0 oy
667 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar şimdi ben birkaç gün önce eşime sürpriz yapacağımı paylaşmıştım.

Normal adet tarihine göre uygulamada 7 haftalik hamileyim. Ben randevuya gidene kadar kalp atışı duyulur diye tahmin ediyordum. Bugün de

Dr kontrolüm vardı 5 haftalık olarak sadece keseyi gördü.

Ayın 15 inde evlilik yıldönümümüz var bende o gün bir mekana götürüp yemek ismarliycam ilk hediyesini o zaman vercem sonra bir cafeye götürüp orda da minik bir pasta isteyip bir minik kutuya ultrason fotoğrafını koyup aaaaa bu hediyeni vermeyi unutmuşum felan diycem :D benim plan bu şekilde :D

Fakat Dr bugün kalp atışını hafta küçük olduğu için görmedi 2 hafta sonra için randevu al dedi ben tam 15 ine randevu almak istedim fakat sistem kabul etmedi ve 21 ine anca randevu alabildim.

Şimdi ben planımı iptal edip bugün mü soylesem yoksa kalp atışını duymadan 15 inde mi söylesem. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Gününüz güzel geçsin ❤️

12 Cevaplar

+2 oy
(434 puan) tarafından
İlk çocuk mu
(3,887 puan) tarafından
Galiba :)
(5 puan) tarafından
Yok hayır ikinci geliyor :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok sürpriz yapmak istiyorsun burdan ben bile hissettim boşver 15 de söyle sürpriz şekilde 
(5 puan) tarafından
Evet onu guzel bı şaşırtmak istiyorum ins nasıl olur :D
(388 puan) tarafından
Patik al idrar testini al yanina yenidoğan kıyafeti al bitane rengi ortak kullanılacak kutuya köy hediyesini ver canm 15 inde
0 oy
(68 puan) tarafından
İmkanın varsa özele gidebilirsin 
(5 puan) tarafından
Bı özel fiyatlarıni araştırıp randevu alacağım teşekkür ederim:)
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Bu ikinizin bebeği sonuçta sürprizi yapıp durumu beraber takip etmeniz sizin için daha faydalı olur 
(5 puan) tarafından
Şuan hala karar veremedim öğrendiğimden beri söylemedim bı 10 gün daha sabredebilir miyim bilmiyorum
0 oy
(3,772 puan) tarafından
Ultrosyon resmi varsa ddiklerini yap yoksada pastanın üzerine baba oluyirsun yazdır yada kutuya bebek syakkabilari koy içine yazı yaz 
(5 puan) tarafından
Evet ultrason kağıdı var pastanın kenarına onu da yazdırmayı düşünmüştüm ❤️
(3,772 puan) tarafından
Yani güzel olur csnim
0 oy
(768 puan) tarafından
Canım bütün bu süprizleri yaparsan eşine ne kalıcak sürpriz için önce yemek sonra pasta falan :))) gidebilirsen özele git canım 15inde hem daha iyi ultrasonları hemde tam gününde olacağı için özel olur sizin için bende eşime kargo gelmiş gibi yapmıştım ne bu sana gelmiş diye ilk fotosunu vermiştim kutu içinde ama daha ozmn kalp atışını duymamıştım 2 hafta sonraya seslemişti doktor sadece fotoyu verdim varsa elinde ultrason fotosu oda olabilir normal randevunda kalp atışını dinyemeye beraber gidersiniz ikinizde dinlersiniz hem 
(5 puan) tarafından
O bana hediyemi aldı ve çoktan geldi :) başka birşey yapar mı bilmiyorum. Şuan ultrason fotoğrafı var sadece kese görünüyor. Olmadı ozele gideyim :))
0 oy
(74 puan) tarafından
Bence planını bozma kalp atışı değil de ya gebelik testi ya da ufak bir bebek patiği ya da bir emzik kutuya koy öylelikle ver baba olacağını söyle kalp atışını Allah nasip ederse beraber duymaya gidersiniz
(74 puan) tarafından
Bu arada acildeki Doktorlar da kalp atışını duyuyor istersen 15'i gelmeden bir git bak belki kalp atışını duyabilirsin erkenden
(5 puan) tarafından
Tam ayın 15 inde acile gidip kalp sesini duydum akşamına da sürpriz yaptım:))
0 oy
(1,115 puan) tarafından
bence kalp atışını birlikte dinlemeye gidin . bizim için ne kadar önemliyse erkekler içinde önemlidir diye düşünüyorum. ben eşimle gitmiştim ,o mutluluğunu anlatamam yani 
(5 puan) tarafından
Malesef çalışıyor ve izin alamıyor hafta sonu izni var ama özelde fiyat çok yüksekti
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Doktor sorun yok dediyse birşey olmaz ben 6+6 haftalık gittim kalp atışını duymadım şuan 10 haftalık oluyorum ancak sıra aldım haftaya gitcem 

