0 oy
937 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sadece merak ediyorum kardeşler arası bu kadar soğuk olunabilir mi görüşmüyorsaniz sebebi ne mesela 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yavrum venim annem 8 kardesler 1 dayim 2 teyzemld gorus.uyo dugunde bayramda gorse selam vermiyo dusun 
tarafından
Demekki olunuyormuş ya
tarafından
Yasanmislik onemli canim biri gelir digerinin dedikodusunu yapardi digeri gelirdi otekinin dedikodusunu yapardi 1 hafta sonra bi bakardik birlikteler sanki hic dedikoduyu yapmamislar gibi yuzlerine gulerlerdi ben anneme cok dedim de dinlemedi beni burlar gelip birbirlerinin dedikodusunu bize yapiyolar birlikte olduklari zaman da bizim dedikodumuzu yapiyolardir dedim de inanmadi toz konduramadi koca koca kadinlar utanmamislar ne laflar soylemisler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuşuyoruz çok şükür postaki insanlara çok üzüldüm gerçekten :(
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Almanya dan geldi oglunun sunnet düğününü yapmak icin gecen hafta

Karisiyla birbirimize girdik kaldirim tasini kafasinda patlatiyordum ki abim aldi elimden

Velhasil artik abimle görüşmüyorum 
(7,746 puan) tarafından
Kaldırım taşı atacak kadar ne yaşadın kiz
(4,596 puan) tarafından
Cok uzun hikaye canim haketti ama.
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Eşimin kardesi bizimle konuşmuyor. Sebebi de Eşim birkaç kişiye laf etti yurt dışına çıkmadan. Beş para etmez insanlar vs diye kardeşi üstüne alındı sen bana dedin dedi. Biz ne kadar seninle alakası yok desekte eşinin doldurmasiyla öyle inandı. Ve 9 aydır ne yurt dışına geldik diye ne de çocuğum oldu hayırlı olsuna aramadı. Oluyor yani bacım, nankörler 
0 oy
(420 puan) tarafından
Bitane kardeşim istese canımı veririm ufak tefek şeyler oluyor ama rabbim yokluğunu göstermesin
0 oy
tarafından
Kardeşlerim le konuşuyorum biriyle kuş değilim ama bana hepsinin zarari dokundu ama ben yinede hepsini seviyorum eden buluyor Allah herkesi  evinde iyi etsin
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Konuşmayan ne çok kişi varmış çok üzüldüm 
tarafından
Ya bende üzüldüm meğer ne cokmus
(4,144 puan) tarafından
Evet ben bu kadar kişi çıkacağını düşünmemiştim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,665 puan) tarafından soruldu
0 oy