0 oy
292 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,856 puan) tarafından
Aldığımız günahlarda yanımıza kalıyor..

Eşimin ailesine çok sinirleniyorum birbirimizi severiz sayarız da ama bilmiyorum yada içimde ki nefsim sana değer kıymet vermiyorlar diyor...10temmuzda doğum yaptım kızım 24 günlük annemlerde kalıyorum görmeye hiç gelmediler bekliyorlar evime geceyimde öyle gelecekmisler kaynanam ve eşimin halası 18.gun geldi gördüler gorumcelerim kaynım kaynatam hiç gormedi eşim resimlerde gösteriyor sadece ona bile canım sıkılıyor resim çekip onlara atıyor diye off sıkıldım artık onları konuşmaktan 

11 Cevaplar

+1 oy
(238 puan) tarafından
Öyle insanları kafana bile takma evine geçip geldiklerinde sende mesafeli durursun 
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
E konuşma o zaman kafana silah dayamadılar ya :) 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
E gelmesinler ne var bunda ben de annemin evinde doğum yaptım bebeği kaynanam dahil bütün eşimin tarafının gördüğünde çocuk tam 40 günlüktü açıkçası ne gelmelerini istedim ne görmelerini istedim gerek yok diye düşünüyorum eninde sonunda görecekler yani he erken görmüşler ha geç görmüşler bunu da takılacak ne var bu kadar
0 oy
(20 puan) tarafından
Yanlış anlama ama belki kirklisin diye gelmiyolardir eziyet etmemek için iyi yönünden düşün 
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Yahu ne guzel iste kafana ususmemisler. Binbir turlu hastalik var bebeginde buyusun gorurler.
0 oy
(854 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyordum meğer rahat battığı için kendime eziyet ediyomşm. Ne kendini yor ne nefsini kendi ailen dışında kimseden fayda da ilgi de beklemeyin. İnsan bu dönemde herkesten hem ilgi bekliyor hemde rahat bıraksınlar istiyorsun. Bebeğinize bakıp hayatınızı yaşayın bence. Gelmiyor dedikleriniz başınızda durup hizmet beklese bebeği hiç size vermese daha mi iyi
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Şu an lohusa olduğunuz için biraz da hassassınız. Bu kadar takıp kendinizi üzmeyin. Şimdi çocuğunuza ve kendinize odaklanın. 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Gelmemeleri daha iyi esinede gelmeyen insana niye foto atıyon çok istiyorlarsa gelip görsünler de foto atmak nedir yaa
(2,856 puan) tarafından
Dedim atma resim hemen korumaya geçti saçmalama kardeşlerime atıyorum dedi tabii bunun gerisi evde başına calicam herseyi
0 oy
tarafından

Doğum yapıcam bebegım daha 24 günlük olacak ben anamda kalacam el bebek gül bebek Lohusalıgımı yaşamak yerıne oturup kaynanam görümcem kaynım vs bebegıme gelmedı dıye yakınıcam haydeeee ordan işim mi yok  :D

Kız sende hıc akıl yok mu ne takıyorsun Allah askına hem daha çok yenı hemde erkeklerın lohusanın yanında olması hoş değil bence boşver gelirler daha inan çok bos bır mevzu

(2,856 puan) tarafından
İşte bosver diyorum kendime onlar öyle diyorum ama yok nefsine söz geciremiyorum
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Çok samimiyetleri yoksa belki oraya gelmekten çekiniyolardır kaynanan temsilen gelmiş zaten evine geçince de gelen giden olmazsa sıkıntı . Mesela ben doğum yaptım kaynamlar şehir dışındaki yaşıyolardı o zaman kayınpeder aynı sokakta oturdumuz kaynımın evindeydi bir kere gelip görmedi bebeği sokakta karışaştık bebeğin sağlığı mı diye sormadı bile napıyon iyi misin hadi görüşürüz bu kadar 
(2,856 puan) tarafından
Yok hiç yok telde olursa konuşurlar evlerine gidip gelmezler hısım ziyareti yok
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Bacım dert mi arayon kendine ne güzel gelmiyorlar çoğunun mikroptan enfeksiyondan uzak, bide ilk 3 ay kimse gelmesin diye kendimizi yirtmistik

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 177 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 158 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cnn (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 419 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.