+10 oy
1,843 göst.
Diğer kategorisinde (2,947 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Sitemizin içinde Nisan var ve gürültü 7 düvele gider öyle bı gürültü ki halay halay halay.. zıkkım olsun 

İkizlerimle tekim bu akşam ve bütün camları kapadım! Sıcaktan patliyoruz kızım ağlayıp duruyor iki bebeği aynı anda susturmak tekrar uyutmak 

Oğlumu.mutfaga getirdim bitmesini bekliyorum nişanın yatak odası ve çocuk odası felaket gürültülü bangır bangir burası şehir merkezi kalabalık bı suru insan yaşıyor 

Hakkımı helal etmiyorum böyle insanlara dusuncesizlik ben katlanmak zorunda değilim gurultunuze uykusuzum uyuyamıyorum şuan niye çünkü çocuğu yatağına goturmeyi bekliyorum gidin dugununuzu nerde yapıyorsanız yapın umrumda değil ahirettte verirsiniz halaylarin hesabını çok sinirliyim bütün yaz ben bu düğünleri çekmek zorunda mıyım ya ne diyim Allah'a havale ediyorum...düğün bir gece idare edemiyormusun diyenler ne bir gecesi burda her gün düğün var nerdeyse savunucam diye komik olamyin. Sabrım taşti çünkü bir değil iki değil 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cumartesi günü gece 12 de havai fişek attılar sesine kızım korktu sabaha kadar uyuyamadi o gün boyunca uyku uyuyamadı
(2,947 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne diyeceksin işte
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Bizim de burds çok düğün oluyor ama senin kadar abartılı düşünmüyorum bu hafta bizim evin yakınında 4 tane düğün vardı yani zaten 11 de bitiyor bu kadar hakkini helal etmeyecegin bi şey göremiyorum 
(2,947 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum insanları rahatsız eden zora sokan hicbirseye hoşgörülü bakmak zorunda değilim izin veriliyor olsa bile. Size abartı olabilir ama akşam ben kaç kere iki bebek birden salladım kaç kere ağladılar odadan odaya taşıdım sen benim yaşadığımı bilmeden tabiki abartı bulursun o sizsiniz. İyi günler.
(681 puan) tarafından
Senin yaşadığını bilmeden derken mahallemde 4 tane ayrı ayrı düğün vardı bende rahatsız oluyorum çocuğum yüksek sesi de sevmiyor ama bu kadar abartmıyorum
(681 puan) tarafından
Biraz hoşgörülü olmak bisey kaybettirmez emin ol öyle günlerce düğün olmuyor bir gün idare edilir

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 203 göst.
0 oy
14 cevap 514 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 253 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,419 cevap

41,450 kullanıcı

Kategoriler

...