0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (643 puan) tarafından
Arkadaş doğum günü partisi yapmış kızı için. Parkta tanışmıştık. Her zaman belli park grubu arkadaşlar var çocukları çıkarınca denk gelir konuşuruz. Bir kaç gün önce yine bir aradaydık. Kadın komşusuna yarın yine görüşücez dedi. Bende birlikte bir yerlere gideceklerini falan düşündüm. Sormadım bile bana düşmezde sormak zaten. Neyse dün yine parkta gördük. Bütün arkadaşları çağırmış. Yan komşum karşı komşumu. Bide ayy çok güzel oldu falan diyip anlatıyor. Sesimi çıkarmadım. Sonra bana döndü. Yaaa seni çağıramadım. Yaptığım ikramlıklar yetmez diye. Karşı komşum da bilseydim çağırırdım seni dedi. Bende yok önemli değil dedim. Ama kırıldım. Çok kırlıldım. Bütün park grubu ve çocuklarını  davet etmiş. En azından dillendirmeseydi daha iyi olurdu. Sizin de zorunuza gitmez miydi?

24 Cevaplar

+4 oy
(18,476 puan) tarafından
Çok ayıp etmis.  Kirilmakta haklısın. Sen de ona göre davranirsin bundan sonra 
(643 puan) tarafından
Aynen öyle yapıcam zaten
-Reklam-
+2 oy
(4,139 puan) tarafından
Giderdi sana nispet yapmış bildiğin bütün ikramlıkları sen mi yicektin özrü kabahatinden büyük ben olsam bidaha görüşmem
(4,139 puan) tarafından
Kesinlikle kimseye kendini ezdirme çağırmamış olabilir inan saygı duyarım ama çağırmadığı halde yanında konuşmak övünmek bide yetmezdi falan demek aşırı ayıp utanıp sıkılacağı yerde gözüne sokmaya çalışması böylelerinden arkadaş olmaz malesef
(643 puan) tarafından
Durumda görmüştüm zaten. Ama eşimi kaybetmişim. Maddiyatımı düşünüp hediye almayayım diye çağırmamıştır dedim kendimce. Ama o çok farklı davrandı
(4,139 puan) tarafından
O zaman ekstra hassas davranması lazım sana bi köşe de canım seni de yanımızda görmek istiyoruz lütfen birşeye zahmet etme ben sana evden bişeylrr ayarlarım verirsin sen gel yeter demeliydi
(643 puan) tarafından
Allah merhamet versin insanlara. Herkes hasaas düşünemiyor işte
(4,139 puan) tarafından
Amin canım inşallah
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Açıklaması çağırmamasından daha üzücü. 
(643 puan) tarafından
Aynen öyle. Çağırmamsına üzülmedim. İçimdem beni düşündüğünden çağırmadı diye geçiriyordum. Sesimi bile çıkarmadım. Dönüp kendi kendine öyle dedi
(1,122 puan) tarafından
Ayıp yaa, üslup problemi var belli ki. Neyse nasıl birisi olduğunu belli etmiş. Ona göre sınırınızı koyarsınız en azından. Gözü dar olan insanla fazla samimi olamıyorum ben
(643 puan) tarafından
Bundan sonra bende olabileceğimi sanmıyorum
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Bence acğlen görüşmeyi kesöelisin. Özrü kabahatınden büyük. Seni sevmiyor belli ki
(643 puan) tarafından
Sevmeyebilir. Acım büyük biliyor. Devamlı gördüğünde samimi davranıyor yakınlık gösteriyordu. Hatta durumda gördüm ben. Ama eşimi kaybetmişim hediye almayayım diye çağırmamıştır dedim. Ama o Beni en azından onca arkadaşın içinde konuşupta küçük düşürmemeliydi böyle diye düşünüyorum.
(4,701 puan) tarafından
Yanı yarın yine görüşücez demesınden belli bence bi art nıyeti oldugu hiç hoş değik yaptıgı
(643 puan) tarafından
Hiç hoş değil hemde. Bende komşularıyla bişeyler planmışlardır dedim. Üzerime de alınmadım. İnsanlar için iyi düşünmek istiyorum hep. Ama olmuyor işte
0 oy
(755 puan) tarafından
Yaptığı ikramlık herkese yetmiş bir tek size mi yetmezmiş çok saçmalamış çağırmadın bari muhabbetini yapıp saçma bahaneler uydurma yerinizde olsam biraz mesafe koyardım arama ayıp yani 
(643 puan) tarafından
Ben eşimi kaybettim. O gün durumlarda gördüm partiyi ama şöyle düşündüm hediye almayayım maddiyat yüzünden çağırmamıştır diye düşündüm. Yine alınmmaıştım. Ama dün herkesin ortasında o şekilde konuşunca çok kırıldım
0 oy
(4,554 puan) tarafından
İkramlık falan hikaye bence bütün park arkadaslariniz davet edip sizi davet etmediyse sizi o ortamda görmek istemediğinden dir 
(643 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(637 puan) tarafından
Gitmezmi Zoruma ya benim yok şimdilik arkadaşım okuyunca senin yaşadığını hissettim yani Allahım ne denirki ben hele ayrım yapmaya kızarım neymiş baksana ikram yetmezmiş töbe yarabbim 
(643 puan) tarafından
Hiç sorma ne diyeceğimi bilemedim. Aç kalsam Allahtan başkasına el açmam. Boğazına düşkün biride değilim. Farklı şekilde düşünmüştüm ben durumda görünce ama o dün onca insanın içinde çok küçük düşürdü beni
(637 puan) tarafından
Sil o arkadaşını bence seni düşünmeyen kişi yani yine senin kararın canım
(643 puan) tarafından
Bitti benim için. Bende o konularda çok gururluyum
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Sende haklısın kimseye birşey birakmazdim yerdim ama neyse iyiki cagirmadin cagirsaydin gelmezdim isim var deseydin 

Artık o kadr samimi de olma seni kiskanmiş cagirmiyor
(643 puan) tarafından
Kendi bilir kuzum. Aç kalsamda Allahtan başkasına el açmam. Böyle bir düşünce niye anlamış değilim
0 oy
(893 puan) tarafından
Herkese yetmiş bir sana yetecek kadar mı yokmuş? Özrü kabahatinden büyük olmuş. Kırılmakta haklisin bence. 

Yeğenim ve kardeşim yurt dışına gidecekti diye yegenimin doğum gününü erken kutlamak istedik kendi aramızda. Amaç pastaya üflemek olsun . Bizim alt komşuda çocukları ile vedalaşmak amacıyla geldi. Doğum günü yapıyoruz gidin diyemezdik. Sonra annem diğer 2 komşuyu da çağırdı duyduklarında ayip olmasın diye. 6 kişilik pasta ile çocuklarla beraber 15 kişi falan idare ettik. Kimse de az çok yedim demedi. Güldük eğlendik sohbet ettik. Daha farklı bir anı oldu. Senin komşun için hemen günah almayalım da farklı bir hasetlik yapmış sanki. 
(643 puan) tarafından
Çok kırıldım. Durumda görmüştüm. Ama o zaman bile kötü düşünmedim. Keşke dillendirmeseydi
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Gerçekten çok ayıp etmiş seni de çağıracaktım ama ikramlıklar yetmez diye düşündüm demek nasıl bir görgüsüzlük hangi boyutta bir görgüsüzlük gerçekten 

Senin yerinde olsam hemen bir organizasyon yaparım geriye kalan herkesi çağırır Bir tek onu çağırmam bir sürü de fotoğraf çekilir sosyal medyada paylaşırım 
(643 puan) tarafından
Eşimi kaybettim. Bir oğlum var. Acım çok büyük zaten. O şekilde davranacak bride değilim. Ama Rabbim büyük diyorum. Kimsesizlerin kimsesi Allahtır.
(3,572 puan) tarafından
Başın sağ olsun canım ama bu konunun eşini kaybetmenle bir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen seni küçük düşürür dalga geçer tarzda hareket etmiş
(643 puan) tarafından
Aynen öyle oldu zaten. O yüzden kırıldım bende canım. Hiç açıkmama yapmasaydı daha iyiydi. Çünkü sormadım. Açıklma bile beklemedim
0 oy
(238 puan) tarafından

İkramlıkları yetmezmiş :) senmi yiyecekmişsin hepsini ALLAHm yaa görgü yoksunu insanlar sende mesafeli dur bundan sonra canım beni takmayanı ben hiiiç takmam 

(643 puan) tarafından
Bundan sonra öyle olacak zaten.
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Çok çok kirilirdim bizimde aynı grup var ama herkes bisey yapar hep bir arada oluruz biri olmazsa üzülürüz 
(643 puan) tarafından
Olması gereken o. İnsanlık merhamet sadakat var aranızda demek ki
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben olsam kırılır bidaha görüşmezdim. Ama keşke ilk söylediğinde kırıldım deseydiniz sessiz sedasız küsmeler de iyi olmuyor. Şimdi tavır koyacaksınız ee noldu diyecek. Tavrı yerinde zamanında koymak daha iyi oluyor
0 oy
(9,727 puan) tarafından
Ay normalde çağırmak zorunda değil derdim ama aşırı ayıp etmiş, dönüp bide seni çağıramadım ikramlıklar yetmez diye demesi.. sanki bütun ikramlıkları sen mi bitireceksin. Çok ayıp. Görgüsuz
(643 puan) tarafından
Ben zaten neden çağırmadın demedim. Kendi aralarında muhabbet dönüyordu. Bana döndü öyle dedi. Demeseydi yine kırılmazdım. Beni düşündüğünden çağırmamıştır diyordum içimden
(9,727 puan) tarafından
Aynen öyle, özru kabahatinden büyuk olmuş sözu cuk oturuyor bu duruma. Mesafeni koyarsın sende boşver..
(643 puan) tarafından
Aynen öyle yapıcam canım
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş bide ikramlıklar yetmez diye demiş görgüsüz ve düşüncesiz biri bence mesafeni koy 
0 oy
(326 puan) tarafından
Ayy öyle şey denirmi kadına bakk yaa ayıp ayıp kesinlikle muhabbeti kes görüşme bence böyle düşüncesi olan birinin evine bile gidinmez yedigine içtiğine laf eder ayyy okurken Bile gıcık oldum kadına 
(643 puan) tarafından
Çok çok üzüldüm ve kırıldım. Elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim
0 oy
(6,060 puan) tarafından

Ben olsam da gucenirdim.  Bi ikramlk fazla koysaymis  . Ayriyi gayrıyi sevmem

Birde senin cocuklar görgüsüz mü de yetmez diyo ?? Çok ayip
(643 puan) tarafından
1 oğlum var zaten. Oda hamur işi o tarz şeyleri yemez sevmez de
(6,060 puan) tarafından
Olsun iki kişiden bisi olmaz . Bnm başıma gelse samimi olmam herhalde
(643 puan) tarafından
Bu saatten sonra bitti yani
0 oy
tarafından
Herkese yetmiş bır sana mı yetmemıs bellı kı istenmiyorsun yüzüne bakmazdım daha da hayırdır o kım ya 
(643 puan) tarafından
Sevmeyebilir. Herkes sevmez ki herkesi ama bana öyle dememeliydi.
tarafından
Tamam canım sil gıtsın hayatımdam görünce yüzüne bıle bakma Allahını seversen insanlar bu kadar kıymetlı olmamalı hayatınızda ya
(643 puan) tarafından
Öyle canım haklısın
0 oy
(2,092 puan) tarafından
O cümleyi duyunca değil zoruma gitmek arkadaşlıktan net silerdim
(643 puan) tarafından
Bundan sonra bendede kıymeti kalmadı
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş bende gucenirdim resmen dışlamış

İlgili sorular

0 oy