0 oy
166 göst.
Aile kategorisinde (170 puan) tarafından
Nasıl desem yani annemdir, canımdır ,herseyimdir ona bir lafım yok .Fakat annem benim anneliğime bir laf dediğinde alınıyorum .Bebeğim 1 buçuk yaşında .sen bebeğinden bıktın,çocukla ilgilen ,kucağına al hemen vs .Yani sürekli beni kontrol ediyo diliyle .Annemlere gittiğimde çok sinirli ve daha yorgun oluyorum.Hic bir lafa gelmiyorum.Evde bebeğimle daha iyi ilgileniyorum rahat rahat .Orda herşeyim eleştiriliyor.Bugün bı arkadaşa gittim 1 saat bile durmadım.Normalde kızımı kimseye bırakmam sadece anneme iki sefer bıraktım hastane işi olduğu için . Bugünde demez mi ben kimseye bırakıp gitmezdim .Bende dedim anne kızım seninle hani senin torunun yabancı değil dedim.Gittigime pişman oldum öylece.Bir de annesi sus vs biseyler öğretti .Kızım gelip ağzıma vurdu sus diye.Gercekten kalbim kırıldı.Normalde hiç öyle şeyler bilmezdi.Herkes herseyime yorum yapiyo,sürekli yargılıyolar beni kim olursa olsun .Gerçekten yıldım yıllardır.

3 Cevaplar

0 oy
(5,543 puan) tarafından

kizim 8 yas annem hala biseyler der . bugun sabah uyandik tatildeyiz hep birlik. diyor op kizi. kiz ananesiyle yatio babam annem kizim. oglan da bizle besikte yatirdik. sanki ben bilmiuyum

ccgum kalkinca opup sevecegimi:).oglum 2 yas hala biseyler der. kizimda annem bakti chunluk bakti derken ben beceremiyrdum acemilik annem ogretiyordu annemin bildigi yoldan gttik her konuda. oglanda artik acemi degilim ve kimseyi dinlemiyorum. keske eksik gefik kendi bildigim yoldan deneye deneye annemi dinlemeden yapabilme cesaretim olsaymis kizimda da
(8,634 puan) tarafından
Oğlum yorumları okumadinmi kimse memnun kalmamış sakın yapma senin onu yapacak kilon yokki
(5,543 puan) tarafından
nebilim kuzenim veriyor kilo. bi sagliksal sorun da olmadi 13 aylik bebegi var emziriryorda
(8,634 puan) tarafından
Ama senin kilon yok saçmalama hem endekse uymazsinki sen
(5,543 puan) tarafından
64.7 oldum. anlam veremedigim bir sekilde ben kilo vermeye calistikca aliyorum. 160 boy 64.7 kilo. tatil oncesi tartildim yarin sabah tartilcam bakalim eve geldik bu aksam yeni. yarin sabah en az 66 cikarim . paso yedim cunku. gecen sene temmuz ayinda 55 kiloydum suan 65. on kilo koydum bir senede
(474 puan) tarafından
Canım neden sokinti yapıyorsun kilon fazla değil.
Benim kemikler ağır diye kilom çok çıkıyor. Bende 68.5 in boyumda seninle aynı
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
İlkte hepimiz öyleyiz canım benim annemde söyler ama ben sıkıntı yapmıyorum çünkü benim için dediğini biliyorum. Üç taNe kızım var ilkinde tecrübesizdim ama bu diğer ikisinde her seyimi kendim yaptım. Eşimin de hiç katkısı yok. Allah razı olsun ilk on gün ablam bize geldi çocuklarım birde gelin giden oluyordu ilgileniyordu 
(170 puan) tarafından
Eşim sağolsun birlikte büyüttük kimsede de kalmadım doğum yaptıktan sonra kimse de gelmedi başka bir  koydeydim görev sebebiyle .Aslında uzakta olmak daha iyiymiş .Sakin sakin kendim biseyler yapmaya çalışıyodum .Allah ömürlerini güzel eylesin kizlarimizin
(474 puan) tarafından
Amin amin canım. Başka çocuk düşünmüyor musun
(170 puan) tarafından
İstiyoruz canım kardeşsiz kalmasın diye .
(474 puan) tarafından
İnşallah Rabb'im gönlüne göre nasip eder
0 oy
tarafından
Resmen annemi anlattın her gittiğimde gitmeme bile gerek yok günde 500 kere arar deli eder beni lohusalikta cinnet geçirmiştim şimdi aylık 3000 uzmanlara para döküyorum kendime gelebilmek icin
(170 puan) tarafından
Allah'ım kolaylık versin .Bizi bebek büyütmek değil etraf zorluyo  daha çok . şimdi de aynı mi peki anneniz
tarafından
35 yıldır aynı torunu doğduğundan beri dahada beter oldu en sonunda uzman desteğinden vazgeçip ruh ve sinir hastalıklarına yatmak için basvuruda bulunacam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 361 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
19 Kasım 2023 Aile kategorisinde Aylin976 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
10 Ekim 2022 Aile kategorisinde Neva21 (90 puan) tarafından soruldu