıt parçasına sarılı şeyler bulacaksınız. sigara diye çıkıyorsa da sigarasına eve gelmeden önce es*rar dolduruyor olabilir. 
0 oy
(8,825 puan) tarafından
Şu sıralar puf sigaralar cıkmıs belki ondan aliyodur
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Esrar canım. Öyle kötü kokuyor ki kac km uzaktan geliyor kokusu Rabbim yardimcin olsun 
0 oy
(388 puan) tarafından
Şikayet et uzaklastrma al zaten test de alırlar kendisinden bir kaç aya da çıkar sonuçlar o zaman bosarsin
0 oy
(3,750 puan) tarafından
Evet o şişeden kullanıyorlar maddeyi etrafımda çok vardı kullanan canım şimdi kanda çıkar zaten kullandığı madde ama sen ilk şişenin fotorafini çek ekran goruntulerini al sonra kan alırlar zaten kandada çıkar yani kullanip kullanmadığı mahkeme kullanıyorsa zaten yanında biri olmadan görüştümez 
(1,000 puan) tarafından
İnşallah inşallah çok sağolun
0 oy
(797 puan) tarafından
Eşiniz bonzai yada esrar kullanıyor ola bilir benim ilk esimde kullanıyor du gözler kan cana içinde olurdu çok açılırlar eğer çok icerse eli kolu ağzı yamulur korkma hazilasyon göre bilir bu birinci bonzai.  Esrar birşey yapmaz sadece gözler kızarır ve mayhoş mayhoş bakar acıkır bu ikinci Med yine sigara ya sarılır bacaklar da kaşıntı yüzde kaşıntı ve yarar başlar.    Daha sayamsdim çok şey sakladı yer pantolon un küçük yeri var birincisi ora ikincisi cüzdanın her yeri üçüncü paketin içinde giydiği kıyafet nasıl olduğunu bilmedim için söyledim yerlerde   boşanmak yerine.mucadele ede biliyor san et ben geri o yoldan donderirim diyor san arkasında dur derim CNm 1 İnci eşim de küçüktüm anlamadım mücadele ne olduğu 2 inci eşim de arkadaş ortamı iş yerinden bunads alıştır misler ben hisselerim le yakaladım m gecenin 5 inde kıyamet ki  ne kıyamet sonra ayrılık la tehdit ettim sonra bıraktı şükürler olsun
0 oy
(797 puan) tarafından
Şişe kapaklarından bonzai kova yapıyo kuzum ayran jiletinden Allah yardımcın olsun cinsellik artar Kendi kendine konuşur 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ahh canim ahhh çok üzücü ya .an itibariyle o evi terketin böyle şeyleri kullananların sonu iyi olmuyor başka başka şeyler deniyorlar.doz arttırıyorlar hep .büyük ihtimal kova bu .üniversitede bırisi içiyordu öyle bir pis koku ki yanına yaklasilmiyordu ve gözleri bayag iri iri olmuş kıpkırmızıydi.sonra farklı şeyler içtiğini duydum anlamamda pek.gecende post açmıştım uyusturici bağımlısı biri burda bir polisimizi şehit etti.annesini rehin aldı herkese silah sıktı.naptigini bilmiyordu çünkü.hala içim urperiyor ve çok.uzgunum.o pis.lige gelince geberdi gitti .sana tavsiyem o evde durmaya devam edeceksen onunla diklesme ,şunu icion bunu icion pis kokuon deme belli etme .zaten senin en büyük kanıtın onun kan tahlili ne falan bakılır çıkar ne içtiği.guvenli biyere siginin ve asla çocuğunu tek bırakma zaten ona vermezler merak etme korkma.bir avukata danış gerekirse güzel bir yol katet .seni takipte kalacagim rabbim güç kuvvet sabır versin sana 
(1,000 puan) tarafından
Amin inşallah avukatı şimdi aradım yetmis bin TL ücret dışında bilgi dahi vermiyorum danışmanlık vermiyorum dedi sağolsun çok yardımcı oldu tek başıma nereye kadar yapabilirsen yapicam ama devam edemeyeceğim
(2,546 puan) tarafından
Ücretsiz devletin avukatlsri yokmu duymuştum ama
0 oy
(24 puan) tarafından
Bi kaç foto cek her ihtimale karşı ama kanında çıkar zaten kullaniyorsa
0 oy
(691 puan) tarafından
Böyle olmaz ki siz iyi bir boşanma avukatiyla görüşün o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Surec nasil ilerler delil olarak neler gerekir gibi durumunuzu anlatin o size yardimci olacaktir cok ciddi konular bunlar
(1,000 puan) tarafından
Çok sağol aynen öyle fakat avukat ücreti çok fazla avukatsız halledebilecegimi sanmıyorum ama avukat tutamayacagim kesin sağolsun ücret olmadan bilgi dahi veremem dedi
(691 puan) tarafından
Hukuk danismanlari var bu gibi durumlarda nasil bir yol izleyeceginizi danisabilirsiniz
(1,000 puan) tarafından
Nereyi aramam gerektigini biliyor musunuz ben oturduğum yerdeki bir hukuk firmasını aradım ücretsiz danışmanlık dahi veremeyeceğini birşey söyleyemeyeceğini söyledi
(691 puan) tarafından
Sanırım dava acildiktan sonra adli yardim talep edebiliyorsunuz durumunuz olmadiginda ucretsiz avukat bakabiliyor ama hangi durumlarda hangi davalar icin onu bilmiyorum onu bi adliyeden görüşüp ogrenebilirsiniz nasil bir yol izlemeliyim diye en dogru yonlendirmeyi onlar yapacaktir
(1,000 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum
0 oy
(75 puan) tarafından
Ot içiyordur eski eşimden biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 241 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,756 soru

12,359,790 cevap

41,384 kullanıcı