0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
Bana yardımcı olurmusunuz ben bir işe girip çalışmak istiyorum yanliz yaşıyorum çalışmam lazım ama nasıl çalışacağım psikolojim çok bozuk soğuk kanliyim insanlarla iletişimim yok çekiniyorum insanlardan ve rahatsız oluyorum herseyden  Bir keresinde calisiyodum ben insanlardan rahatsız oluyodum ben rahatsız olunca tabi onlarda benden rahatsız oluyorlar ama işimi begeniyordular parası az di  kimse çalışmıyordu orda o yüzden cikarmiyodular beni işten rahattım orda insanlar da iyidi şal katlama işiydi ordan taşındım  Şimdi nasıl yapacağım bilmiyorum kafayı yicem ama çalışmayı çok istiyorum bu konuda bildiğiniz varmı benim gibi olan veya farklı olan çevreniz de duyduğunuz bildiğiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(208 puan) tarafından
Bacım çok anormal hareketler yaptığın sürece insanların uzaklasacagini sanmıyorum sakın davran kimse seni yemez bı yerde bulasikcilik garsonluk bu işler olabilir herkesle can ciğer olmak zorunda değilsin çocukta yoksa rahatça çalış işte evli misin değilmisin neden insanlardan kacisiyosun sokulmaya çalış zamanla alışırsın 
-Reklam-
0 oy
(10,504 puan) tarafından
Ben ilk okuldayken bir arkadaşım vardı 8 yıl kızla aynı sınıfta okuduk kızın ismi dışında hiçbir şey bilmiyorduk oda kimseyle konuşmuyordu kimsenin yanında gitmez biri onun yanına gidince asla konuşmazdi aklıma o geldi. Niye cekiniyosun insanlardan niye rahatsız oluyorsun bence önce bunu çöz bence kendinde demissin psikolojim bozuk diye bir yardım aliyo musun kız tek başına hayat geçer mı 
(373 puan) tarafından
Tek başına hayat geçmiyor ama mecburum buna ailem çok karışık yapamıyorum onların yanında evlerinde düzen yok gözlerine batıyorum kendimde rahatsız oluyorum iyice psikolojim bozuldu vallaha
0 oy
(18,918 puan) tarafından
Sıcak kanlı olmak zorunda değilsin ki işte olsa insanlarla gerektiği kadar muhatap olursun 
(373 puan) tarafından
Orası öyle ama benim psikolojim hiç iyi değil insanları süzer gibi bakıyorum kadin erkek fark etmiyor kötü gözle bakar gibi ama içimde kötülük geçmiyor kendimi böyle çok begeniyormusum gibi hisler oluyor ego tavan yapmis sanki bana musallat olmuşlar çok kötüyüm öyle böyle değil ya bazen diyorum ölsemde kurtulsam
0 oy
(751 puan) tarafından
Müşterilerle muhattap olmayacağın işlere bakarsan belki rahat edersin
0 oy
(2,807 puan) tarafından
Psikolojik destek almaya başladın mı canım 
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Fabrika gibi bir yere girsen işini yaparsın sadece kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin. Bende çok soğuk kanlıyım. Bir ortamda sohbet kuramam , yeni tanıştığım insanlar bana gıcık ve itici gelir iletişim kuramam. Zamanla açılırım. Beni ilk gören sevmez genelde. Çok soğuk ve kendini beğenmiş gibi görürler ama aslında öyle değilim. Açıldıkça çok samimi arkadaşlıklar kurarım. Fabrikada çalıştım,  sonra sekreterlik yaptım. Gelen misafirleri karşıla, sohbet muhabbet derken açıldım. Bir de çok kişisel gelişim kitapları okudum, çok belgesel izledim. Ve kendime çok zaman ayırdım. Tek başıma gidip iki kişilik serpme kahvaltı yapıyordum, kafede kahve içiyordum. Önce kendimle sonra cevremdekilerle sohbet etmeye başladım. Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor muhtemelen. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 420 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 425 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.

412,690 soru