0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Detaylı ultrasona girdim sol böbreğinde genişleme var dudağında yarıklık var hem de burnuna kadar ne yapacağımı bilmiyorum psikolojimi alt üst eşim aynı şekilde başına böyle bir şey gelen var mı düzelen var mı sonradan

15 Cevaplar

0 oy
(10,043 puan) tarafından
Ne gelirse Rabbimden şu devirde herşeyin tedavisi var ameliyat ile dikiyolar dudağını 
-Reklam-
0 oy
(11,667 puan) tarafından
yarılık ameliyat ediliyor canım. böbreği bilmiyorum ama doğar doğmaz nefroloji görür zaten. üzüntü endişe daha çok strese sokar bebeği  biliyorum üzülüyorsun, üzülme diyemem ama her şeyin bir çaresi var artık 
0 oy
(2,379 puan) tarafından
Yarık konusunda cerrahlar artık çok başarılı operasyonlar yapıyorlar. Böbrek konusunda da şehrinizde iyi bir çocuk nefroloji uzmanı araştırın. Bu alanda iyi hoca bulmak biraz zor kızımdan dolayı baya araştırmıştım. Sıkmayın canınızı, dermansız dert olmasın. Evladınız o sizin, anne baba olmak parmağı kanasa üzülmek demek zaten
0 oy
(69 puan) tarafından
Hakkiniza da hayırlısı olsun canım inşallah bişi olmaz benim krdesime de öyle denildi engeli denildi çok şükür doğdu hiç bir sorun yoktu
0 oy
tarafından
Ben kendim dudak değil ama damak yarığı ile doğmuşum. Tırnak üzeri kadar bir yarık varmış damağımda, 1 yaşına girmeden konuşmaya başlamadan ameliyatla kapatılması gerek demişler ve ameliyat olmuşum. Damak yarığı ile doğan bebeklerde daha sonrasında kulak ve dişlerde problem olur bizzat yaşadım hepsini. Fakat dudak yarığı konusunda fazla bilgiye sahip değilim bence sizi nelerin beklediğini doktora sorup temkinli olmanızda fayda var 
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Dur bir sakin ol cnm benim Allahtan gelen herseye elhamdülillah öncelikle bebeğin çok mu küçük yani yeni doğan mi ? Benim oğlumda da böbrek genişliği vardı Dr gittik kontrol etti büyüdükçe normale döndü yarik dudak tedavisi var diye biliyorum onu bir araştır ameliyala duzeltilio sen gardını düşürme ki eşinde etkilenmesin bebekte 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Folık asıt kullanmısmıydınız? 
(309 puan) tarafından
Folik asit ne alaka iyimi kötümü
(1,242 puan) tarafından
Dudak ve damak yarıgı olmaması ıcın folık asıt yazıyor doktorlar yanı  kullanmak ıyı
(309 puan) tarafından
Ben ikinci gebeligimde hiç kullanmadım mide bulantısı yapiyordu
0 oy
(30 puan) tarafından
Benimde bebeğime böbreğinde genişleme var doğumdan sonra ne olur hiç bilmiyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun
0 oy
(981 puan) tarafından
Ne gelrse Rabbimden gelir doğduktan snra bunun ameliyatı var annesi senin için zor bı surec olcak ama düzelir herşey Allah'ın izniyle
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Üzülme canım bı tanıdığın çocuğu da yarık dudak olarak dünyaya geldi ama ameliyat ile düzeltildi herşey mümkün bu hayatta hem bak bana çift cinsiyetli olabilir dendi cocigum detaylida ama sadece pipi yumurtaliga yapışık olarak doğdu operasyon geçirecek biraz zaman geçince üzülme yani dogum birçok şeyi degistiriyor
0 oy
(2,510 puan) tarafından
Korkma kardeşim Allah büyüktür benim arkadaşımin ablası da bebeği dudağında yarık vardı bebek doğduktan sonra biraz toplaninca ameliyat ettiler şimdi çocuk 5 yaşında dudağında hafif iz kaldı o kadar ama bı görseniz maşallah dersiniz ümidinizi kaybetmeyin Allah büyüktür böbrek içinde hem dikkat edin rabbim elbette her derdin devasini vermiştir şimdi stres yaparak Kendinize ve bebeğinize daha çok zarar vermiş olursunuz biliyorum çok zor ama dediğim gibi gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, Allah size de bebeğinize de sağlık versin inşallah. 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Kaç cm genişleme benm oğlumda bide bende de oldu hamilelikte geçti oglumdaki de bendeki de.
0 oy
(275 puan) tarafından
Detaylı ultrasonda bize de bir sürü şey söylendi yüzde 70 engelli olacak dedi arkamdan eşime doğduktan sonra veya anne karnında ölür bu bebek demiş. Burnumuzdan geldi gebelik. Şuan oğlum 2 yaşına gelmek üzere Rabbime hamd olsun çok sağlıklı erkenden konuştu tüm bedensel fonksiyonlarını diğer bebeklere göre erken gösterdi görenler cin gibi çok zeki bu çocuk okuyacak belli der. Anlayacağınız belki de hiç söyledikleri gibi olmayacak. Ha yarık damak dudaksa da operasyonu gayet basit yeter ki engel durumu olmasın. Canınızı sıkarak beklemeyin doğumu eğer imkan varsa özel bir hastaneye gidin orda normal ultrasonu bile gayet detaylı yapıyorlar bir de onlar baksın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(266 puan) tarafından
Allah'a tevekkül et arkadaşim kizida tavşan dudaklimi ne diyorlardı sonradan duzelttiler 18 yaşına girince de estetik yapacaklar masallah gayette güzel belli olmuyor uzulme

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,069 göst.
29 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Yenibiranneadayi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 121 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rojda2121 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 489 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 655 göst.