0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Bunu bu şekilde içimi dökeceğimi hiç düşünmemiştim okadar dolmusum ki kızlar biraz olsun belki rahatlarim diye size anlamak istiyorum 

Ben gurbette evliyim kaynanam gol ailem hiç kimse yok doğru düzgün komsumda yok iki çocukla tüm gün evdeyim bir parka bime gidiyorum çeşmede yaşıyorum ama gezemiyorum istesem çıkarım birşey demez eşim ama ben ondan demesini bekliyorum gel çıkalım gezelim hava al bir kafeye bir çay kahve içelim yok odunun önde gideni 15 gündür bir kere birlesmemiz oldu  işinde yardım etmez ya en ufak bir bir tartismamzda bağırır hep kendi haklı hep  asla sarsılmaz öpmez işi düşüne kadar asla hediye almaz hiç konuşmaz işten gelir bir elinde telefon bir elinde kumanda 5 yıllık evliyim ama artık soğudum ondan iki çocuğum var ne yapacam  bilmiyorum kendimi hiç kıymetli çok sevilen biri gibi hissetmiyorum  

Of uzun oldu kusura bakmayın canlar

12 Cevaplar

+1 oy
(2,429 puan) tarafından
Çocukların kaç yaşında 
(1,135 puan) tarafından
Biri iki bir buçuk biri üc bucuk
(2,429 puan) tarafından
Evde oturdukca daha mutsuz hissedersin, çocuklarını al dışarı çık akşam üstü veya eşin işten geldiğinde ona bırak ben markete gidip gelecem yürüyüş yapıp gelecem de , eşin gitmese bile sana iyi gelecektir
-Reklam-
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Bazi insanlar yapisi degismeyebiliyor asljnda en cok gurbette geziliyor eskiden usenirdik bi ciksaniz devami geliyor bizde gurbetteyiz 5 sene baska yerde yasadik boule gezmedik 
(1,135 puan) tarafından
İşte çıkmıyor bacım gel gezelim eee ne gerek var boş boş yürücez ya anlamıyor he parka bime gider Allah var hakkını yemim öküzün
(14,128 puan) tarafından
Gidin parka oturub yicek iccek biz oyle yapiyoruz onumuzde de coxuklar oynuyo:)
0 oy
(580 puan) tarafından
Yalnızlıktan canım bende 7 yıldır evliyim gurbettryim hiçkimsemiz yok  ve hep kocamdan ilgi bekliyorum. Kendi alanımız yok dışarı arkadaşlarımızla çıksak bi aktivite yapsak çalışıyor olsam iş güç asla takılacağımız şeyler değil ama çocuklar ev temizlik yemek derken daha pasif ve sadece eşten ilgi bekleyen asosyal insanlara döndük. Şahsen ben öleyim çünkü sadece kocam var ama onun hayatında sadece ben yokum işi var arkadaşları var hobileri var biz dışarı çıkıp sosyalleşmemiz lazım ama malesef ya çocuğun okula gidecek öyle sosyalleşecen ya da çalışıyor olacaksın çevre edincen diğer türlü zor 
(1,135 puan) tarafından
Okadar doğru söyledinki keşke ailemden yada arkadasim olsa biraz muhabbet edebileceğim takmazdim
0 oy
(22,098 puan) tarafından
Rabb'im yuvanıza huzur mutluluk versin cnm

Kendi düşüncemi soylim bak bakalım etki edecek mi

Bı değişim yap kendine saçını kes boya 

güzel giyin makyaj falan yap eve gelince karşıla bak bakalım değişecek mi yoksa 

Degismese odunun önde gideni bu kış yakalım onu')
(1,135 puan) tarafından
Al yak bari ısıtsın sizi zati ise yaradığı yok yoksa az kaldı ben yakacam onu
(22,098 puan) tarafından
Alla alla neden böyle yapio onmzn

15 gün birliktelik.olmadan nasıl dayanio
Erkekler için çok önemlidor oysaki
(22,098 puan) tarafından
Sen yak bacım onu ısısında.sen isin:)
(1,135 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç öyle değildi işte duş alıyor  orda kendini tatmin ediyor diye supheleniyom
(22,098 puan) tarafından
Büyük ihtimal öyledir
Rabbim hayırli kapılar açsın size
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Erkeklerin yapısında var zaten o davranislar . 
(1,135 puan) tarafından
Vala etrafımda öyle dünceli erkekler varki hala karıları memnun değil hepsi değil bizim sansimiza bunlar düştü
(7,435 puan) tarafından
Bilemezsin onların içini.  Karısını aldatan döven söven parasını yiyen birsuru erkek te var ama .

