0 oy
321 göst.
Aile kategorisinde (36 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında doğdu doğalı hareletlidir 1 yaşında gündüz uykusunu bıraktı 2.5 yaşına kadar akşam 9 sabah 6 da kalkardı doktora gittim her çocuk uykuyu sevmez dedi şimdi 9 da 10 da yatıyor sabah 8 demeden kalkıyor akşm 9 a kadar ayakta hiç durmuyor oturmuyor dökmediği elinin değmediği yer kalmıyor önceden tv açardım izlerdi onu da izlemiyor sürekli peşimde akşama kadar temizlik yapıyorum tabanlarım ağrıyor 5 dakika kendi kendnr oynamıyor dili pabuç gibi her şeye cevap veriyor o kadar yoruluyorum ki halim kalmıyor aşırı inat aşırı asla yapacağından vazgeçmiyor ne drsem tersini yapıyor her şeye itiraz ediyor her şeye ağlıyor her şeye her istediği olacak yapılacak illa iştah yok huysuzluk çok daha önce birçok işte çalıştım bunun kadar beni yoran olmadı artık tükendim sürekli ilaç içiyorum vitamin kullanıyorum ayakta kalmak için sinirlerim çok bozuk ona kızıyorum sonra oturup ağlıyorum yakınımda kimsem yok ailemden uzağım günde 10 dakika bile dinlenemiyorum vallahi tükendim çok aksi çok huysuz çok inatçı çok hareketli eşimde hiç destek vermiyor hiç sıcak yemek yemedim hiç düzgün uyku uyumadım tuvalette bile peşimde sürekli ağzımın içindr ve sabah bir başlıyor akşam yatana kadar dünyanın oyuncagı etkinliği var 2 dakika oynar atar tükendim bay bay uyku ilacı varmoş herkes ondan al bari gündüz 1 saat uyusa diyor içeriğini bilmediğim için alamıyorum da ya çocuga zararı olursa diye çıkmazdayım kreşe başvurdul inşallah yedeklerden çağrılır özel kreşlerr gücümüz yetmiyor

6 Cevaplar

0 oy
(11,137 puan) tarafından
Uyku saati normal geldi bana canım 9 iyi bir saat yatmak için kaçta yatacak ki çocuk. 
(36 puan) tarafından
Evet aslında normal beni bu kadar yormasa akşama kadar belki bana da yetecek uyku ama inanın vücudumun ağrısından oturamıyorum evin işi bitmiyor o yattıktan sonra da onu yap bunu yap 12 oluyor saat
(11,137 puan) tarafından
Canım senin anlattıklarından vende iki tane var bende senin durumundayım 9 da yatırdım uyudular kendine yapacağın en büyük iyilik kendine vakit ayırmak. Uyudukları gibi kap kahveni aç filmini  al çekirdeğini yada çık yürüyüşe eşin çocuklarla evde kalsın. Bırak temizlikti ev işiydi ben artık saldım. Salınca inan daha mutlu oldum 4/4lük olmak beni yoruyor ve kimse 4/4lük olamaz.
-Reklam-
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Öğlen uykusuni bıraktırman kötü olmuş. Çocuklar belirli dönemlerde öğlen uyumak istemezler ama bu geçicidir ısrarlı olmak gerekir. Seninki artık uyumaz öğlen. Çocuğun su ile oynamayı seviyor mu? Leğene su doldur banyoda oynasın sende sıcak bir çay içersin. 
0 oy
(317 puan) tarafından
Erkek çocukları daha hareketli enerjik olur parka götürme imkanın varsa götür. 2 3 saat koşsun oynasın
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Benim oğlum da 4,5 yaşında yemin ederim eksiği yok fazlası var üstelik ben çalışan bir anneyim bütün gün iş yerinde canım çıkıyor eve geliyorum çocuk ağzımın içinde yapılmayı bekleyen ev işi yemek temizlik ilgi bekleyen bir koca ya ben ne yapayım yatıp öleyim o zaman
0 oy
(306 puan) tarafından
Ayy ayy bunlardan bende üç tane var kızım 34 aylık ortanca oğlum 24 aylık küçük oğlum 7 aylık ne gündüz uykuları var ne gece sürekli arı gibi ayaktayım artık tükendim vallahi erkek çocuklari aşırı yaramaz benim de kimsem yok eşimde çalışıyor pek yardımcı olamıyor 
0 oy
(23 puan) tarafından
Altina imzami atarim nokta. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 154 göst.
4 Ocak 2024 Aile kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
20 Aralık 2022 Aile kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu

404,780 soru

12,125,407 cevap

36,483 kullanıcı

...