Canım sen daha iyi bilirsin tabikide ama bana 9 aylık bebek icin oda ayirmak çok erken geldi
Benim bebegim 20 aylık ayni odada yatiyoruz ama besigine alistirdim hep besiginde yatiyor
Belkide bu düşüncem depremi yasadigim icindir hala korkuyorum
Ben alıştıramadım tam 2 seneden fazla eşim ben oğlum birlikte uyuduk yatağın yanına bariyer aldık düşmesin diye o şekilde yattık. Beşiğe koyduğum an 3. Dk da uyanıyordu yanımdaykende yorgun ve gergin kalkıyordum ona çarpmamak için kasılmaktan rahat uyuyamadım hiç. Emmeyi bıraktıktan sonra kendi odasında uyudu. Şuan 5 buçuk yaşında bizimle uyumayı çok seviyor izin versek ortamızda yatıcak o zamanlar sinir olsamda şuan iyiki bizimle uyumuş diyorum
Öğlen uykularını da kendi odasında ve yatağında yaptırın 1 hafta bocaliyor sonra alışıyor. Ben 9 aylık olana kadar kendi yatagimda yatirdim. Sonra yatağımın hemen yanına yer yatağı yaptım büyükçe yatirirken orda uyutup yatağıma çıktım. İlk başlarda uyandığında ağlıyordu hemen yanına iniyordum.yataga almamı isterdi ısrarla almadım. Alsam bile uykuya geçince hemen indirdim geri.
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın