Tabikide öyle ama birde şöyle düşünün tiktiok kullanmayan adam gidecek instagram kapandı diye tiktok kullanıcak. Bir şeyi kısıtlarsanız onun üzerine daha çok gidilir. Farklı şeyler aranır. Ben tiktok kullanmayarak tiktokun yararlı olmadığını düşünüyorum çünkü orda edinmek istediğim bilgiye ulaşamıyorum. Bana yaramıyor. İnstagramın kapanmasıyla bilgi edinme hakkımın istismar edildiğini düşünüyorum. Yalnızca bu da değil misal ben son dakika haberlerini, duyuruları trafik kazalarını, siyasi haberleri, siyasetçileri vs gündemde olan herşeyi takip ediyordum. Bunlardan da yoksun kılındık. Açıkcası instagram kapansın diye sevindiğinizde sizin aklınıza gelen şeylerle benim aklıma gelen şeyler bir değil. Kendi özel doktorumun yeni bir gönderi paylaşıp sormayı unuttuklarımdan bahsetmesi benim kurtarıcımdı bunu konuşalım. Daha büyük problemlerimiz var ülkecek onları konuşalım. Ülkecek iyi günler yaşamıyoruz, önümüz arkamız sağımız solumuz suriyeli afkanlı özbekli kırgız kazak vs bunları konuşalim. Dolar olmuş bilmem ne euro desen ondan beter. Ülkede tarım bitmiş hayvancılık bitmiş, tuvalete tek başına gidemeyen adamlar iktidar sahipleri olmuş tek beyinle ülke yönetiliyor bunu konuşalım. Hani diyorsunuz ya instagram kapandı herkes ayaklandı, ben kimseyi göremiyorum. Ülke elden gitti kimseyi göremedik instagram gitse de bu millet ayaklanmaz.