Hanımefendi günah olduğu için istemediğini belirtmiş, kanama bittiğinde günah meselesinin ortadan kalktığını belirttim. Günah olduğu algısında yanıldığını anlaması için, anlatabiliyo muyum derdimi? Sağlık açısından sakıncası yok demedim, tamamen iyileşmiş durumdasın demedim, kocan istiyosa yapmak zorundasın demedim, dini açıdan sakıncası yok dedim. Sağlık açısından sakıncasının olup olmadığını denemeden öğrenemeyeceğini belirttim. Herkesin iyileşme sürecinin farklı olduğu herkesçe bilinen bi gerçek, biri 30 günde iyileşirken bi başkası 130 günde iyileşemeyebilir, bu tamamen bünye meselesidir hani. Doktor iyileştiğini, sakıncası olmadığını söyler mesela, ama ilişkiye girdiğinde müthiş bi acı çekebilir, anlatabiliyo muyum? Bazı şeyleri denemeden emin olamazsın. Halihazırda açık bi yara varsa zaten kendini sakınması gerekir, bunu başkalarına sorma gereksinimi duyacak kadar akıl yoksunu olamaz kimse, anlatmaya çalıştığım tek şey kendini hazır hissediyosa günah sanıp kendini geri çekmesine gerek olmadığıydı