0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kpss girer ve kazanırsam ne is yapabilirim hiç bilmiyorum başvuru geçti mi onu da bilmiyorum 20 aylik oğlum var kpss icin yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Başvuru tarihi geçti maalesef canım :( Gecikenler için tarihi uzatırlar mı bilmiyorum. 

(205 puan) tarafından
Uzatmışlar 6-7 ağustos
(482 puan) tarafından
Aaa süper o zaman. Adınıza çok sevindim. Ben de kaydımı yaptırdım. Çalıyorum derslere :) Size de başarılar dilerim
(205 puan) tarafından
Ya inşallah 40 gün var yetişir çalışmaya başladım şimdi sorular kolay baktım biraz ama mezun olalı neredeyse 3 sene oldu teknikleri vs unuttum
(482 puan) tarafından
Alabilirsen konu anlaatımlı soru bankalarını almanı tavsiye ederim. Alamazsan kpss soru uygulamasını indirip oradan çalışmanı tavsiye ederim. :)
(183 puan) tarafından
Canım üniversite mezunları için de var mı bu uzama
-Reklam-
0 oy
(4,458 puan) tarafından
Lise kpss puanımla memur oldum canım neden olmasın 
(205 puan) tarafından
Hic çalışmadım bi anlık aklima düştü neye çalışabilirim
(260 puan) tarafından
Kaç puanla atandiniz ve hangi bölüm
(4,170 puan) tarafından
Bende merak ettim
(4,458 puan) tarafından
76 puanla atandım. Düz memurluk benim ki istanbul üniversitesindeyim. Önce sözleşmeli memur olarak atandım sonra seçim zamanı kadroya aldılar hepimizi
(4,170 puan) tarafından
Ya çok iyi . Ne kadar net yapmıştınız matematik yaptınız mi
(4,458 puan) tarafından
Valla hiç hatırlamıyorum 2020 yılında girmiştim açıkçası öyle ders çalışıp girmemiştim memur olma gibi bir düşüncem de yoktu tamamen şans işi oldu. Ben zaten aynı kurumda işçi kadrosunda çalışıyordum memur alımı var ama sözleşmeli dediler öylesine başvurdum oldu sözleşmeli diye kimse başvurmak istemiyordu ama seçim zamanı kadro geleceğine inanıyordum ve öyle oldu :)
(205 puan) tarafından
Ya sorular nasıl yks benziyor mu ben internetten baktım biraz gözüm korktu pek bilmiyorum o konuları
0 oy
(260 puan) tarafından
Ayın 6 sinda geç başvuru baslicak canım 
(205 puan) tarafından
Evet gördüm osym paylaşmış
(482 puan) tarafından
Şuan başvurulamaz mı yani? Eşim kayıt yapıcaktı, olmuyomuş. Bundan dolayı mı?
0 oy
(260 puan) tarafından
Senin bölüm ne bende 6 aylik bebeğimle çalışamıyorum ama kendimi deniycem
(205 puan) tarafından
Ben imam hatip lisesi sayısal bölümünden mezunum
0 oy
(21 puan) tarafından
Bende gireceğim ama malesef 2 çocukla çalışma olmuyo bende ne yapacağım bilmiyorum kitap aldım geçenlerde üstüne düştüm baktım biraz bu ara temizlik vs yine saldım aslında çokkk istiyorum keşke olsa telefona uygulama indirdim ordan da arada soru çözüyorum cnm 
(183 puan) tarafından
Bende aynı durum hadi girdik e 2 çocuğu nereye bırakcan da işe gidicen
(21 puan) tarafından
Ben kayınvalidem bakar die düşündüm başka şansım yok. Yoksa iş hayatım yalan olur. Açıkcası 2 çocukla kreş diğeri okul bu masraflarla çalışmaya değmito3
(183 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle şans yok valla kimse bakmaz kayınvalidem kendine zor bakiyo 2 çocuk mu bakcak annemde kendisi çalışıyor zaten ondan benim durumumda çocuklar büyüsün ancak belki o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.