0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (5,326 puan) tarafından

41.gunum diyette 87.3le basladim kilo vermisim cok sukur ya.d.d. 41kere masallah demek icin bekledim.d.d.d

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,923 puan) tarafından
Maşallah maşallah ☺️ 

Bende kilo almaya çalışıyorum jdjd
(5,326 puan) tarafından
Seni suanda kiniyorum .d.d..d
(2,923 puan) tarafından
Kinamaaa jdj hedefim 55 kılo olmak çok yakışıyor yüzüme hafif tombulluk minyonum zaten ☺️
(5,326 puan) tarafından
İnsanin kinadigi basina gelirmis boşver bende zayifliyim.d.d.
(2,923 puan) tarafından
Hadi inşallah jdjd
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Diyet yaparken haftada bir tartılmak mantıklı olan zaten. Tebrikler bu arada 
(5,326 puan) tarafından
Valla yalana gerek yok tartilmadim hic icim icimi yedi ama dayandim bu kadar verecegimi dusunmedim gizli seker var bende ama cok mutlu oldm cok saol canim :)
(129 puan) tarafından
İnşallah devamı da gelir ben 4 ayda 20 kg verdim sonrasında verdim tabii de biraz verme yavaşladı zaman geçtikçe sende de öyle olacaktır pas etme yavaşlasa bile vermeye devam et hedefine ulaşana kadar mutlu birini görünce özellikle hemcinsim bende aşırı mutlu hissediyorum
(5,326 puan) tarafından
Ayyy insallah kuzum ikinci gebeligi istiyorum esim gorevde dizlerimde problem var onun icin kilo verme karari verdim yoksa vermezdim :) insallah gelene kadar esim bende 15kilo verebilirim :)
0 oy
(1,521 puan) tarafından

Gercekten masallah. Cok guzel kilo vermissin.nazar degmesin:)

(5,326 puan) tarafından
Ayyyy insallah.d.d.d
0 oy
(681 puan) tarafından
Maşallah canım daha çok eksiler görürsün inşallah. şuan 10 kilo fazlam var çok zor veriliyor ya
(681 puan) tarafından
Valla ya yiyince de pişman oluyorum ay keşke yemeseydim diyorum çok takıyorum kafaya
(5,326 puan) tarafından
Valla diyete basladim ilk gun komsum icli kfte yolladi hemde kizartmista dedim biliyorum bunu tadini vs diue yemedim gece dayanamayip bir tane yedim sabah spor yapinca lan yemeseydim keske diye oturup agladim.d
(681 puan) tarafından
Ayyy içli köfte de yenir haaa :)) eşim dalga geçiyor kilo verdiğim halde yok almışsın yok yaptığın diyetten bisey anlamıyorum yemek yiyemiyorum midem almıyor boyle nasıl duruyorsun cidden çok çirkin miyim diye düşünmeye başladım
(5,326 puan) tarafından
Yok esim gitmeden once tam destekti biraz kotu zamanlar gecirdim o donemde surekli yedim yalana gerek yok ama sonra destek oldu iyi geldim simdi yok gelene kadar kac kilo vercem bakalim :)
(681 puan) tarafından
İyi bakalım canım başarılarının devamını dilerim:))
0 oy
tarafından
Maşallah canım neler yiyiyorsun gün içinde 
tarafından
Az kalmış canım ne güzel darısı bana. Melek biseyi merak ediyorum tesettürlü müsün yoksa açık mısın yanlış anlama sadece merak
(5,326 puan) tarafından
Acigim canim
tarafından
Anladım canım burda resim yok o yüzden profili merak ediyorum. Sen çok samimi geliyorsun bana
(5,326 puan) tarafından
Eskiden bi kac olay olmustu ffoto koymuyorum canim tanidik cikiyor sonra.d.d. ayyy seviliyorsu beybi ;)
tarafından
Haklısın canım sende seviliyorsun güzelim
0 oy
(20,367 puan) tarafından
Maşallah sana tebrikler ⭐
(5,326 puan) tarafından
Saol kuzum :)
0 oy
tarafından
Gözün aydın canm 
(5,326 puan) tarafından
Saol canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
7 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 503 göst.
12 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,154 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu

412,460 soru

12,417,493 cevap

45,077 kullanıcı

Kategoriler

...