0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından

image

Kizlar ayak parmaklarım ayaklarimin üstü kol dirsejlerim el parmaklarımın üstü hep egzama oldu ve çatlayıp kanıyor artık canım çok acıyor şifasını ben bununla buldum bunu yap diyebileceğiniz birsey var mı krem yazdı cildiye ama geçmedi 

9 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Katı vazelin kullandin mi hiç 
(20 puan) tarafından
O anlık yumuşattı ama tekrar kuruyup çatlıyor
(3,572 puan) tarafından
Sürekli uygulamak lazım onu
(20 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım her tarafım boyle
(3,572 puan) tarafından
Çok kötü olmuş ya bence cildiyeye tekrar git kullandığın ilacı da söyle bu fayda etmedi diye
-Reklam-
0 oy
(411 puan) tarafından
Canım egzama ottoimmün bir hastalıktır yanı bir organımda kı hasarı egzama ile dısarı atıyorsun  bagırsak sorunun olabılır   kabız ishal candıda parazıt mantar  veya karaciğerinde toksın yükü fazladır  bı bağırsak detoksu karacıger detoksu un şeker vs hayatından çıkar  sağlıklı beslenme dıyetı uygula   üzüntüyü bırak sçgecer
(20 puan) tarafından
Fotoğraf yükledim canım
(411 puan) tarafından
Senın bır hastalıgn var bak hıcbırsey deriden gelmez hepsı içerden gelır bunu bil  içeri kirliyse dısarı yansır
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Öncelikle gecmis olsun abur cubur baharatlı yicekleri kes esimde de var o da bir eczaneye krem yaptirmisti ordakiler bu sekilde demis esimin ki stresten cikti asiri stresten de oluyor
0 oy
(18,583 puan) tarafından
Çok.gecmis Olsun :((
0 oy
(3,470 puan) tarafından
Benim de ellerimde var İbrahim saracın dut kürünü yap ben onu yaptım çok iyi geldi. Beyaz dut bir avuç sıcak suya koyup 8 dakika kaynat soğuduğu zaman suyu sur 1 saat beklet haftada 2 kere  yapıyorsun 
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Canım hakiki sarı kantoron yağı alıp sürsene eser kalmıyor egzamadan
0 oy
(789 puan) tarafından
Çok ilerlemiş bizim ailede hep var biz hakiki kantaron yağı sürüyoruz her akşam sür akşam sür gece kalk gene sür bana dua edersin biz böyle rahatliyoz
0 oy
(992 puan) tarafından

Canım egzama 

imagedediğiniz bunun gibi bisey mi bu sene sürekli böyle minik minik çatlıyor kocaman oluyor bas parmaklarım ve işaret parmaklarımda oluyor çoğunlukla ve tam geçti dediğim zaman tekrar başlıyor bu en küçük hali suya vurunca daha da buyuyor görümcem bu egzama dedi bilmiyorum 

0 oy
tarafından
Kardeşimin de böyleydi bizim köyde crassula rogersii vardı içerisindeki jeli çıkartıp günde 3 kere sürünce bir hafta içinde geçirmişti sonrasında çıkmadı tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,015 göst.
0 oy
22 cevap 723 göst.
1 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 483 göst.

405,716 soru

12,157,831 cevap

36,596 kullanıcı

...