0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (648 puan) tarafından
Arkadaş doğum günü partisi yapmış kızı için. Parkta tanışmıştık. Her zaman belli park grubu arkadaşlar var çocukları çıkarınca denk gelir konuşuruz. Bir kaç gün önce yine bir aradaydık. Kadın komşusuna yarın yine görüşücez dedi. Bende birlikte bir yerlere gideceklerini falan düşündüm. Sormadım bile bana düşmezde sormak zaten. Neyse dün yine parkta gördük. Bütün arkadaşları çağırmış. Yan komşum karşı komşumu. Bide ayy çok güzel oldu falan diyip anlatıyor. Sesimi çıkarmadım. Sonra bana döndü. Yaaa seni çağıramadım. Yaptığım ikramlıklar yetmez diye. Karşı komşum da bilseydim çağırırdım seni dedi. Bende yok önemli değil dedim. Ama kırıldım. Çok kırlıldım. Bütün park grubu ve çocuklarını  davet etmiş. En azından dillendirmeseydi daha iyi olurdu. Sizin de zorunuza gitmez miydi?

24 Cevaplar

0 oy
(7,719 puan) tarafından
Birgün o hariç tüm grubu çaya davet et ödeşmiş olursunuz. Bu hareketin altında kalma. 
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Canım benim bu kadar iyi niyetli olma ne demek eşimi kaybettim hediye almayim diye çağırmamistir, bu kadar ince düşünen biri durumlarini da sana kapatıdi emin ol, kaldı ki herkes geldi de bir sen mi fazlaydın, kırıldığıni belli etme kendini düşürme ama mesafe koy, hatta ben olsam kendi çocuğumun doğum gününü yapar herkesi çağırır onu eksik bırakırım, gerçi onu yaptıktan sonra da ondan bir farkın kalmaz amaannnn neyse boşver herkes kalitesini belli eder....
(648 puan) tarafından
Aslında karşımda o şekilde bir cümle kurmayana kadardı o düşüncem. O insanların içinde napcağımı şaşırdım. Elim kolumu nereye koyucam bilemedim. Ama benim düşündüğüm gibi düşünmüyormş onu anladım. Onun yaptığı gibi yapmam kuzu. Dediğin gibi herkes kalitesini belli eder
0 oy
(65 puan) tarafından
Yemin ediyorum o ikramlık kismini okuyunca bn kirildim 

O nasıl bı laf o nasıl bı söz gormemislik 

Bn olsam direk lafı sokar mesafeyi koyardım 

Çok sinir oldum gerçekten 
(648 puan) tarafından
Bişey söylemedim. Ama onca insanın içinde kendimi çok kötü hissettim
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Çok rezil bir kadınmış aklımdan çıktı vs denir ikramlar yetmezdi ne demek selamı sabahı keserim ben 
(648 puan) tarafından
Bir de üstüne üstlük ikramlık yetmez seni çağırmadım. Sonrada öyle yetti ki herkes bol bol yedi. Çok güzel geçti diyo. Sesimi çıkarmadım tabi
(13,105 puan) tarafından
Asla canım yüzüne dahi bakma sorarsa da bu terbiyesizliğini yüzüne vurup benim vaktim kıymetli senin gibilere harcayamam de. Sinir oldum vallahi. Hadsiz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
6 cevap 492 göst.
0 oy
17 cevap 514 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,832 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...