0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (998 puan) tarafından
Kızlar 1 kızım var oğlum olacak yüzde 70 erkek dedi 14 haftalık kız demişti isim önerisi isitiyorum :)

11 Cevaplar

0 oy
(7,951 puan) tarafından
Hade gözün aydın sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah kaçıncı haftada öğrendin ☺
(7,951 puan) tarafından
Uygulamaya göre martın 6 da gösteriyor canim benim minik kuşum da da hemen hemen tutmuştu normal doğum yapmıştım bu da normal olur inşallah Rabbımin izniyle ☺ senin ilk kaç yaşında canim ☺❤
(1,659 puan) tarafından
Evet canım 6 mart diyor uygulamada☺️❤️ ama oğlum 1 hafta erken doğmuştu tam gününde doğmamıştı 3 yaşına girecek eylülde ☺️ kardesi doğunca araları 3 buçuk yaş olacak hayırlısıyla inşallah sizin ne kadar araları sanki 4 olacaktı seninkileri arası☺️
(7,951 puan) tarafından
Benimki de erken gelmişti canım 2 hafta önceden ☺ maşallah kuzuma Rabbım bağışlasın inşallah
Bizim de hemen hemen 4 yaş olacak 2 ay falan kalır 4 yaşına Allah nasip ederse ☺
(1,659 puan) tarafından
Allah razı olsun canım rabbim tüm yavrularimizi bağışlasın inşallah cok fark yokmus 3 bucuk 4 ❤️❤️bizi neler bekliyor bakalim ikincilerimiz de sağlıkla sihhatle gelsinler de gorelim inşallah ☺️❤️
(7,951 puan) tarafından
Amin canım amin bekleyip görecez bakalım ☺❤
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Biz Alparslan koyduk duyanda çok beğeniyor bende çocukluğumdan beri isterdim bu ismi ama ben şu isimleri de beğeniyorum 

Göktuğ 

Alperen 

Çetin Alp abimgil koydu 

Hazar 

Hamza
(3,355 puan) tarafından
Alperen benim oğluşumun adı
(204 puan) tarafından
Alperen koyacaktik biz annem Alperenler çok fena oluyor dedi doğrumu ondan koymadım:D
(3,355 puan) tarafından
Maşallah öyle uslu çok şükür daha üç aylık ama şimdiden çok uslu
0 oy
(234 puan) tarafından
Gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.bende 13haftalik gittim özele bişey demedi doktor küçük dedi tahmin de bile bulunmadı acaba ne zaman gitsem söylerler 
tarafından
Ben 13 haftalık Ken gityim kıza benzetti emin olmak için 17 de gel dedi bakalım kısmet degisirmi kafam çok karışık
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım ne zaman kız demişti 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Yağız oğlumun adı ♥️
0 oy
(74 puan) tarafından
Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun ❤️ 

Asil 

Deniz aras 

Göktuğ 

Miran 

Poyraz 

Baran 

Bunlar içindem geçti ama benim de bir yeğenim olacak erkek oda asil Aras koymayı düşünüyor ablam 
0 oy
(388 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah canm Göktuğar uslu oluyo oğlum un adı Göktuğ 

İlk oglum Cihangir o cok zeki ama çok yaramaz:) tavsiye etmiyorum kimse Cihangir koymasın anamı ağlatıyor.

Çınar Alp 

Ayaz

Rüzgar 

Kuzey

Bunlarda gündemde olan isimler
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Hayirli olsun saglicakla gelsinninsallah
0 oy
(895 puan) tarafından

Ayy maşallah allah sag Salim kucağına almayi nasip etsin ❤️ 

Benimde 1 kizim var ve 8+3 haftalık hamileyim bende merakla bekliyorum:)

0 oy
(430 puan) tarafından
10 aylık oğlumun adı Kuzey eşimle çok severek koyduk adını :) hayırlı olsun canm 
0 oy
tarafından
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,023 göst.
0 oy
8 cevap 206 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cimen3372 (563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 357 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 500 göst.
26 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Shr... (197 puan) tarafından soruldu

408,356 soru

12,268,232 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...