Sen suprizini yap şöyle birlikte gidip kalp atışını duyun
(5 puan) tarafından
Kalp atışını kendim duydum ama Sürprizimi de yaptım :)
0 oy
tarafından
Canım çok merak ettim süprizini hayırlısyla yaptın mı? Herkes senin kadar heyecanlandı sanırım:) 
(5 puan) tarafından
Evet yaptım ve eşim baya bı şaşırdı beklemiyordu :)
0 oy
(310 puan) tarafından
Normalde kalp atışı genellikle 6.haftadan itibaren duyuluyor. Ama vajinal muayenede daha erken duyabildiği de oluyor doktorların. Sürpriz yapmak için çok heveslisiniz, ne güzel. Eğer her şey tastamam olsun diyorsanız şiddetli karın ağrısı şikayetiniz olduğunu söyleyerek acile gidip hamile olduğunuzu söylerseniz bir ihtimal vajinal muayene teklif edebilir doktorlar. Benim böyle olmuştu çünkü. Şiddetli ağrım ve kahverengi akıntım vardı. 6.haftada acilde vajinal ultrasonla bakıp kalp atışını görmüştü doktor.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve keyifle büyütmeyi nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun.
(5 puan) tarafından
Normal Dr muayesine randevum olmadan gittim ama dolu olduğunu söyledi ikinci hastane de öğle sonu müsait olduğunh söyledi ama ben acile gidip kasıklarım agriyo dedm o da baktı bir sorun yok dedi :D kalp sesini de duydum çok şükür
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ya şöyle ince düşüncelere bayılıyorum. Hayat enerjiniz hiç düşmesin canım. 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur diyorlar genelde. Eğer bu planda kalmak istiyorsan maddi imkanın varsa bir kerelik özel hastaneye gidip orada kalp atışını dinleyip hatta o sırada ses kayıdı alabilirsen de o şekil netleştirip süpriz yapabilirsin bence.
(1,064 puan) tarafından
Kız ayın 5 inde sormuş ya :D
(2,730 puan) tarafından
Ayy ne biliyim kız görünce postta çok hoşuma gitti. Ne tepki verdi acaba. Buranın meşhur zaten zamanı geçmiş postları hortlatmaları.
(1,064 puan) tarafından
:) aynen ama ıyı oldu hortladıgı görünce yazar ne yapmış ne etmiş nasıl gecmıs
(2,730 puan) tarafından
Aynen :)
(5 puan) tarafından
Ayın 15 inde acile gidip ultrasonda bebeğin kalp atışını duydum akşam da eşim işten gelince hediyesini verip dışarı çıktık yemekten sonra tatlı yemek istediğimi söyledim. Pastane deki görevliye **** abi oluyor yazdirdim bir yandan da fotoğraf felan çekiyorum sonra pasta geldi eşim kitlendi pastaya ultrason kağıdı koyduğum kutuyu da çıkardım verdim nasıl felan dedi sonra ben ağladım baya şaşırdı ve mutlu oldu beklemiyordu :) güzel bı anı olarak kaldı iyi ki beklemişim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 495 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 605 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merhus (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
21 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,064 soru

12,373,238 cevap

42,583 kullanıcı