0 oy
589 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Yaşına göre kilosu normal zayıf yani ama dünden beridir tutturmuş ben diyetteyim diye ve bişey yememek için direniyo.38 haftalık hamileyim senin gibimi olayım yiyeyimde göbüşüm büyüsün insanlar bunun göbüşünde bebek mi var desin diyo :) ayy valla çıldıricam nasıl bozucam ben bu kızın diyetini:))

15 Cevaplar

+3 oy
(1,127 puan) tarafından
Bu yaşta böyle şeyler düşünmesi çok üzücü. Maalesef dış görünüşten memnuniyetsizlik ve mükemmele yakın olma 4 yaşına kadar düşmüş haa :/ 
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Merak etme en fazla 1 2 gün yapar dayanamaz irade olmaz çocuklarda çünkü
0 oy
(51 puan) tarafından
Lütfen o iradeyi bana versin. Ne diyim bilemedim ama bende olmayan irade var onu anladım. Sevdıgı seylerı yap bence dayanamaz yer bozar :) 
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Ay bu yaşın inadıda ayrı ya herşeyi biliyorlar bide benimkide el ayak hastalığı oldu ayağında elinde benek var diye teyzemin yüzüne sürdüğü varya beyaz yapan ondan al bana bunlara sürcem diyo bahsettiği de fondoten ☺️
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Kızma ama çok güldüm çok bilmiş çok tatlı bir şey belli ki
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Ya hahahaha ulan dedim gelişim çağındaki çocuğa diyet mi yaptırılır :D unutur bir kaç güne. Sen ona sağlıklı beslen sağlıklı beslenirken abur cubur çikolata yemezsen kilo almazsın falan de :D
0 oy
(324 puan) tarafından

Ay firsat bu firsat bence yemesini istemediğiniz herseyden suan vazgecirebilirsiniz kilo yapar diye :D

0 oy
(605 puan) tarafından
Benim kız olsaydı bi çikolatayla diyete elveda:) 
0 oy
(719 puan) tarafından
Benim oğlan da kilolu biraz hele 2 gündür aşırı yiyor ağzı hiç boş kalmıyor bende şakasına diyete gir oğlum diyorum nasıl giriyim ya Dior bağırıyor bana:)))))
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Ahahaha çok tatlı ya 

Benimkide 4 yaşında bugün odada oturuyoruz bana diyor ki anne yalnız kalmak istiyom tek başıma oturcqm burda beni odadan kovdu yani :)
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Bir dondurma ver bakalım o diyet kaç saniye de yalan oluyor :D
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kac kilo canm benim oglumda yapsa keske 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kız fırsat bu fırsat deki cips asitli içecekler.bilemm tatlı çikolatalar falan hepsi kilo yapıyor bunları yemezsen gobusun sismez de belki iş gorur
0 oy
(74 puan) tarafından
Hay Allah yardımcın olsun bu çocuklar öyle çok şey biliyorlar ki daha yaşları başları kaç benim de 4,5 yaşında bir kızım var Allah'ım büyümüş de küçülmüş Rabbim bağışlasın hepimizin evladını:)
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Asdssdss. Şimdiden çocukların aklına neler sokuyoruz ya. Kilo korkusundan olcez yakında. Minnoşa bak ya. En sevdiği yemekleri yap kendi bozar ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,337 soru