+1 oy
463 göst.
Aile kategorisinde (423 puan) tarafından
Merhabalar eşime hamile olduğumu nasıl söyleyebilirim ne yapabilirim yada güzel tatlı bir sürpriz olsun istiyorum kızım var 2 buçuk yaşında ama onu hastaneye beraber gittigimiz icin orda öğrendik kutu hazırlayıp icine emzik falan koyup not ekleyip ( ablamla bol bol yaramazlık yapmaya geliyorum babacığım) tarzi biseyler mi yazsam

12 Cevaplar

+1 oy
(650 puan) tarafından
Çok eski de kalmadı mı bu kutu mevzusu. Başka yaratıcı şeyler düşünelim.)
(423 puan) tarafından
Aa dediğiniz de çok mantıklı evet
(2,169 puan) tarafından
Önceden  yaptığınız şeye benzer olduğu için anlama ihtimali yüksek
(423 puan) tarafından
Haklısınız anlarmki sürekli yemeğe çıkıyoruz çok sıkıldım falan desem dışarda yemek yiyelim desem hediye meselesini hic karistirmasam
(2,169 puan) tarafından
Karıştırmayın ama söyle düşünüyorum yemekte birkere bir süpriz yapmıssın adam bu sefer her yemekte süpriz bekler :)) farklı birşey deneyin bence farklı bir anı kalsın sizede belki sonradan benzerini yapmıştım yapmasamıydın demeyin diye de dedim
(423 puan) tarafından
Evet şimdi onu düşündüm zaten yapıldı dediğiniz gibi :)
-Reklam-
+1 oy
(16,863 puan) tarafından
Selfie çekiliyoruz diye video aç poz vermeye çalışırken şöyle şaşkınlığı videoya yansısın 
(423 puan) tarafından
Harika fikirleriniz icin hepinize cok teşekkür ederim :)
(16,863 puan) tarafından
Rica ederim yapınca da haber et
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Doğum gününde hediye paketinin içine hazır ol seneye bugünü beraber kutlayacagız babacımm yazıp koymustum ben ağlicaktı nerdeyse 
(423 puan) tarafından
Yaa çok güzel olmuş
0 oy
(14,487 puan) tarafından

Kızımda yapmıştım onu :D

Akşamdı öğrendiğimde evde tansiyon aletinin kutusuna koyup oğluma demiştim git ver babana diye:D

Kuzenim şey yaptı,videoya çekti.

Arabaya binmisler.

Dikkatli sür diyo bebeğimize bişi olmasın diyo.

Eşinin o anki şaşkınlığı hala aklmda :)

Bence çok güzeldi..

(423 puan) tarafından
Yaa ne kadar guzel duygular gerçekten Allah isteyen herkese yasatsin aslinda ikinciside iyi fikir ya bir anda şaşırtmak
(14,487 puan) tarafından
Evet sanırım hayatımda gördüğüm en doğal en içten hamilelik haberi verme videosu oydu bayılmıştım ..
Sağ selamet alsın o da sen de tüm hamileler de kucağına inşallah :)

Sen de onu yapabilirsin.
Yada araç yoksa evde bile yapabilirsin.
Kapıyı çekerken falan aman dikkatli ol bebeğimize bişi olmasın desen mesela :)
(423 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim fikriniz için düsünücem mutlaka :) ayrıca teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin :)
(14,487 puan) tarafından
☺️☺️♥️♥️♥️
0 oy
(1,887 puan) tarafından
İş yeri yakın mı bilmiyorum ve müsaitse. PC den yazı çıkartıp " Hazır ol,seneye kadroya bir kişi daha transfer olacak babacım"diye not geldi aklıma ama müsaitse. Sokaktan bir gence rica edersin,yada iş yerinde sürekli nerden yiyorsa artık . Servise gelen çocuk paketi verir,içinden çıkar

Bana nasip olmadı hiç. Çokta hevesimde vardır. Hepsi planlı tüp bebek çocuklarımın. Yapana bayılıyorum ama
(423 puan) tarafından
Olsun Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi önemli degil ufak detaylar bunlae :)
(1,887 puan) tarafından
Amin. Öyle evet :)
0 oy
(2,211 puan) tarafından

Türk kahvesi yapmıştım testi de fincanın yanına koymuştum kahveyi eline verirken dona kalmıştı zavallııımm :D

(423 puan) tarafından
Harika fikirleriniz icin hepinize cok teşekkür ederim:)
0 oy
(71 puan) tarafından

Ben böyle bir masa hazırladım eve eşim eve girerken video çektım ilk bebegımdı tabi bıze nasip olmadı kucagımıza almak inşallah sen sağlıkla alırsın 

image

(423 puan) tarafından
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin inşallah Allah gönlünüze göre verir
0 oy
(71 puan) tarafından

Bunuda ailelere duyurmak için yaptım

image

0 oy
(87 puan) tarafından
Ben 3 hamilelikte bile suori yapamadım yaa heyecandan mutluluktan kendim dayanamıyor söylüyordum :-))
(423 puan) tarafından
Bende normal de dayanamam ama bu sefer özel olsun istiyorum
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Ben doğum gününü bekleyecektim hazırladığım kutuyu hediye olarak vermek için ama dayanamadığım ve eşim izinde evde olduğu için anlamasın diye çok sıkıldım hadi gel Bi oyun oynayalım dedim kabul etti neyse oyunu anlattım gözlerini kapattım ve küçük kaselere o an elime ne gelirse kattım işte önce dokunarak sonra koklayarak bana ne olduklarını söyle dedim Bi yandan videoda kayıt altına alıyorum arada ellediği şeylerde geriliyor falan gülüyoruz neyse en son hazırladığım kutuyu koydum önüne onda da Beşiktaş zıbın biberon çıngırak ve ultrason resmi var eşim dokunuyor bulamıyor falan en son dedim bunu görmen lazım dokunarak hissedemezsin aç gözünü tam o sırada da önceden ayarladığım baba Bi masal anlat bana şarkısı başladı fonda kutuyu gördü erken doğum günü hediyen dedim saftirik kocam zıbın katlı olduğu için ona Beşiktaş forma aldığımı düşündü başta sonra gözü biberon ve çıngırağa gidince o yüz ifadesi gerçekten mi doğru mu bebiş mi geliyor diye ağlamaya başladı sonra sarıldık kucaklaştık sonre gün boyu durup durup bebiş geliyor ya sen ne zaman öğrendin cinsiyeti ne sen o gün o yüzden mi doktora gittin bunları ne ara aldın şimdi ne zaman doğacak diye sordu da sordu ☺️❤️
(423 puan) tarafından
Cok güzel heycanlar ya:)) ilkinde ne olduğunu anlamadık bir anda hic beklemedigimiz anda oldu yeni evliydik anneligi babalığı tatmadım şimdi o duygulari bildigimiz icin dahada heycanli
0 oy
(2,245 puan) tarafından

Kız duygulandım özendirmeyin şöyle şeylere yaa:D sağlıkla gelsin inşallah 

(423 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin:)
0 oy
(896 puan) tarafından
Biz kafeye gittik pasta tabağına baba oluyorsun yazdırdım. O sırada hediye kutusunu önüne koydum patik falan vardı içinde. 
(423 puan) tarafından
Benimde aklımda aslında cafede yada bir yemekte söylemek var

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 549 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merhus (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 488 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde LMihrace (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 393 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde GulsahGulsah (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
1 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,324 cevap

36,488 kullanıcı

...