0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Doktor cift bez tak 1 ay sonra yine gel yüzde 99 düzelmiş olur dedi kalcasi gelişmemiş daha tam dedi cok canim sıkıldı 2.bezi 1 numara büyük mu takmaliyim ayni mi takayım amac bacak arasi yapışmasın mis

2 Cevaplar

0 oy
(6,909 puan) tarafından
Aynı bezi taktıydı arkadaşım ona da demiş aynısını doktor Molfix aldıydi onun bezi kalın diye 
(218 puan) tarafından
Molfix kullnıyorum ben zaten ona devam edeyim
(6,909 puan) tarafından
Aynen bir tane daha takacaksın üstüne amaç bacakların yukarı doğru olması
-Reklam-
0 oy
(380 puan) tarafından
Kalın bezden aynı numara taktım ben devamlı bacaklarını serbest bırak açık tut benm kızımda öyle oldu bezle geçti 
(380 puan) tarafından
Bende Molfix di galiba 5 yıl oldu pek hatırlayamıyorum ama zaten kızım 6 aylık olana kadar hep Molfix kullanmıştım 1 kez bimden almıştım oda kalin di baya ama çift bez takarken molfixti eminim o zaman çok ince degildi zaten molfix şimdi nasıl bilmiyorum canım
(380 puan) tarafından
Mesela ben bazen ağız üstü yatırdığım da da hep kurbaga gibi yapardım bacaklarını açarak yatırirdim bence onunda faydası oluyor
(218 puan) tarafından
Uyurken bacak arasina havlu falan bisey koysam olur mu fayda eder mi boşluk olsun diye
(380 puan) tarafından
Olur ben uyurken ağzı üzeri yatiriyordum günde 1 defa bacaklarını açıp o çok iyi oluyordu
(218 puan) tarafından
Cok sagolun dediginizi yapicam allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 132 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Topcu (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,961 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...