+1 oy
1,308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İnstagram tamamen kapandı arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun darısı diğer zıkkımlara.. 

image

30 Cevaplar

0 oy
(18,099 puan) tarafından
Darısı tık tokun başına inşallah en önemlisi o hemen kapanması lazım 
(1,221 puan) tarafından
Aynen o niye varsa zaten hala hiç anlamiyorm
-Reklam-
0 oy
(5,472 puan) tarafından
Ileriye gidecegimize geriye dogru gidiyoruz artik hersey sosyal medyada dönuyor kucuk isletmeler urun satıslari smalı bebeklerin kampanyaları en ufacık birseyde burdan birbirimize destek olabiliyoruz en basiti depremde toplanan yardimlar herkes sosyal medya sayesinde birbirine destek oldu ahlaksizlik var diyorsunuz sosyal medyalarda bunlar olmadan önceden sanki yok sosyal medyalar sayesinde herkesin haberi oluyor artik önceden mal bölünmesin diye ölen abisinin esiyle evlenen kayınlar yok muydu 15 yasında cocuk gelin olanlar baldizina göz koyan enisteler yok muydu ahlaksiz heryerde ahlaksız bunun sosyal medyalara baglamak.sacma
(1,221 puan) tarafından
Haklısın ama bunlar için daha güvenli denetlenen bir platform yapilablr aslinda
tarafından
(5,472 puan) tarafından
Denetleyici bir kurum olabilir birde yaş sınırı getirilmeli
0 oy
tarafından
Bu Instagram da hesap çalma falan baya çoğaldı sonra kapandı şimdi diğerlerinde ben en çok smaali bebeklere üzülüyorum 
0 oy
(4,049 puan) tarafından

İnstagramdan kapanmadan iki gün öncesi kapı süsü sipariş vermiştim. Akıbetini bekliyorum inşallah gelir:blink:

İnstagram yerine ondan kat kat saçma sapan tiktoku kapatsalarya. Madem böyle bişeyi yapabiliyorlar. 

0 oy
(7,816 puan) tarafından
Valla fenomenler oradan kazandıklarını kazandı mal mülk sahibi oldu kendi markalarını yarattı onlarada bir şey olmaz bize de. Ama instagramdan önce tiktokun kapatılması gerekirdi. 
0 oy
(20,617 puan) tarafından
Ben instagramı çok seven biriyim ama instagramsızda yaşanır bişey olmaz yeterki devletimize milletimize zeval gelmesin onlar bizi kısıtlamaya çalıştı ve bunun üzerine devlet onları kısıtladı ne olursa olsun devletimizin kararlarına saygı duyup yanında olmamız gerek 
tarafından
Yeminle beklediğim cevap helal olsun
(20,617 puan) tarafından
Hepimizin böyle düşünmesi lazım canım
0 oy
(1,230 puan) tarafından

influencerlerin gözü yaşlı  :)

Çoğu insanın ekmeğini aldılar elinden. Büyük ihtimalle tiktoka çökerler :D

Hayirlisi olsun. 

0 oy
(3,600 puan) tarafından
Darısı tiktoka insallah
0 oy
(555 puan) tarafından
Kapatilmasi beni ilgilendirmez sosyal medya uzun zamandir kullanmiyorum birakmistim ama orda ek gelir kazan cok ev hanimi vardi bi tek ona uzuldum.sadece
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Valla hiç te umrumda değil kapansın ne mühendisler ne öğretmen ler açıkta cahil ve iki kekimeyi bilmeyen fenomenler ilkokul mezunu yada önemli de değil okuyup okumamak iki marka var evlerinde onları anadan doğma gibi biliyorlar ve cahillik üst seviyede Allah korusun ki kapandı 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 324 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Su1880 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu