0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar uğur derin dondurucum var içi baya karlandi nedense biraz içinde biseyler var temizlemek için fişi çekip bosaltmam lazım içini ama içindekileri koyacak yer yok çıkarsam bu sıcakta bozulurlar fasulye felan koycam ama temizlemeden koymak istemiyorum bu kar lari nasıl temizleyebilirim bı kolayı var mı acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kurutma makinasının ılık ayarı ile hallaettim hemen kizalr bı arkadaş söyledi burdan sağolsun temizleyip  süper soğutma ayarına alıp doldurdum tekrar teşekkür ederim ♥️ ❤️ kapaktaki o ok işaret olan ışık yannan yer aslında kar kazıma aparatiymis nette yeni gördüm bilmeyen varsa yapmadan önce gorseymisim iyimis :) 
-Reklam-
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Fişini çek bir kaç saat sonra geri tak bence başka da aklıma.birsey gelmiyo
(134 puan) tarafından
Evet ama içindekileri çıkarsam bozulcaklar teşekkür ederim
(6,791 puan) tarafından
Hemen donu çözülmez o yüzden bir.kax saat sonra tak dedim
(134 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(4,144 puan) tarafından
No frost olmadığı için karlanıyor kapağını çok sık açıp kapatmamak lazım tavsiyem normal dolabın boşsa malzemeleri oraya koy altta bile olsa yeter yarım saat 1 saate kadar yumuşuyor zaten sonrada yufka çeviriciyle buzları kazımaya çalış 
0 oy
tarafından
Samimi komsunuz falan yokmu guzelce posetlersin komsuna sor dolabinda yer varsa 1 2 saatligine dursun onun buzlugunda geri alırsın yada buz yap sislerle ayni posetin icine koy o surecte de fisi cek hemen erisin kurutma makinesiylr islemi biraz hizlandırabilirsin 
(134 puan) tarafından
Kurutma makinası ile ılık olarak tuttum tahta düz spatula ile düştü karlar aldım sildim hemen teşekkür ederim fikriniz için ♥️♥️❤️
tarafından
Rica ederim faydalı olduysam ne mutlu
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Ben akşam vakti yapıyorum. 1 saate çözülmüş oluyor  buz. O sürede de malzemeler çözulmüyor zaten.temizleyip yerleşirmem 2 saati bulmuyor. 
0 oy
(6,526 puan) tarafından
Komşunun dondurucusu yokmu

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 292 göst.
27 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
23 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.