Onların huyu öyle kabul etcen başka çare yok
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Görmeyeceksin canım onemsemeyeceksin kendinle ilgileneceksin kendini seveceksin bende de var o dediğin kocadan artık saldım kendi haline ne kadar konuşsam da fayda etmedi artık kendi de farkında ondan sogudugumun 
(1,135 puan) tarafından
Yine seninki farkında oda birşey dün gece içeri gidiyorum yatmaya dedi iyi git anca yatarsın yada telefonla oynarsın ben yokum zati evde hiç birşey demedi gitti uyudu
(13,559 puan) tarafından
Ben neler neler söyledim canım ki daha geçen seneye kadar dibinden ayrilmazdim onsuz uyumazdim hep gözüne bakardım ama artık sevmediğimi sogudugumu söyledim. Kavga esnasında olmaz olsun senin gibi koca da adam da dedim.  Simdi hiç ya konuşmuyorum ya bana bisi dese hemen kalkıp kopuyorum ya görmezden geliyorum insan anlamaz mi bisilerin değiştiğini yatakta sarılırdık şimdi kolunu üstüme atsa rahatsız oluyorum
(1,135 puan) tarafından
Bende artık bir kaç gündür sogudugumu anladım   diyor eve geliyorum yüzün asık mutlu etmiyon beni  bende sen beni mutlu et sev say ilgi göster bak nasıl mutlu oluyorsun  hep benden beklentisi var gerçekten morelim okadar bozuk ki işten gelmesini dört gözle beklerdim şimdi gelemesede olur diyorum
(13,559 puan) tarafından
Anlamıyorlar canım anlamıyorlar onlar çalışıp para kazanınca her şey tamam sanıyorlar kabul ederse bi uzmandan destek alın ben kabul ettiremedim
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Sanki beni anlattın :-(
(1,135 puan) tarafından
Bıktım keşke böyle kimsenin olmadığı yüksek bir yere gitsem bagirsam icmi döksem nefes alsam yeminle aklı olan evlenmez
(1,802 puan) tarafından
Şans yada imtihan diyelim cnm
(1,135 puan) tarafından
Artık ne denirse hiç biri bizi bulmadı
(1,802 puan) tarafından
Elimizden bişey gelmez ki cnm kendimizi yiprattiğimizla kalırız anca ağlasakta kussekte konussakta bi insanın değişmeye yüzü yoksa kendimizi hasta ederiz anca. Ben bıraktım artık yakasını ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye bir laf var. Artık ikisinden birisini yapacaz senin imkanın varsa çocuklarınla gez toz eğlen büyüdüklerinde en yakın arkadaşların onlar olacak
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Şuan ki erkeklerin çoğu böyle benim eşimde öyle hadi gel gezelim bı çay içelim demez ben derim hep artık demiyorum kızlarla çıkıyoruz geziyoruz 6 7 aydır iş kurma derdinde sabah 7.30 da çıkar akşam saati belli değil bazen yemek yer bazen hiç yetişemez ama şunu biliyorum eşim beni bizi seviyo o yüzden bende çok sıkıntı yapmıyorum önceden çok sıkıntı yapardım şimdi alıyorum kızlarımı nereye gitmek istiyoruz gidiyoruz 
(1,135 puan) tarafından
Arkads ortamin var belki gidebilecegin yer var keşke olsa zaten umursamazdim onu
(6,892 puan) tarafından
Gittiğim sadeve bir arkadaşım var ama çocukları parka felan çıkarırım ben Ankara da oturuyorum geçenlerde çocukları hacı bayrama getirdim eşime haber bile vermedim kızlar daha hiç gidip görmedilerdi büyük kızım şimdi bı daha gidelim diyo ve yine goturcem
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Yani canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bu sorunun çözümü yok malesef ama bak sana ne dicem sen kendini ne kadar seversen karşında ki adam da seni o kadar sever hiç bunları takma madem böyle olsun istiyor sende böyle davran çocuklarını uyut al kitabını eline yap kahveni otur keyfine bak sen ondan ne kadar uzak durursan o kadar sana düşer 
(1,135 puan) tarafından
Ya haklısın kuzum güzel diyorsun ama işte bir bayan birazda olsa sevilmek ister ilgi ister
Bilmiyorum babasız büyüdüm kücüklügümden belli bizi terk etti sevgi kırıntısı arıyorumdur
(1,135 puan) tarafından
Odun olacak heriften
(4,172 puan) tarafından
Belki de canım sevmediğini mi düşünüyorsun yoksa ilgisizlikten mi böyle hissediyosun
0 oy
(863 puan) tarafından
Valla eşim için herkese melek derim iyidir hoştur hakkını yiyemem ama gel.gor ki muhabbet sohbet asla yok dün gece bile ağladım bu yüzden diyorum arkadaşınla konsuuyorsun ailenin yanında sen sarkaksin benimle bir muhabbet etmiyorsun telefona gelince saatlerce oynar bana kaliteli 15 dk sohbet ayir desem konu bulamıyorum der ben konuyu açarım diyorum ben zaten hayattan zevk almıyorum diyor ne sohbeti diyor peki ozaman niye benle evlendin ben hayattan zevk alıyordum diyorum kimin kocası karısıyla sohbet ediyor diyor milleti karıştırma işin icinden çıkamazsın diyorum ki bizene milletten diyorum yok yok kim sohbet ediyor diyor konu komşu görüyorum söylüyorlar (lojmandayim) gözümle görüyorum iki çocukları var gece uzun uzun ve her gece balkonda oturuyorlar ve tek o değil çok örnek var görüyorum hiçbir zmaan hak vermiyor bu anlamda para pul istemiyorum azcik sohbet edelim yok ben de gurbette ve çeşme değil dogunun en ücra dağındayim a101 den başka hicbir şey yok ama boş anlamaz anlamaz 
(1,135 puan) tarafından
He he bide ben kötümüyüm ilgizmiyim yani demesi  sen ilgisiz görmemissin  diyor la senden ilgisizi insan degildir
0 oy
(3 puan) tarafından
Binadan ya da yakın çevreden küçük yaşta çocuğu olan  arkadaşlar edinmek bir zaman sonra  kreşe ya da çocuk oyun etkinlikleri yapan yerlere götürmek insanlarla etkileşime geçmek çözüm olabilir..bulunduğunuz yerde çocuklar için etkinlik yapan yerler var mı arastirsaniz belediyenin ya da halk eğitimin böyle boyle yeni bir çevre edinebilirsiniz
0 oy
(434 puan) tarafından
Eşim astsubay mı

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 598 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elifklcc27 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 480 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,828 göst.

408,355 soru

12,268,283 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler