● 4 Yumurta
● 3 Türk kahvesi toz şeker
● 3 Türk kahvesi fincanı un
● 1 Paket kakao
● 1 Paket vanilya
● 1 Türk kahvesi fincanı süt
● 1 Paket kabartma tozu
■Keki ıslatmak için bir su bardağı süt (kek piştikten sonra dökülecek)
■Sosu için; Bir paket hazır çikolata sosu
●Yumuşacık Ağlayan Kek yapılışı;
Keki için; Bir kaba yumurtaları ve şekeri koyup köpük oluncaya kadar çırp (mikser yada çırpıcı ile)
Üzerine sütü, vanilya'yı ve kakao'yu karıştırıp çırpmaya devam et
Sonra kabartma tozunu ve unu ilave edip çırpma teli ile çırp
KEK HAMURUNU YAĞLANMIŞ BÜYÜK BOY BORCAMA DÖKÜP EŞİT ŞEKİLDE YAY
Önceden ısıtılmış 180° fırında 30/35 dakika fırının kapağını açmadan pişir
Fırından çıkardığın kekin üzerine bir su bardağı soğuk sütü eşit şekilde üzerine gezdirerek dök
■Son olarakta çikolata sosunu üzerine dökeceksin, afiyet olsun :D