0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,679 puan) tarafından
Kızlar dün sabah 11 de aşı oldu akşama doğru ateşi çıkmaya başladı sabaha kadar hep kontrol altında tutmaya çalıştım çok huzursuzdu hiç uyumadı şimdi hala öyle aşı bu kadar uzun sürer mi kızlar çok ağlıyor iki dk bırakıp tuvalete gidemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(20,223 puan) tarafından
Olabilir. Calpol falan verdin mi 
(1,679 puan) tarafından
Verdim canım istemeye istemeye altı saat arayla verdim
(20,223 puan) tarafından
Bişey olmaz ver zamanı gelince . Daha çok devam ederse doktora gidersin
(1,679 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
(1,679 puan) tarafından
Başına gelen var mı 
(152 puan) tarafından
Yanlış yönlendirmek istemem ama benim bebeğim de bigece çok ağlamıştı napsak susmadı ve o gece çok sıcaktı bır iki yemek kaşığı kadar su vermiştim balkona çıkarıp hemen sakinlesip uyudu. Doktorunuza ya da sağlık ocağında takibinizi yapan ebeye sorun ver derse verin öyle durumlarda. Onlar da çok susuyor bu sıcaklarda altları bezli hep kucakta bizim sicakligimizda geçiyor. Duşta aldirabilirsin.
Şimdi anne sütü susuzluguda da iyi geliyor suya gerek yok diyenler olblr ama  susuzluğu giderecek kadar değil bir iki kaşık sadece. bana Dr çok iyi yapmışsın demişti ondan sonra 6aylik olunca zaten hep vermeye başladım
tarafından
Bende vitamin damlası  verdiğim zaman  2 3 damla su veriyorum biberonla.  Ağzını buzuyo ilaç içince çünkü
(1,679 puan) tarafından
Evet canım bende öyle düşünüyorum veriyorum şu ara ara
0 oy
(20,639 puan) tarafından
Aşıdan kaynaklı canım sanırım ateş düşürücü verdinmi 
(1,679 puan) tarafından
Verdim ama yinede hiç hafifleme olmadı
(20,639 puan) tarafından
Ne aşısıydı bu ay yapılan biraz zor olmuş bebek için sabırlı ol canım yarına düzelir büyük ihtimal
(1,679 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
tarafından
Geçen çarşamba günü bizde 4 aylik aşısını yaptırdık o gece uyumadı doğru düzgün.  Sonraki gece birazcık uyudu. Her bebek bir değil 
(1,679 puan) tarafından
Evet canım kızımda bu kadar olmamıştı
tarafından
Geçti 2 güne kadar merak etme
(1,679 puan) tarafından
İnşaallah canım sağolasın
0 oy
(11 puan) tarafından
Belki başka bir sıkıntısı vardır. Sadece aşiya bağlı düşünme. Bizim de oğlan 2 aylık aşısını olduğu gün böyleydi. Ama sıcaktan koltuk altları pişmiş. Olduğum yer o kadar da sıcak değil halbuki ama oğlan hiç sıcağa gelemiyor. Bizde zıbınla yatırıyoruz bu seferde en ufak yelden alıp yeşil kaka yapıyor karnı ağriyor yine durmuyor. 
(1,679 puan) tarafından
Ay aynı dedikleriniz bizde var
(2,357 puan) tarafından
Sadece karın bölgesine birşey sarmayı deneseniz. Karnı bi kat daha fazla,o zmn sıcak tutar
0 oy
(1,976 puan) tarafından
Bizimde öyle 1 aylık aşısı vardı dün hafif ateş var çok huzursuz 
(1,679 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun canım benim
(1,976 puan) tarafından
Sağol cnm sizede geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
3 cevap 386 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 623 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,284 cevap

43,744 kullanıcı

Kategoriler

...