0 oy
204 göst.
Aile kategorisinde (1,602 puan) tarafından
Teyzem var iki tane de kızları var haftada 3 4 defa. Birlikteyiz şimdi kardeşim nişanlı akşamında misafir dunurler gelicek yemek hazırlıyoruz 50 kişiye falan geldiler ben elim bulaşık diye teyze hoşgeldiniz dedim kuzenime de aynı şekilde kardeşim de makyaj yapıyordu üzerine giyiniyordu o da öyle demiş hoşgeldiniz demiş eve gidince anneme bir telefon yok kızların bize sarılmadı hoşgeldin demedi bundan sonra evinize gelmeyiz kuzenim kardeşime mesaj atmış bidaha yüzüne bakmam diye size soruyorum çok büyük bir hata mı cidden soruyorum çünkü ben bu kadar sorun etmezdim 

9 Cevaplar

0 oy
(3,644 puan) tarafından
Böyle telaşlı günlerde tabii ki o an her şeye yetişemeye biliyoruz ama ilk müsaitlik anında göremediğim herkese hoşgeldin demek için tekrar yanlarına uğrardım, Ne kadar sanimi olsa da toplum içinde onlarda aynı değeri görmek isterler
(1,602 puan) tarafından
Zaten sohbet de ettik ama cidden sarilmadigimi bile unutmuş mesele bizim sadece sarılmamamiz
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Ben ailemden öyle alismadim yani tabiki birbirmizi çok severiz ama akşam eve geldiğimizde felan opmayiz evlendim eşimin ailesi her gidisimizde ya da ertesi gün göreceğiz dönüşte bile opuyorlar kayınbabam kızını otururken öpüyor vs yani anormal gelmiyor bana ama benden de beklesinler istemiyorum bazen öpmüyorum mesela bende takilmazdim teyzeniz ve kızları gereksiz takılmislar bence 
(1,602 puan) tarafından
Benim kayınpeder tarafı da öyle eşimin kuzenleri fln sevmez sarılmayı eltimde sevmez sadece selamlaşır otururz herkesi öyle sanmısim ne biliyim
0 oy
(993 puan) tarafından
Yani anladigim kadarjyla bu sadece bir sarilma olayi degil ikiniz de umursamamis baska islerle ilgilenmis gelenlere kotu hissettirmissiniz isterse her gun gelsin ya kabul edip evine alma ya da aliyorsan evin icine bos bos salma sonucta sizin icin geliyorlar sevdikleri icin
(1,602 puan) tarafından
Yani zaten onlar da iş yapmak için geldiler bize yardım amaçlı çok sıkışıktık ama böyle kırılacaklarini bilseydim sarilirdim
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Ay ne var sanki alınacak yer aramışlar bence sorun edilcek bi durum yok ortada
(1,602 puan) tarafından
Bana da öyle geldi inan sarilmadigimiin bile farkında değilim normal misafirlik olsa unutmam ama öyle bir günde çok telaşliydik
(20,286 puan) tarafından
Evden sayılır onlar ne tribe giriyolarki yani
0 oy
(17,060 puan) tarafından
Hep berabersenjz her gelişme sarılmaya gerek yok bence 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ayyy bunu bende sevmiyorum. Ben zaten sarılmayı sevmiyorum bir de her gün gördüğüm birinin sarılmasına hiç anlam veremiyorum 
(1,602 puan) tarafından
Evet ya bende
0 oy
tarafından
Teyze ve teyze kızları... Kardeşten öte olması gerekmez mi?

Benim teyzemle aramızda 4 yaş var yok, napıyorsun kız diyorum adıyla sesleniyorum. Teyze dememi istemiyor zaten. Çok değişik geldi bu tavır. O da alınganlık yapar her şeye ama bu biraz fazla bence. Sarılmadı diye de ne bileyim. Bizde şehirdışından gelmedikçe kimseye sarılınmaz, aile efradı gibidir çünkü. Annen her eve geldiğinde sarılıyor musun? Biz sarılmayız.
(1,602 puan) tarafından
Aşırı alınganlık yaptılar ya aile grubu vardı onu bile silmisler anlam veremiyorum ki bunlar büyük olan kuzenim geçen yıl bride parti yaptı biz kapalıyız diye bizi çağırmadı ben buna bile laf etmedim açıklar vardı hep oysa ki çok kırıldım
tarafından
Bu tür bir ayrımcılık yapıyorlarsa zaten bu bence hayrınıza olmuş. Bırakın böyle devam etsin belki de başka sebeplerle yapamayacakları için böyle sudan bir sebep göstererek aralarını sizinle ayrılmak istemişlerdir.
(1,602 puan) tarafından
Evet bu yönden düşünmemiştim haklısın
0 oy
tarafından
Böyle zamanlarda bunları dert etmemek lazım ben hiç takilmam bunlara
(1,602 puan) tarafından
Bende takılmam ama takılan çok insan varmış
tarafından
Benim kaynana kayınpeder de çok takılıyor buna her gün gitsek her gün sarılacak el opturecek
0 oy
(681 puan) tarafından
Bence önemli değil  çok samimi de olsam virüsten sonra sarılmıyorum kimseye 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 890 göst.
0 oy
26 cevap 772 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,151 göst.
17 Ekim 2019 Aile kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu